Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618861821.1824779510498046875000', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

DALLE QUE NON MIRA - Dee Heys!
DALLE QUE NON MIRA

DALLE QUE NON MIRA

DJ: PAULO MOSCA (TRIMONO)

Segon “round” de la nit Dee Heys! al Festival Internacional d’Animació Animac. Al quadrilàter va saltar amb els seus millors vinils sota el braç… el púgil gallec Paulo Mosca! Mosca forma part, del transgressor binomi animat Trimono juntament amb Abel Sánchez. L’estudi d’animació instal·lat a Madrid es caracteritza per fer dels primats els protagonistes de les seves irreverents, necessàries i excèntriques històries. Dels seus caps folls surten les idees que després transporten a l’edició, per acabar d’una manera o altra a la teva pantalla. Diuen les males llengües que els seus dos grans objectius són produir les animacions més estúpides fetes mai i fer-se milionaris. Encara que diuen que només han aconseguit el primer objectiu. Nosaltres creiem que no… El Lamborghini Diablo de fora de qui era… amb el què van marxar?

Per aquesta ocasió, vam separar sense plors, als dos grans talents de Trimono. En Paulo va aterrar al Cafè del Teatre després de la presentació del darrer treball de l’estudi “Amor de Mono”. Es va trobar amb la pista calenta després del electro-swing regalat per Iker de los Mozos. Recuperant la litúrgia vinilera, l’animador no va deixar indiferent a ningú… només cal pitjar al “play”. Una monada de sessió!

————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Segundo “round” de la noche Dee Heys! dentro del Festival Internacional de Animación Animac 2015. Saltó al cuadrilátero con sus mejores vinilos bajo el brazo el púgil gallego Paulo Mosca, que forma parte, del transgresor binomio animado Trimono junto Abel Sánchez. El estudio de animación instalado en Madrid se caracteriza por hacer de los primates los protagonistas de sus irreverentes, necesarias y excéntricas historias. De sus cabezitas locas salen las ideas que luego transportan a la edición, para acabar de una manera u otra en tu pantalla. Dicen las malas lenguas que sus dos grandes objetivos son producir las animaciones más estúpidas hechas nunca y hacerse millonarios. Aunque dicen que sólo han conseguido el primer objetivo, nosotros creemos que no … ¿El Lamborghini Diablo con el que se fueron… de quién era…?

Esta vez, separamos sin llantos, a los dos grandes talentos de Trimono. Paulo aterrizó en el Café del Teatro después de la presentación del último trabajo del estudio ” Amor de Mono “. Se encontró con la pista caliente después del electro-swing regalado por Iker de los Mozos. Recuperando la liturgia vinilera, Paulo Mosca no dejó indiferente a nadie … sólo hay que darle al “play”. ¡Una monada de sesión!

¡Gracias Paulo por compartir y vivir la experiencia! ¡Larga vida a Trimono!

Fotografia portada: David del Val

Tracklist:

 1. Roland Peachey y su Orquesta Hawaiana – Aloma (1950)
 2. Lord Creator – Big Bamboo (1964)
 3. Chet Atkins – Swanee River (1963)
 4. Screaming Hawkins –  Hong Kong (1958)
 5. Ban-Lons – I like it (1959)
 6. Wilson Pickett – Mini-skirt Minnie (1969)
 7. MFC Chiken – Wild Safari (2012)
 8. Ray Charles – I don’t need no doctor (1967)
 9. Stevie Wonder – Be cool, be calm and keep yourself together (1974)
 10. Powersolo – Boom babba do dabba (2014)
 11. The Sonics – Psycho (1965)
 12. The Government – Preacherman (2013)
 13. Los Mambo Jambo – The Whip (2011)
 14. Tommy Smith Jr. Trio – Cold Slaw (1962)
 15. Los Straitjackets – Twist Party (2006)
 16. The Apemen – Shake your hoover (1995)
 17. Big Danny Oliver – Sapphire (1958)
 18. The Fantastic Johnny C. – Boogaloo Dawn Broadway (1967)
 19. MFC Chicken – Wine, Women, Rock and Roll (2012)
 20. Esquerita – You better believe me (1969)
 21. Gregory Porter – Musical Genocide (2013)
 22. Dead Capo – Blade Runner, end title (2012)
 23. Jay Retard – Death os forming (2005)
 24. Sweatmaster – I am a demon and i like rock and roll  (2002)
 25. Smash up derby – Little miss TNT (2000)
 26. Dr. Explosión – Eres feo, chaval (1994)
 27. The Spits – Nuclear bomb (2003)

Dee Heys! Paulo Mosca by Dee Heys! on Mixcloud

Comparteix:

Deixa un comentari