Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618856055.9414730072021484375000', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

THE BLACK SIDE - Dee Heys!
















THE BLACK SIDE

THE BLACK SIDE

DJ: THE CROSSFATHERS Dj’set

Tirant de dites i no pas de lo blanc, escollim aquesta que diu que: “L’heura creix més forta si es troba pel camí l’oposició del mur”. Ja ho veieu… ens tira més el negre. Curiosa reflexió que podem fer si ens endinsem en l’origen de la música negra després de la mare Àfrica, ja que va créixer en grans extensions blanques, les cotoneres. El gran Leadbelly, el gran desconegut i artífex de molts himnes de la música contemporània, sorgits d’un esclavatge ferotge. Aquella Black Betty, no dóna desitjada, més aviat mosquetó amb culata pintada de negre que quan disparava feia aquell so odiat “babalam”. Cantaven des del més fons del cos, des del soul i amb personalitat blues… Parlant de blues, el noi del blues ens va deixar fa poc, Blues Boy King. La seva mare el va donar a llum al bell mig dels camps d’Itta Benna, i no sap la llum que ha aportat a la música aquell nadó. Rock, Jazz, Funk, Hip Hop, Reggae… El blanc mur sempre ha estat al davant, però com sempre han demostrat que són superiors amb gairebé tot, la negra heura sempre ha mirat amunt. Continua el seu camí, enfilada, forta i lluitadora. Black Power sí senyor! Punys amunt! Sempre haurem d’estar agraïts, i que la història així ho conti si-ús-plau, que sense ells i la seva música no seríem ni la meitat de feliços!

Com ho fan The Crossfathers cada cop que els sentim i podem gaudir d’ells. Instal·lats permanentment a la “Black Side” ens visiten amb la cara B de la formació, a tall de binomi en dj. set. Ciutats com Bilbo o Sant Sebastià saben el que és ballar a ritme del Funk, R&B, Soul i Hip Hop a quatre mans. Com diu en Jordi, és com jugar amb plastilina, tenim la peça sencera i l’anem modelant al nostre gust a còpia de loops. Que millor, que després d’un bon directe del grup lleidatà arribi la continuïtat sonora amb una bona sessió Dj., pla perfecte! Doncs aquest és el pla que proposen arreu els amics The Crossfathers. Els nostres convidats Jordi Hernández i Gerard Farré, formen part de la formació lleidatana que fa quatre anys que puja als escenaris i que actualment està immersa en la composició de nous temes pel pròxim treball. Coent-se amb afecte, temps i cura, a foc lent, com surten els millors plats. Tot i que ens confessen que en els directes sempre els agrada amassar algun “hit” en forma de cover.

Tant en Jordi com en Gerard porten això de la música dins, des de fa molt temps. L’adolescència va ser el punt de partida. En Jordi lligat a la cultura urbana, al Hip Hop, com a cantant. Formant part de bandes lleidatanes del gènere, va canviar de camí amb aquest projecte. El pas del temps l’ha portat a obrir més el ventall a altres estils de la música negra. Mc i un dels pares de The Crossfathers. Amb el micro a la mà s’encarrega de l’instrument que tots els altres volen imitar, la veu. Pel que fa a Farré, la seva història va començar amb unes classes de guitarra a l’hora del menjador. Les primeres formacions entre amics van portar al Gerard a la gran experiència guanyada durant anys, amb La Família Torelli. Agafant nous camins i sent un apassionat de la composició com és, aporta les lletres, la veu i les picades al teclat a The Crossfathers. A més a més, d’estar immers en altres projectes musicals com: SonSonite amb música tradicional cubana i la fusió de jazz, funk i soul amb Arfo.

Coctelera preparada per sacsejar. Una mica de Soul, un grapat de Hip-Hop, una branqueta de R&B i un bon raig de Funk. Còctel a quatres mans, vint dits i dos caparrons plens de talent a la controladora. Aquí teniu el combinat que us han preparat en Jordi Hernández i en Gerard Farré. No se vosaltres… però a mi m’està agafant una set musical terrible… li foto al play i un bon glop avall! Salut i força… The Crossfathers Dj’s set!

Tracklist:

 1. D’Angelo – Playa playa Intro (2000)
 2. Guru – Cuz I’m Jazzy (2007)
 3. Lauryn Hill – Lost ones (1998)
 4. Gang Star – Now Your’re Mine (1994)
 5. José James – Detroit Loveletter (2010)
 6. Jamiroquai – Blow Your Mind (1993)
 7. Black Machine – How Gee (1992)
 8. Escort – Cocaine Blues (2012)
 9. KC & The Sunshine Band – That’s the way i like it (1995)
 10. D’Angelo – Spanish Joint (2000)
 11. Jamiroquai – You Give Me Something Remix (2002)
 12. Jimmy “Bo” Horne – Dance Across the Floor (1978)
 13. 
Sugarhill Gang – Rappers Delight (1979)
 14. Charles Barkley – Crazy (2006)
 15. Us3 – Cantaloop (1993)
 16. 2Pac – California Love (1996)

Dee Heys! The Crossfathers by Dee Heys! on Mixcloud

The Crossfathers Dee Heys!
The Crossfathers Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari