Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618857448.8214979171752929687500', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

GET READY, SOULSTEADY! - Dee Heys!
GET READY, SOULSTEADY!

GET READY, SOULSTEADY!

DJ: LUPE

Fumata blanca!! Habemus Lupe! La primera Dee Heys! ja la tenim aquí! I a més, estrena el nou escenari a la Sala d’Exposicions de la Plaça Sant Joan. Lleidatana de naixement instal·lada a Tarragona, la Lupe va començar a punxar, diu per casualitat. Casualitat que després de cinc anys s’ha transformat en una realitat, gairebé dia a dia. L’Aida Bañeres, qui trobem quan no es vesteix de Lupe, va fer viva aquella expressió, d’arribar i moldre. Es va doctorar per la porta gran, en una de les catedrals musicals de la ciutat, el Penta. Va ser protagonista de la darrera inauguració del local, les amigues van animar-la a punxar… Lot en mà i amb certs nervis, va triar un repertori que durant cinc hores va fer ballar a fons als presents. Reconeix que no ho va veure, però si ho va viure. No va poder girar-se gairebé durant tota la nit. Però, per sort, sí que va respirar l’èxit al final de la nit!

Des d’aquell dia no ha parat de punxar per arreu. No li agrada preparar massa les sessions. Li agrada captar l’ambient i la gent que hi ha al voltant, per escollir els temes que porta a la maleta. Creu en la música com element de transformació social i cultural. Però també dibuixa la música, com un joc que t’ajuda jornal rere jornal. No es tanca a res musicalment; eterna viatgera li agrada agafar quelcom sonor dels països on aterra, palpant així, com la música protagonitza canvis culturals i polítics. Es declara compradora exclusiva en tendes de vinils i mercadets, no compra mai vinils per internet. La fa sentir viva, la interacció amb el venedor, mil cops millor que fer tractes amb el senyor Visa, Mastercard o PayPal! Fent crèixer així la col·lecció de vinils que va heretar del seu pare.

Multidisciplinària en la faceta audiovisual i també gestora cultural, la Lupe es troba immersa en la promoció del Minipop. Un festival que se celebrarà un any més el 5, 6, i 7 de juny al Passeig de les Palmeres de Tarragona. Cita musical on volen que totes les edats es trobin a gust. Intergeneracionalitat que també modela les hores i els espais públics, escapant del concepte d’oci nocturn. A Lleida, tindrem la sort de poder veure un tastet el pròxim 2 de maig a partir de les 12.00 a Can Ramon, a la Baixada de la Trinitat. On hi haurà diferents tallers, sortejos, venda d’entrades i el concert en viu de Jordi Lanuza, d’Inspira.

Tracklist:

 1. The Temptations – Papa Was a Rolling Stone (1972)
 2. George Baker Selection – Little Green Bag (1969)
 3. Ottis Redding – Higher and Higher (Your Love Has Lifted Me) (1969)
 4. Wilson Pickett – Land of 1000 Dances (1966)
 5. Ike & Tina Turner – Proud Mary (1971)
 6. Trini López – If I Had A Hammer (1963)
 7. The Doors – The Mosquito (1972)
 8. Ray Charles – I Don’t Need No Doctor (1966)
 9. Nancy Sinatra – These Boots Are Made For Walkin’ (1966)
 10. 
Plastic Bertrand – Ca Plane Pour Moi (1977)
 11. The Crystals – Da Doo Ron Ron (1963)
 12. The Surfaris – Wipe Out (1963)
 13. The Specials – Little Bitch (1979)
 14. Madness – House of Fun (1982)
 15. Desmond Dekker – Get Up A Diner (New Town Sound) (1965)
 16. Bad Manners – Wooly Bully (1980)
 17. Pérez Prado – Mambo nº8 (1956)
 18. La Lupe – Fever (1968)

Dee Heys! Lupe by Dee Heys! on Mixcloud

Lupe Dee Heys!
Lupe Dee Heys!

Comparteix:

1 Comment

 1. DJ Lupe - Ús Barcelona
  DJ Lupe - Ús Barcelona05-04-2015

  […] Soundcloud     Deheeys […]

Deixa un comentari