CONSTRUINT MOMENTS DE SONS

CONSTRUINT MOMENTS DE SONS

DJ: MIKI SALLA

Sessió inèdita i de luxe d’un constructor de sons, Miki Salla. Dos que seran una són l’electrònica i el techno a downtempo, fent un gaudi una selecció de sons exquisida. El techno van captivar la joventut del nostre convidat. Aquell “boom” a principis de segle XXI, d’Electroclash i Detroit Sound. Però, no es va voler perdre el cantó més obscur, amb l’influx nòrdic i l’alemany fosc. Ha participat en el Sonar Kids Festival i fa dos anys va ser l’enginyer de so l’Schokoladen Haus of Mitte de Berlín. També és compositor de música per comercials, programes de televisió, pel·lícules, companyies de teatre i dansa. No busqueu el tracklist per què no el trobareu. Per Dee Heys! en Miki Salla ens regala una composició, producció i mescla-màster pròpia. Ara, enteneu “lo” de luxe no?

Dee Heys! Miki Salla by Dee Heys! on Mixcloud

Miki Salla Dee Heys!
Miki Salla Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari