Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618859923.1718490123748779296875', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

COOL BRITANNIA - Dee Heys!
COOL BRITANNIA

COOL BRITANNIA

DJ: CAUFA

La Common People mira la vida amb un Blur al davant… cal obrir bé els ulls en aquests Oasis vitals, no? Segur que veurem l’Ocean una miqueta més Colour Scene. Deixa de preocupar-te si estàs Supergrass… Vibra amb la teva ment Elastica, mou el Kula Shaker i espera que ressoni al teu voltant l’Echobelly! La teva Radiohead no pararà de gaudir i el teu cor de Pulp-itar! I si ara et dius a tu mateix, a mi me la Suede… Ja t’ho faràs! Per cert, una pregunta… Quin estil porta el convidat d’aquesta setmana? No hi ha territori tan petit al món on s’hagi acumulat tant talent, himnes, estils i grups com Gran Bretanya. Les realitats, les mancances, les experiències, els paisatges, els amors, la gent, l’estil de vida… han transpirat i inspirat la música feta al conglomerat d’illes. Beatles, Rolling Stones, Birds, Kinks, Animals…; alimentant el rock simfònic dels setanta, l’eclosió del punk, el so Manchester i abans d’acabar el segle nova fuetejada per revolucionar el planeta, el Britpop.

Selecció vestida per Caufa. Viatge als anys noranta, amb un plus de melancolia pels que vam tenir la sort de viure aquests moments amb joventut a les nostres carns. Com diu el nostre invitat, la música que escoltes en l’adolescència et marca i sembla que mai la deixes d’escoltar perquè la portes amb tu. Sergi Caufapé és periodista d’esports al diari Segre, a més a més de ser el responsable de donar veu als desplaçaments del Força Lleida. De fet, reconeix que moure’s per tot el territori espanyol tot sovint per carretera, sense música a les orelles seria un autèntic calvari. La música l’inspira. Comenta que no pot treballar sense ella. En la genètica trobem l’explicació a l’afició. Fill d’un dels dj’s que modulava les ones als anys vuitanta a Ràdio Lleida, German Caufapé. Gràcies a la feina del seu pare, no va faltar mai bona música a casa i això, el nostre convidat ho va saber aprofitar. Sobretot la influència americana i anglesa que continua viva en l’actualitat. Un dels millors records musicals que ens explica és el Doctor Music Festival del 1996, una utopia feta realitat quan els festivals eren un fet exclusiu d’altres països.

Millor hauria estat no escriure aquestes paraules, millor hauria estat que ell l’hagués pogut escoltar i gaudir… Estem parlant de l’Abel Martínez Oliva, docent traspassat recentment d’una forma tràgica. Amant declarat del Britpop i amic del nostre convidat. En Sergi fa un petit homenatge a aquell noi amb el qual va fundar records d’adolescència. Molt sovint parlant a l’esbarjo de nous grups i cançons. Compartint la passió per Blur i per la música. Abel, aquest sac ple de Britpop me’l carrego a l’espatlla per tu, obra i remena quan i el que vulguis, totes les coses que hi trobaràs t’agradaran i espero que en elles es vegi reflectit el teu somriure de felicitat, perquè així és com et vull recordar.

Tracklist:

 1. Oasis –  Live Forever (1994)
 2. Kula Shaker – Hey Dude (1996)
 3. Pulp – Common People (1995)
 4. Suede – Beautiful Ones (1996)
 5. Blur – Popscene (1992)
 6. Supergrass – Caught By the Buzz (1994)
 7. Ocean Colour Scene – The Riverboat Song (1996)
 8. Mansun – Wide Open Space (1996)
 9. Echobelly – Great Things (1995)
 10. Elastica – Waking Up (1995)
 11. Radiohead – The Bends (1992)
 12. Blur – Girls & Boys (1994)

Dee Heys! Caufa by Dee Heys! on Mixcloud

Caufa Dee Heys!
Caufa Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari