Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618856575.2957189083099365234375', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

COVER (FROM JAZZ TO DISCO) - Dee Heys!
COVER (FROM JAZZ TO DISCO)

COVER (FROM JAZZ TO DISCO)

DJ: DAVID BESORA

M’agradaria que en David m’hagués fotografiat la cara quan li vaig preguntar com es definia… La veritat, es va quedar amb mi… com un “caradura”. Sí senyor, així de clar i sense embuts! Pel nostre gust més aviat un descarat, un curiós, un inquiet per descobrir tot allò que té per davant… Però possiblement, el millor adjectiu per definir-lo és ell mateix, la seva personalitat, les dues paraules serien David Besora. Una persona única!

Creador audiovisual que no es tanca cap porta. El seu gran projecte del 2014, va ser “Noa”. Un film íntegrament lleidatà en tots els estrats. Que amb molt d’afecte i suor van tirar endavant, perquè una història d’amor, un triangle amorós arribés a la pantalla gran. A més a més, va comptar amb la banda sonora composta per Pancho Marrodan. En David ha començat fort aquest 2015, per dos motius. El primer, la inauguració a la Sala Gòtica de l’IEI, de l’exposició “Sor Far, So Close” juntament amb el col·lega a l’objectiu, Jordi Adrià. Una reflexió fotogràfica, que busca la comparativa i la rèplica, entre una imatge captada a Lleida i una altra d’algun indret del món. I el segon motiu, és la darrera aventura, en aquest cas musical i d’oci. Gràcies a ell recuperem a Lleida una marca musical, una identitat, un ambient amb l’obertura pròximament del Pub Pentagrama.

No hi ha res com aixecar-te cada matí i que soni quelcom que t’endegui al dia. Aquest és un ritu diari del nostre convidat. Pels altaveus reconeix que li agrada escoltar oldies, R&B, rock i electrònica. Casualment aquests dos estils li donen la fórmula. En David, electritza el rock o bé fa del rock quelcom electritzable. Com va dir: “un tema si és bo, es pot versionar fins a l’infinit”. Així que us presentem una sessió a doble cara. Un joc entre l’original i el cover.

Tracklist:

 1. Bessie Jones – Sometimes (1960)
 2. Moby – Honey (1998)
 3. Depeche Mode – Route 66 (1987)
 4. Nat King Cole – Route 66 (1946)
 5. Buddy Holly – Oh, boy (1957)
 6. Silicon Teens – Oh, boy (1980)
 7. Felix Da Housecat – The Sinnerman (2003)
 8. Nina Simone – The Sinnerman (1965)
 9. Dick Dale – Misirlou (1962)
 10. Black Eyed Peas – Pump it (2005)
 11. Depeche Mode – Personal Jesus (1989)
 12. Johnny Cash – Personal Jesus (2002)
 13. Elvis Presley – Suspicious mind (1969)
 14. Pet Shop Boys – Always on my mind (1987)

Dee Heys! David Besora by Dee Heys! on Mixcloud

David Besora Dee Heys!
David Besora Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari