Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618857597.7035450935363769531250', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

MUSIC IS THE RELIGION - Dee Heys!
MUSIC IS THE RELIGION

MUSIC IS THE RELIGION

DJ: SISA

Aferrats de braços i cames a les agulles del Big Ben, agafem embranzida enrere, i ens situem a la Gran Bretanya victoriana. Segle XIX, neix en plena revolució industrial, la moda. Doncs sí, ni França ni Itàlia, els gremis d’artesans anglosaxons reivindiquen que els considerin part de la cultura i de l’art. Els curosos treballs d’ornamentació de la indumentària victoriana és cosa d’artistes, per això volen ser considerats com a tal. I si ens pensem que els texans vénen de Texas, malament! “Jeans” és l’evolució de la sonoritat de la paraula francesa per anomenar Gènova; la tela jean va sorgir del país de la bota al segle XVI. Els rockers dels anys cinquanta del segle passat globalitzen aquesta antiga roba de treball. La moda i la música per fi s’agafen de la mà, per no soltar-se mai més. Poc després, el Pop Art, accentua aquest fet i arriba la revolució del color sonoritzada per una banda sonora pròpia com Nico & The Velvet Underground. La moda evoluciona amb la música. La música és el millor vestit per la moda.

Us presentem a la Sisa Martin. Encarregada de vestir a lleidatans i lleidatanes portant la batuta de la franquícia G-Star Raw a Lleida. Ens va confessar que, abans de treure’s la primera lleganya, ja li ha donat al play per folrar de música el seu dia. Devora música, necessita contínuament descobrir nous sons. Ha passat per tots els estrats i etapes musicals des de l’adolescència i no tanca la porta a cap estil. Però, en la jove maduresa, l’electrònica la té atrapada. Les inquietuds i tenir molts amics dj’s la van fer caure en el parany. Tot i que els primers temes house els descobria gràcies a la seva mare que vivia els primers temps d’Eivissa. La sensualitat i hedonisme de l’electrònica la captiva i fa dos anys es va llançar a punxar. Lluís Ribalta li ensenya les primeres premisses. A poc a poc va agafant rodatge, fins que va arribar la sorpresa el dia del seu aniversari a la sala “One” de Mollerussa. Ribalta li va cedir quaranta-cinc minuts de la seva sessió i Sisa es va estrenar. Ho fa tan bé que poc després es va convertir en resident de la sala. Es va doctorar a la Festa Major d’aquell any a La Carpa amb els seus col·legues d’AM+, que li van donar l’oportunitat de punxar per un gran gruix de gent. La gent amb qui pensa Sisa cada cop que prepara una sessió, ja que li agrada saber quin tipus de persones tindrà al davant, per oferir musicalment allò que volen. Admira aquells que punxen amb vinil, però reconeix que es troba més còmoda digitalment. Les noves tecnologies d’aparells i softwares l’endinsen com ella diu, a un món infinit. Internet li ha permès tenir el gaudi diari de trobar una cosa nova. “Pero no sólo de electrónica vive Sisa” amant dels festivals i oberta a estils de tot tipus, espera amb ganes el Primavera Sound. Li agrada estudiar als grups abans d’anar-hi, així que actualment ens comenta que pels altaveus de casa seva sona Chet Faker. A més a més a la botiga, de tant en tant, fa viu l’exemple que la música i la moda comparteixen espai, convidant a dj’s que punxin a l’establiment que regenta a la Plaça Sant Joan.

El minimal, deep i tech house, són els evangelis sonors que ens va preparar per a l’altar Dee Heys!. Us deixem amb una de les sacerdotesses de l’electrònica a Lleida, Sisa Martin. Així que… Germanes, germans, aneu-vos-en, en house!

Tracklist:

 1. ‪Moodymann – Mahogany Brown (1998)‬
 2. Mr.Scruff – We Are Coming (Max Graef Remix) (2014)
 3. Eda – Love Worn (2012)
 4. Che Armstrong – n.w.o. (Mescaline remix) (2014)
 5. Dani Rivas – Luds (2014)
 6. Terranova – Wunderbar feat. Jennifer Cardini (2013)
 7. Lilith (NL) P.Jones – Little Antennas (2014)
 8. 
David Mayer – Jewels (2012)
 9. Gel Abril & Mr. Black – Vision (2015)
 10. Anthony Middleton, Gel Abril – Hey You (2013)
 11. Shaf Huse – Est in 1989 (Dan Noel remix) (2014)
 12. Talaboman – Sideral (Matt Karmil remix) (2014)

Dee Heys! Sisa by Dee Heys! on Mixcloud

Sisa Dee Heys!
Sisa Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari