Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618857821.4825479984283447265625', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

TOT ÉS VIOLENT, TOT ÉS BRILLANT - Dee Heys!
TOT ÉS VIOLENT, TOT ÉS BRILLANT

TOT ÉS VIOLENT, TOT ÉS BRILLANT

DJ: CARLES CASTELLÓ

Hi ha un món interior de boles. Un conglomerat que s’instal·la al bell mig de l’estómac. No són beneites les punyeteres. Romanen allí a caça de neguits. S’alimenten d’ells. Se’n surten amb la seva quan els problemes, pors, inestabilitats… van guanyant terreny al cap i saturat, envia els fums perquè els digereixi un altre. Sempre he pensat que Munch tenia una bola que no li sortia ni per dalt ni per baix, d’aquelles de mesura magna. Com va poder pintar i mesclar tan magistralment la llum i la foscor, la violència i la brillantor. L’angoixa del crit trenca amb la llum del capvespre? Crec que no, més aviat l’il·lumina encara més. Cada traçat del pinzell, cada brotxada és un propi crit. Cridòria plena de força i violència que ens condueix a un fons de lluminositat.

Banda sonora molt personal la que regala el periodista Carles Castelló. Porta certa càrrega de dolor i alliberament. La música és medicina contrastada, cura i allibera, per això, en els moments més durs que la vida ha mostrat al Carles, no ha dubtat a l’hora de medicar-se musicalment. Mescla el que semblen dos pols oposats, l’electrònica i el metall. Però com les lleis del magnetisme exposen, els oposats s’atrauen, demostrat amb l’atmosfera, sonoritat i sensacions que transmet la sessió. S’entreveu d’aquesta manera la sensibilitat artística lligada estretament amb la filosofia vital que gasta el nostre convidat. Antic consumidor als vuitanta de vinils, va deixar la bona afició amb l’entrada a l’era cd i posteriorment digital, per recuperar-la amb la nova febre actual. Retrobant la litúrgia, so i estètica dels originaris LP. De tota la col·lecció, el disc que mai pararia d’escoltar seria el “Violator” de Depeche Mode, agafat de la mà del “…An Justice for All” de Metallica. Periodista d’alçada, gran apassionat dels esports que durant molts anys ens va narrar els partits a l’ACB i LEB de l’extint i extinta Lleida Basquetbol i Segre Ràdio. El bàsquet és una de les seves passions, però ho són els esports en general. Ho demostra cada migdia amb el programa radiofònic “La Graderia” de la Cadena Ser Ràdio Lleida. A més a més es declara amant i consumidor extrem de còmics.

Tanquem la concatenació de paraules ficant-nos el vestit d’astronauta de la darrera cançó del tracklist. A la bola interior el missatge és ben clar: tot és violent, tot és brillant. És hora de fer un salt a la foscor i el buit de l’univers. Agafar aire i pujar la visera, aprofitar la levitació gravitatòria, tancar els ulls per evitar la ceguera, eixamplar el pit i crida ben fort! A poc a poc, la bola va sortint… Arriba la relaxació i tranquil·litat, ja es poden obrir els ulls. La bola s’ha allunyat, es perd en la infinitat del cosmos i el més bo de tot… dóna la llum necessària perquè puguem continuar el camí.

Tracklist:

 1. Recoil – Bloodline (1992)
 2. Front 242 – Animal (extended) (1993)
 3. Laibach – Tanz Mit Mir (Umek ‘upbeat’ remix) (2004)
 4. Das Ich – Destillat (VNV Remix) (1999)
 5. The Prodigy – Omen (2009)
 6. Combichrist – Maggots At The Party (2014)
 7. Machine Head – Be Still And Know (2011)
 8. Scar The Martyr – Dark Ages (2013)
 9. Slayer – Disciple (2003)
 10. Anthrax – In The End (2011)
 11. Metallica – For Whom The Bell Tolls (1984)
 12. God Is An Astronaut – All is Violent, All is Bright (2005)

Dee Heys! Carles Castello by Dee Heys! on Mixcloud

Carles Castello Dee Heys!
Carles Castello Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari