Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618861778.8848359584808349609375', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

MY GENERATION MIX - Dee Heys!
MY GENERATION MIX

MY GENERATION MIX

DJ: FLUID

El sicilià Arquimedes tot fent rinxolets amb el dit a la seva barba (dels primers cops que les pam van marcar tendència) ja parlava del nostre convidat. Com que no? La mecànica de fluids! La part de la física que estudia l’efecte de les forces sobre els fluids i el seu moviment. Més clar l’aigua, parlant de… Encara és hora que la física trobi resposta a la força sonora que desprèn el nostre convidat, Fluid Dj.

Feliços de comptar amb Enric Mir, un dels membres fundadors del col·lectiu lleidatà, AM+. Encarregats des de fa més d’una dècada que a Lleida soni i es produeixi bona música electrònica. Més de dos quinquennis consolidats dins del panorama musical a la terra ferma, agraint aquesta salut al públic i institucions. Un exemple clar de la bona tasca damunt l’escenari, es veu reflectida en els “bolos” que van fer a Berlín. Referent en marcar tendència.

Fluid ens comenta que va descobrir l’electrònica tard. Però, un cop capbussat en el gènere va quedar ben aferrat. Cantant d’un grup grunge als noranta, va canviar el micro pels plats. Fa quinze anys amb un amic, Lluís Greoles, van comprar la primera taula a mitges. Prudent a la catalana, sense saber si allò li agradaria, veia com al cap de tres mesos comprava la part al seu més que bon amic. Havia obert la porta de la cultura electrònica de bat a bat, donant a llum poc després a Fluid Dj. Per Dee Heys! i sobretot, per tots vosaltres va preparar una sessió que el defineix. Fluxos d’electrònica, mínimal house, techno i rock alternatiu, que sens dubte porten més enllà del i al moviment. A l’Enric el trobarem una vegada al mes, com dj resident, al retro club “La Vie En Rose” del Carrer Llitera, de la capital del Segrià. La propera cita serà el 16 de maig. I aquesta nit, a partir de les onze a La Carpa de les Festes de Maig de Lleida actuació de Elekbass i els membres de AM+ Fluid Dj i Dj Nito.

Tracklist:

  1. An Hammer – Crockets Theme (12 inch) (1987)
  2. Joy Division – She’s Lost Control (1979)
  3. Giorgio Moroder – The Chase (Original 12″ Version) (1978)
  4. Paul Kalkbrenner – Sky and Sand (Tobag’s Borsi Alpakka Rehab) (2014)
  5. Baxendale – I built this city (Michael Mayer Remix) (2005)
  6. Caribou – Your love will set you free (c2’s Set u Free Remix) (2014)
  7. Plastikman – Expand (Tale of Us Remix) (2015)
  8. Walter Ego – CTRL+ALT+DEL (PBR Streetgang Remix) (2014)
  9. Alex Niggermann – Materium (brian cid extinct private mix) (2014)

Dee Heys! Fluid by Dee Heys! on Mixcloud

Fluid Dee Heys!
Fluid Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari