Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618855882.1621170043945312500000', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

BASES I GUITARRES SÓN POP - Dee Heys!
BASES I GUITARRES SÓN POP

BASES I GUITARRES SÓN POP

DJ: VENKMAN

La Casa Xina, la nostra primera llar… Ara us explicarem la veritat! Vam marxar perquè passaven coses molt estranyes… El passat de la Torre Queralt ressonava a les parets i no eren pas els nostres plats. No volíem que ens passes el mateix a la Plaça Sant Joan… La ubicació de l’antic fòrum romà d’Ilerda i la posterior construcció de l’església romànica de Sant Joan ens transmetia que havíem d’actuar contra les ànimes en pena, abans dels rodatges. Per això vam cercar un professional del medi, el Dr. Venkman. Sí, sí viu a la nostra ciutat. Ell no es va inspirar en Bill Murray, més aviat al revés! Motxilla a l’espatlla… no sabeu quina neteja va fer; engolint fantasmes a tort i a dret! No va quedar ectoplasma sueltoooo! Encara recordem les seves paraules rialleres en acabar: Feia dies que no passaven l’aspiradora per aquí, eh!

Darrere de Venkman trobem un home de carn i ossos, en Ricard D. Fill de dos amants de la música, la mare de la clàssica i el pare del jazz, durant els primers anys de vida va créixer envoltat de música i instruments a la botiga que van regentar els seus pares a Barcelona. De formació clàssica al piano, fins als catorze anys, a aquesta edat va cercar les primeres inquietuds fora de casa amb les primeres formacions, sempre als teclats. Com li agrada dir, a poc a poc, va anar infectant-se sonorament: dels 60′ als 80′ passant pel garage, post-punk, new wave, movida… evolucionant a uns dels estils que més li agraden l’indie. Encara que no vol caure en el sectarisme musical. Es va estrenar punxant a les festes mods Allnighter de Barcelona, a prop de la majoria d’edat. Als vint-i-un va aterrar a la capital de Ponent. Va trobar la tranquil·litat a casa nostra i es considera un lleidatà més. S’involucra com qui més amb el que es cou a la ciutat. Inquiet de mena i químic de formació acadèmica, no para. Porta la Coral Coloma Blanca de Balàfia; dóna classes de solfeig per Down Lleida; professor particular de física, química i matemàtiques; quan el necessiten es posa darrere el taulell de la botiga Grans Records; a més de la seva multitasca a Ràdio Alpicat i Ràdio Rosselló. I quan té temps… alimenta l’afició de punxar, normalment a la Casa de la Bomba. Però les inquietuds de Venkman no acaben aquí, i una d’elles es converteix en un dels grans motors de la seva vida. Idea un programa, Poplaroid, altaveu de bandes indies emergents, catalanes, espanyoles i foranes. Després de més d’una negativa d’emissió en diferents ràdios… Es lliga ben fort els “nachos” i s’arrisca! Contra-corrent endega un petit, però amb ànima de gran projecte. Neix a Lleida la ràdio per satèl·lit iPOP. Desitja un futur amb una programació estable, diferent i copiosa; el recolza la col·laboració de bojos per la música com ell que omplen els minuts amb música de qualitat. Graella de luxe la que ens porta cada setmana. Les novetats indies de Poplaroid. La Càpsula amb Àlex Gasulla, dedicada a descobrir músiques alienes al circuit comercial, sempre buscant nous sons. Els directes de La Casa de la Bomba, retransmissió de les punxades al mític local lleidatà. iPOP Live, retransmissions de concerts i festivals a la nostra ciutat. Sessions Dee Heys! recupera els àudios de les seleccions musicals que trobareu al nostre portal. I dos nous convidats: Big Up, que ens descobrirà el panorama musical murcià i les seves bandes i El Cuartelillo, programazo de dos hores sobre música independent fet amb afecte des d’Alcañiz.

Ho sento però no podem ser objectius. Tot allò que fa en Ricard ens produeix una trempera musical que ni la viagra! Gràcies per moltes coses: per invertir el teu temps, per la passió, generositat i dedicació, per obrir-nos la porta de bat a bat i sobretot gràcies per la bona música! Traient el matemàtic que porta dins, volem acabar amb una fórmula que ens va regalar al final de la xerrada: Les matemàtiques i la música van intrínsecament lligades per sentiments. La ràdio fórmula d’iPOP uneix aquests dos components i els sentiments completen l’equació perfecta! La música és la derivada de la vida!! No busqueu la “X” que la porteu dins!

Tracklist:

 1. Comercial Sanyo – Cover “The Buggles – Video Killed The Radio Star” (1984)
 2. New Order – Silent Face (1983)
 3. Depeche Mode – New Life (1981)
 4. Silicon Teens – Let’s Dance (1980)
 5. Sigue Sigue Sputnik – Love Missile F11 (1986)
 6. Azul y Negro – Me estoy volviendo loco (1983)
 7. Aviador Dro – Selector de frecuencias (1982)
 8. Nacha Pop – Relojes en la oscuridad (1985)
 9. Iggy Pop – Real Wild One (1986)
 10. 
The Cult – She Sells Sanctuary (1985)
 11. Joy Division – Love Will Tear Us Apart (1979)
 12. New Order – Bizarre Love Triangle (1986)
 13. Love & Pride – Colors of Ever (1992)

Dee Heys! Venkman by Dee Heys! on Mixcloud

Venkman Dee Heys!
Venkman Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari