RECORD STORE DAY LLEIDA

RECORD STORE DAY LLEIDA

Lleida es va sumar a la iniciativa internacional del Record Store Day (Dia de les botigues de vinils). Per formar part d’aquesta proposta, la ciutat ha de tenir una botiga de discs independent i vendre material nou. A conseqüència d’això, aquest dia marcat al calendari els grups i solistes preparen llançaments especials i més d’un cop, exclusius en vinil. Promocionant i donant vida a les botigues de vinils d’arreu del món. Per sort, a casa nostra en tenim una anomenada Grans Records. Un disc especial que va formar part de la graella de llançaments del Record Store Day Spain, va ser el fillet a 45 rpm que van parir Ponent Roots i Grans Records. On trobem un binomi musicalment de luxe. A la Side A des de la Gran Bretanya, Natty Bo & The Goldmaster Allstars amb el track Tougher Than Dem i a la Side B des de la vila de Gràcia, els catalans Soweto. Exclusiu també per la tirada de només tres-centes galetes.

A Dee Heys! ens van convidar i no ens vam voler perdre la cita amb els dj’s que van animar la tarda. Cal esmentar el gran ambient que es va aplegar durant el matí amb música en viu. Amb l’actuació de diferents formacions de casa nostra. Els dj’s es van convertir en protagonistes a la tarda fins al vespre. Més aviat, fins que la pluja va esguerrar la darrera punxada. Cinc van ser els convidats i aquí en teniu un tastet de les seves sessions!

Dee Heys! Record Store Day 2015 by Dee Heys! on Mixcloud

Comparteix:

Deixa un comentari