BANDA SONORA DE LA TRANSICIÓ

BANDA SONORA DE LA TRANSICIÓ

La saviesa musical i el “savoir faire” davant dels plats de l’Àlex Oró, el va portar a ser l’encarregat de la cloenda de l’exposició Transició Democràtica a Lleida, instal·lada fins fa ben poc al Centre d’Art La Panera. L’escenari del fi de festa va ser el Bar Blasi, on el membre del col·lectiu lleidatà B-Sides va vestir el vespre de música de la transició. I algun que altre “hit” fins a entrar als anys vuitanta.

Reeixit balanç de l’exposició Transició Democràtica a Lleida, després que, gairebé nou mil persones van passar pel Centre d’Art La Panera durant poc més de dos mesos. L’obrador de cultura, aquest cop, ha acollit una exposició sobre les diferents formes d’expressió social, cultural i política a Lleida durant el període de transició. Esdeveniment organitzat i realitzat des de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat. Aquesta feina no s’atura, tot i la fi de l’expo, el projecte continua amb l’ordenació i maquetació de les entrevistes, documents i materials que es podran consultar l’Arxiu Municipal.

Dee Heys! Banda Sonora Transició by Dee Heys! on Mixcloud

Transicio Democratica Dee Heys!
Transicio Democratica Dee Heys!
Transicio Democratica Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari