Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618856343.5119390487670898437500', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

MALUCS VS SHOULDERS - Dee Heys!
MALUCS VS SHOULDERS

MALUCS VS SHOULDERS

DJ: HUGE HUG

Parafrasejant, bonito palabro, a un que en sabia d’això que tant ens agrada… “La música constitueix una revelació més alta que cap filosofia”, Beethoven. Deixant filosofades fora de test… res, costa molt parlar d’un mateix. Tinc l’oportunitat de fer-ho, però l’important és el què us vull regalar. Una humil sessió altament i alternativament indie amb matisos tropicals. Diuen que és medicina contrastada contra el dolor, per això aquí a Dee Heys! la receptem cada divendres: una al matí, una a la tarda i una abans d’anar dormir. Ja veieu, només dic que bajanades. Doncs a això és al que em dedico. Periodista des de fa més d’una dècada, guionista a tiempo parcial i omelette dreamer convençut. Em toca escriure sobre els nostres convidats (amb tot l’afecte del món), portar les xarxes i el pesat que us fa les fotos mentre punxen. Un Torracolloning Manager com m’agrada dir-li. Res més, no ser que dir la veritat… M’agrada molt voltar aquest món amunt i avall, vaig començar i ben adobat (el que seria el curtido castizo, jajaja) des de baix en això de la comunicació. Em van educar que en aquesta vida no et regalen res, tinc emmarcat un màster en pica pedra. I sobretot, sense perdre el bon humor, que és la meva gasolina.

Vull acabar fent referència clara a una persona que dominava això de moure els malucs i els shoulders. Una gran persona amb qui alguns que llegiu aquestes paraules havíeu compartit bailoteos al Penta, després de currar… Txell, aquesta sessió va per tu, perquè la ballis les vegades que vulguis, allí on siguis! Em trec la boina davant de tots vosaltres, Huge Hug és Aaron Sánchez i Aaron Sánchez ús dóna una Hug Huge!

Tracklist:

 1. The Derevolutions – Yell It Out! (2013)
 2. Janis Joplin vs Medicine Head – Mercedes Benz Remix (2010)
 3. Pepe Deluxe – Mischief of Cloud Six (2007)
 4. Saint Motel – My Type (2014)
 5. Those Dancing Days – Those Dancing Days (2007)
 6. Last Dinosaurs – Andy (2012)
 7. Hands – The Game Is Changing Us (2012)
 8. Piano Club – Ain’t No Mountain High (2012)
 9. Max Frost – White Lies (2013)
 10. 
The Temples – The Guesser (2014)
 11. Har Mar Superstar – Lady, You Shot Me (2013)
 12. Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Give me a sign (2012)

Dee Heys! Huge Hug by Dee Heys! on Mixcloud

Huge Hug Dee Heys!
Huge Hug Dee Heys!

Comparteix:

2 Comentaris

 1. Roger
  Roger02-06-2015

  Fiera!!!! molt bona sessió! superintro )

 2. Josep
  Josep02-07-2015

  Una molt bona sessió i molt agradable de seguir.
  Força

Deixa un comentari