Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618860010.8197851181030273437500', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

RETURN TO THE GHETTO - Dee Heys!
RETURN TO THE GHETTO

RETURN TO THE GHETTO

DJ: ERNEST MASSOT

Guardem els softwares a la seva carpeta o bé, “quietets” a l’escriptori; no deixem rastre, ni petjades digitals, ens escapolim de les mescles i tornem a la litúrgia. Quina? La vinilera! Els 33 i 45 rpm, tornem anar agafats de la mà mercès al nostre convidat. Un referent en això de punxar música negra a les nostres contrades, l’Ernest Massot, vinilaire d’arrel i amb pedrigree. Reggae, Soul, Funk, Boogalooo… entre d’altres, són els seus pilars sonors. Des dels seixanta fins als vuitanta omplen de satisfaccions les sessions que prepara, encara que, actualment “trempa” amb les perles que descobreix aprofundint en el Funk, el Jazz i sobretot el Blaxploitation.

La influència familiar ha estat clau per construir el seu gust musical. Sempre lligat a un format, el vinil, tot i reconèixer que internet és una eina que ha obert de bat a bat la porta de la música arreu del món. Però… no hi ha res com aquella litúrgia de comprar un bon vinil. Te’l mires, decideixes, te l’emportes i en arribar a casa… un cappuccino… ai no! Perdó! Aquella olor, aquell disseny, la delicadesa, l’agulla a lloc… aquell so de la primera escoltada… Dopamina, serotonina i endorfina a mansalva, vaja!

Per ell, això de punxar és una afició i la gaudeix com a tal. La seva universitat musical ha estat un local clau a la ciutat, La Casa de la Bomba. Sobre aquell terra s’ha trobat en més d’una ocasió que allò que sonava li disparava els peus. Per sort, li continua passant i que duri!! Esperem que ben aviat puguem gaudir d’una bona sessió a La Bomba a càrrec de l’Ernest, mentrestant us deixem amb la selecció que ens va preparar! Com diu la seva premissa: Dance or Die!

Tracklist:

 1. Pucho & His Lain Soul Brothers – Chitterlings con carne (1971)
 2. Candido – Candido’s funk (1973)
 3. The Propositions – Africana (1973)
 4. Jack Constanzo & Gerrie Woo – Green onions (1968)
 5. Syl Johnson – Right on (1970)
 6. Charles Kynard – Slow Burn (1969)
 7. Alvin Cash – Ali shuffle (1977)
 8. Mary “Queenie” Jones – Fever (1970)
 9. The Jimmy Castor Bunch – Betha Butt Boogie (1975)
 10. Bobby Hugues Experience – Sahara 72′ (1998)
 11. 
Mary “Queenie” Jones – See and Don`t see (1970)
 12. Benny Spellman – Fortune teller (1962)

Dee Heys! Ernest Massot by Dee Heys! on Mixcloud

Ernest Massot Dee Heys!
Ernest Massot Dee Heys!

Comparteix:

1 Comment

 1. Albert arenas
  Albert arenas04-10-2015

  QUE BO.FELICITATS M`HA AGRADAT MOLT!!!

Deixa un comentari