Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618854791.1730499267578125000000', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

BOIRA I BOMBO DE PONENT - Dee Heys!
BOIRA I BOMBO DE PONENT

BOIRA I BOMBO DE PONENT

DJ: ÇALLA

Com era allò… “vuelve a casa por Navidazzz”, nosaltres al ser més pagans, ho fem pels voltants de Sant Jordi. Ostres, però si també porta corona i ales aquest. Bé, però és més nostrat no? Després de tres setmanes amb Dee Heys! forans era hora de tornar a l’Ilerdan Sound. Coctelera a punt per afegir, una miqueta d’electrònica i electro, un bon grapat de house i una cullerada de techno. Ho sacsegem bé!! Fot-li fort! Que tenim aquí…. doncs a Çalla. Una gran “Ç”, una cua sonora amb què punxa sempre una bona selecció de música electrònica.

Al nostre convidat el gènere li tira des de ben menut. Reconeix que ha begut de les fonts del soul, funk, disco i house dels primers temps, sens dubte, sonoritats inspiradores. Josep Maria Salla, qui s’amaga darrere del sobrenom de Çalla, té una col·lecció de la primera època del house, que a molts els agradaria. Per una banda, el romanticisme del vinil el té atrapat a l’hora de punxar, però no es tanca la porta a les noves eines que regala la tecnologia per crear música. Agraeix la gairebé dècada que va viure a Barcelona. On va gaudir, descobrir i aprendre de la cultura de club i la gran oferta de la ciutat comtal. Això li ha permès adquirir un background important encarat al seu millor hobby a temps complet, el de punxar.

La fortuna us somriu perquè aquest cap de setmana, el tindreu punxant al Flea Market Lleida. Qué és el Flea Market? doncs una iniciativa sorgida a la capital catalana per dos anglesos, que l’any passat va aterra a Lleida. Es tracta d’un mercat de productes de segona mà, amenitzat per un llistat de dj’s vinilers que amenitzen els intercanvis i compres. Això sí, per anar fent boca, no us perdeu la sessió que ens va preparar per Dee Heys! Canela en rama!

Tracklist:

 1. Jamie XX – Sleep Sound (2014)
 2. Alex Niggemann – Boujuma (Matthias Meyer Remix)(2013)
 3. Axel Boman – Klinsmann (2013)
 4. Chymera – An Island In Space (Jacob Korn Remix)(2012)
 5. David August – Epikur (2014)
 6. Pional – It’s all over (John Talabot’s Stripped reflix)(2014)
 7. Boris – Buzz in (Optimo remix)(2009)
 8. Marcellis – Because (2013)
 9. Holden – Renata (2013)
 10. 
Nautiluss – Solstice (2013)
 11. Koreless – Sun (2013)

Dee Heys! Çalla by Dee Heys! on Mixcloud

Çalla Dee Heys!
Çalla Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari