Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618854256.5049219131469726562500', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

SPANISH BOMBS 301114 - Dee Heys!
SPANISH BOMBS 301114

SPANISH BOMBS 301114

DJ: SUPERJURLIS

Bon dia, bona tarda o bona nit! ¡Superjurlis al aparato! ¿Le apetece bailar?… Superjurlis ens serveix d’exemple per definir aquell personal que mai saps si parla seriosament o t’està fotent el pèl. Amb la mala llet imperant pels carrers és d’agrair que encara quedin individus com ell, per alegrar-nos el dia, sempre amb la mateixa recepta, el bon humor. Confessa que un dels catalitzadors del seu omnipresent somriure és la música, sense ella no podria viure.

Sota el pseudònim, la gorra i les ulleres de sol trobem en Julio Romero. Creu que en un moment que estem sobre informats i sobre musicats, obrir el navegador és una autèntica aventura. Ell és partidari d’escoltar música en el seu moment, per gaudir plenament d’allò que surt dels altaveus. Internet el té captivat a l’hora de trobar nous sons, però no ha deixat el romanticisme del paper, comprant mensualment les revistes especialitzades. Porta agafat ben fort de la mà de la música des de ben menut, gràcies al seu germà gran. Quan ell marxava, el petit Julio anava d’amagat a tafanejar les novetats en vinil que entraven a casa (Sisa, Pau Riba, Emerson Lake and Palmer, Led Zeppellin…). Se’ls posava a tot drap i els escoltava amb passió. Recorda amb afecte viure l’eclosió del so Manchester, malgrat que les diferents etapes de la vida l’han portat a escoltar de tot. Reconeix que té més ànima popera i un rampell d’electrònica, la que diu que per segons quins moments del dia és necessària.

Però, si d’una branca musical en sap en Julio és la de l’arbre sonor del Pop Espanyol. L’herència de la “Movida” és latent en la sessió que ens va preparar per Dee Heys!, viva de glam, post-punk, new wave i techno. Amb escatxics del panorama indie, això sí. Formacions com Los Planetas, Joe Crepúsculo o La Buena Vida són grups de capçalera actualment pel nostre convidat. Amb Superjurlis ens engalanem amb brillantina, una bona ganyota i traiem la llengua més “canalla” per dir fins aviat a la Casa Xina! Xiexie!

Tracklist:

 1. Joe Crespúsculo – Mi fábrica de baile (2013)
 2. El Columpio Asesino – Toro (David Kano Remix) (2011)
 3. Astrud – Bailando (1999)
 4. Meteosat – Metal S.A. (2000)
 5. Fangoria – No sé qué me das (2001)
 6. Sarassas Music – ¡Y mi marido! (Jet 7 Remix) (2006)
 7. Estereotypo – The big fake (2010)
 8. Glitter Klinik – Celebritis (2009)
 9. Anorak – Outdoor Miner (Wire) (2006)
 10. Aviador Dro – El color de tus ojos al bailar (1985)
 11. Chimo Bayo – Bombas (1992)

Dee Heys! Superjurlis by Dee Heys! on Mixcloud

Superjurlis Dee Heys!
Superjurlis Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari