Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618862204.3844189643859863281250', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

BACK TO ROOTS - Dee Heys!
BACK TO ROOTS

BACK TO ROOTS

DJ: ALU SPEAR

Sembla que en la societat que regna pels carrers, la tranquil·litat i la pau siguin dos elements que s’esmicolen ràpidament amb una mirada al rellotge. Doncs avui, tenim un convidat que aconsegueix una cosa que poca gent sap fer, alentir i harmonitzar la redona temporal. Us presentem l’Alu Spear, un senegalès de cor i naixement, però lleidatà d’adopció des de vuit anys ençà. Integrat a la ciutat i amb un català que més d’un voldria, l’Alu dóna classes de percussió a l’Ateneu. Va formar part d’un grup anomenat Simbiosi, amb gent d’aquí i d’allà. Però se’l coneix més pel seu vessant de cantautor. Va començar a tocar la guitarra al Senegal, però a Lleida ha perfeccionat la tècnica, sent fins i tot, multi-instrumentista per gravar les diferents pistes del seu disc “Mama Africa” editat el 2014. Un record per la gran mare de tots aquells que ens diem humans, la mare Àfrica, un retorn a les arrels. L’Alu Spear ens brinda una sessió completament reggae amb pinzellades africanes amb dues cançons del seu disc. Ell mateix us convida a seguir-lo al seu canal de You Tube. Després d’aquesta sessió qui no tingui el bon rotllo dins el cos, que demani hora al metge de capçalera. La música i el ritme que porta l’Alu el situen com el millor ballador dels Dee Heys!. A veure qui el supera!

Tracklist:

  1. Alu Spear – Mama Africa (2010)
  2. Burning Spear – Fire Man (1983)
  3. Rita Marley – One Draw (1981)
  4. Johnny Nash – Rock Me Baby (1986)
  5. UB40 – Wear You To The Ball (1989)
  6. Alu Spear – Dividid We Shall Fall (2010)
  7. Steel Pulse – Hand With Revolution (1978)
  8. Burning Spear – Marcus Garvey (1975)
  9. 
Bob Marley – Stir It Up (1973)
  10. Black Uhuru – Guess Who’s Coming To Dinner (1979)

Dee Heys! Alu Spear by Dee Heys! on Mixcloud

Alu Spear Dee Heys!
Alu Spear Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari