Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618854396.6609609127044677734375', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

PENTAGRAMA INDIE SESSIONS MIDDLE 80’s - Dee Heys!
















PENTAGRAMA INDIE SESSIONS MIDDLE 80’s

PENTAGRAMA INDIE SESSIONS MIDDLE 80’s

DJ: JIMMY

Fa més de vint anys que els bolis Bic ploren, sort que es tenen un a l’altre, el cristal al naranja i viceversa. Tot i que mai van amagar la ràbia cap al cosí llapis que de tant en tant els robava protagonisme. Pel foradet del tap, aquell que es tanca pel rossec dels nerviosos, queien les llàgrimes per haver perdut un amant musical, el cassette. Però quan ells pensaven que tot estava perdut… que el cassette era història… que el vinil i el cd havien copat tots els espais musicals creient que el magnetisme s’havia perdut… va arribar en Jimmy per salvar-los!

Primera sessió Dee Heys! feta exclusivament amb cassette de mà de l’Àngel Jiménez, més conegut com a Jimmy. Com diu ell, l’Àngel és el que paga les factures i en Jimmy és el que s’ho passa bé. El nostre convidat va viure en primera persona una època musical amb molt caràcter i contingut. Per això va preparar una selecció que reflectís un moment important de la seva vida amb un recorregut sonor pels anys 80: indie, pop, rock, shoegaze i noise. Lligat sempre al món de l’hostaleria en Jimmy coneix la nit i el que ha sonat a la nostra ciutat des de fa més de vint-i-cinc anys, per aquest motiu la seva motxilla sempre va ben carregada. Cassetero com es considera, fa memòria i recorda l’aparició de la doble platina. L’època de les maquetes i les rareses, en edicions úniques. Fins i tot els costums entre col·legues als festivals de música, que consistien a preparar mix’s i intercanviant-los abans de l’inici. Romanticisme al poder perquè també tocava costumitzar la portada, tallar, pegar, collage i color, per crear una recopilació única de 60 o 90 minuts. Però les protagonistes aquest divendres són unes gravacions molt especials. En Jimmy ens va comentar que era molt fàcil agafar l’spotify i crear un tracklist i avall; va voler més cor… I que millor que ordenar una sessió i donar-li ànima a còpia de velles cintes magnètiques. La història de les cintes amb les quals va aterrar a la plaça Sant Joan, s’escriu al mític pub lleidatà Pentagrama. L’Ignasi el que era el gerent als anys vuitanta, cada setmana anava a Barcelona a comprar les novetats i tornava a Lleida carregat de vint-i-cinc a quaranta vinils. Quan arribava els ulls s’obrien de bat a bat i les ganes d’escoltar el més nou aflorava. La meitat de la dècada del vuit i el zero, era el moment quan en Jimmy feia treure fum a les platines amb només un sòl dit prement el rec. En aquell moment va néixer el so que podreu escoltar en aquest post. Mireu si va tenir sort musicalment que va viure els inicis del punk, de la música alternativa, la germanor del pop i el rock, el new wave, el glam, la movida, l’embrió del so Manchester, quan encara no estava etiquetat d’aquesta manera, el primer disc dels Smiths… Un privilegiat!

Com ho som tots nosaltres quan decidim anar a prendre una copa al local que regenta a Rovira Roure, The BlackBerry. Cocteleria cinc estrelles on pots prendre una copa de qualitat amb bon ambient i bona música. Una atmosfera idònia per quallar la millor vetllada amb un servei d’allò més professional i on la qualitat els fa marcar la diferència. L’experiència de molts anys a l’hostaleria el va portar a fer el pas d’obrir el seu propi local. El mateix on continua amenitzant amb sessions funk, dance, electrònica, groove, reggae, indie… El combinat vital perfecte pel Jimmy, música, feina i amistats!

Tracklist:

 1. Wolfhounds – Restless Spell (1986)
 2. The Weedding Present – Everyone thinks he locks daft (1987)
 3. Peter Sellers & The Hollywood Party – Chaotic shampoo and strange rock & roll (1986)
 4. Throwing Muses – Garoux des Larmes (1987)
 5. Spiral Jetty – All of this (1986)
 6. McCarthy – In the dark times (1989)
 7. The Vaselines – Molly’s lips (1987)
 8. Shop Assistants – What a way to die (1986)
 9. The Pastels – Get around town (1987)
 10. That Petrol Emotion – Big decision (1987)
 11. My Bloody Valentine – Unknow (1983)
 12. Wolfhounds – Anti Midas Touch (1987)
 13. The Sea Urchins – Pristine Cristine (1992)
 14. The June Brides – Sunday to Saturday (1985)
 15. The June Brides – Comfort (1985)
 16. The Corn Dollies – What I do ever (1988)
 17. The Brillant Corners – Everything I ever wanted (1986)
 18. The Monochrome Set – Jet Set junta (1982)
 19. The Go-Betweens – Hammer the Hammer (1982)
 20. Wolfhounds – Lost but Happy (1989)

Dee Heys! Jimmy by Dee Heys! on Mixcloud

Jimmy Dee Heys!
Jimmy Dee Heys!
Jimmy Dee Heys!
Jimmy Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari