Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618860188.8672399520874023437500', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

BEATS & VIBES - Dee Heys!
BEATS & VIBES

BEATS & VIBES

DJ: MEISTER

Als anys vint del segle que gastava el mateix nom, aquells que sempre volen tenir veu i opinió, van adjectivar una generació brillant com: perduda. Per sort, la història ha oblidat als de tan bon ull mantenint viu record i obra, d’una colla d’artistes essencials i únics per entendre l’art de tot un segle. Tot depèn dels ulls o orelles, amb què miris i escoltis. Diuen que tot és cíclic… A cinc anys vista d’iniciar novament els anys vint, diuen que les generacions estan més perdudes que mai, però això no és cert. Potser, cal gratar amb paciència, trencant la superficialitat visual, per veure llavors el que hi ha sota. Se’ls diu la generació del “talla i empega” i li afegiria un tercer mot “crea”.

Exemple és el nostre convidat, en Meister. Un professional del talla, empega i crea. Internet ha donat noves eines a la gent més jove i Meister fa més de deu anys que les aprofita. Les primeres portes les va obrir amb una infinitat de softwares, per fer el pas i trastejar una de les icones creatives de la música urbana, els samplers seqüenciadors, més coneguts com a MPC’s. Un quinquenni al quadrat fent Beat Making aportant les instrumentals a cançons d’amistats. Juntament amb J. Trama i Sam, han creat Hypnotes amb el track Hermes, el que posa el punt i final a la sessió. En el referent a punxar el podrem trobar des de fa dos anys, un cop per setmana animant la pista de la Boîte.

Una família plena d’amants de la música i del cant coral, li ha permès estar connectat a tot so des de la infància. Un dels grans culpables, el seu pare, amb el que encara intercanvia música. Meister recorda com ell el duia de ben menut, a concerts de jazz, blues i soul. No es tanca a cap estil però reconeix que la música negra el captiva. Forma part de la quarta generació de hip-hop a Lleida. Ara, generacions digitals que premen fort l’accelerador, tot i el fre social. Prova d’això ho tenim el pròxim 12 d’abril a Girona, on el nostre convidat i d’altres músics de rap, aterraran a la primer trobada catalana de productors de Hip Hop que treballen íntegrament amb samplers Akai MPC, 1a Trobada d’MPC Lovers. Una icona dels noranta per la producció de beat making. Un plaer poder escoltar allò que portes a l’ordenador o bé al reproductor d’mp3. Meister ens ha preparat una selecció bastant personal, el que li agrada escoltar! Gràcies per compartir-ho, poder descobrir i aprendre!

Tracklist:

 1. Flying Lotus – DMT Song feat. Thundercat (2012)
 2. Thundercat – For Love I Come (2011)
 3. Captain Murphy – Mighty Morphin Foreskin (2012)
 4. Black Star – You Already Know (2011)
 5. Georgia Anne Muldrow – Run Away (2009)
 6. A Tribe Called Quest – That Shit feat. Jay Dee (2008)
 7. BADBADNOTGOOD – The World Is Yours (2011)
 8. The Roots – Guns Are Drawn (2004)
 9. Mo Kolours – Temi (2012)
 10. 
Spice – So Mi Like It (Jugglerz Rmx) (2014)
 11. Waajeed & The Jazz Katz – Musiq (2006)
 12. Alexander O’Neal – You Were Meant To Be My Lady (Buscrates 16-Bit Groove Mix) (2011)
 13. Little Brother – Two Step Blues Feat. Darien Brockington (Zo’s Purple Suit With The Matching Gators Remix) (2008)
 14. Zo! – Nights Over Egypt feat. Carlitta Durand (2009)
 15. Dano – Saturno (Emelvi Remix) (2014)
 16. Carmack – Something About You feat. B. Bravo & Parvizi (2014)
 17. Aqeel – Déjame (2005)
 18. Joey Bada$$ – Hillary Swank (2013)
 19. Hypnotes – Hermes (2014)

Dee Heys! Meister by Dee Heys! on Mixcloud

Meister Dee Heys!
Meister Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari