Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618862034.1255559921264648437500', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

MELODIES UNDERGROUND - Dee Heys!
MELODIES UNDERGROUND

MELODIES UNDERGROUND

DJ: NITO

El col·lectiu lleidatanament electrònic per excel·lència conté dos inicials positivades AM+. Serà l’abreviació llatina d’ante meridiem, no creiem, veure’ls abans del migdia, complicat… Seran pur americi seguts al voltant de la taula periòdica… Són naturals d’Armènia potser, diria que són tots lleidatans… Van donar nom al cinquè disc dels Artic Monkeys… Menys serà que vinguin d’un Acord Municipal… Més aviat, AM+ són enginyeria electrònica viva, dins d’una amplitud modulada d’un programari humà d’intel·ligència artificial. Que amb el plus en forma de complement, sempre sumen, mantenint viva la música electrònica de qualitat a Ponent.

Uns mesos enrere teníem a un dels membres fundadors d’AM+, que suma més de deu anys produint i punxant electrònica a la terra ferma. Doncs us presentem el tracklist personal de Nito, un dels cinc mosqueters del col·lectiu. El deep house, tech house, techno i l’indie dance conformen la seva selecció. L’Antoni Pijuan (aka Nito) ens comenta que va iniciar la seva afició per l’electrònica a l’institut. Va ser a COU (us recordeu quan encara ens feien pencar de valent a l’insti) quan un bon amic li va descobrir l’electrònica de qualitat. Llavors va deixar de banda les nits a la Big Ben, per descobrir allò que deien a les revistes sobre gent com Chemical Brothers o Apollo 414. Però el gran baluard del Nito, era el seu espai al FIB. Onze edicions seguides anant a Benicàssim, on diu que va descobrir i viure, de tot i més. Un concurs de dj.’s al Martin’s de Mollerussa el va permetre conèixer gent com Fluid, Wilson, Rodrigo, Marzenit… i allí va començar la seva aventura davant del portàtil i els mescladors. Amb l’afició i les ganes amb augment va acabar sent resident del Va com Va de la capital del Pla d’Urgell.

Actualment, Nito és resident del One de Mollerussa on us podreu delectar amb les seves sessions carregades d’una electrònica treballada i més plena, com la que teniu davall d’aquestes paraules. Però si no podeu esperar i teniu ganes de veure’l en acció, la sort truca a la porta. Divendres 10 de juliol a El Mirador Summer Lunch a la terrassa a partir de les 21.00h, Nito i Fluid. Més que refrescant alenada electrònica a la fresca! Animeu-vos!

Tracklist:

 1. Stephan Bodzin – Singularity (2015)
 2. Super Flu, Dortmunder Philharmoniker, Philipp Armbruster – Volkwein (Kollektive Turmstrasse Remix) (2014)
 3. Howling – Signs (Rodhad Remix) (2015)
 4. Stephan Barnem – Violent Disturbance (2015)
 5. Super Flu – Jo Gurt (Stephan Bodzin Remix) (2014)
 6. Christian Loffler feat. Gry – All Comes (Mind Against Remix) (2014)
 7. Trentemoller – Always Something Better (Dj Tennis Mind Against Remix) (2014)
 8. Sonic Future – Mrs Earth (2015)
 9. Akasha FX – Tri (2014)
 10. 
Pional – It’s All Over (John Talabot’s Remix) (2014)
 11. 16 Bit Lolitas – Wounds (2012)

Dee Heys! Nito by Dee Heys! on Mixcloud

Nito Dee Heys!
Nito Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari