Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618856459.4830200672149658203125', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

CONSTRUINT MOMENTS DE SONS - Dee Heys!
CONSTRUINT MOMENTS DE SONS

CONSTRUINT MOMENTS DE SONS

DJ: MIKI SALLA

Sessió inèdita i de luxe d’un constructor de sons, Miki Salla. Dos que seran una són l’electrònica i el techno a downtempo, fent un gaudi una selecció de sons exquisida. El techno van captivar la joventut del nostre convidat. Aquell “boom” a principis de segle XXI, d’Electroclash i Detroit Sound. Però, no es va voler perdre el cantó més obscur, amb l’influx nòrdic i l’alemany fosc. Ha participat en el Sonar Kids Festival i fa dos anys va ser l’enginyer de so l’Schokoladen Haus of Mitte de Berlín. També és compositor de música per comercials, programes de televisió, pel·lícules, companyies de teatre i dansa. No busqueu el tracklist per què no el trobareu. Per Dee Heys! en Miki Salla ens regala una composició, producció i mescla-màster pròpia. Ara, enteneu “lo” de luxe no?

Dee Heys! Miki Salla by Dee Heys! on Mixcloud

Miki Salla Dee Heys!
Miki Salla Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari