NATURALMENT SONOR I ESTRELLAT

NATURALMENT SONOR I ESTRELLAT

El Festival Vallsonora ens va tirar l’ham i nosaltres vam picar de ple! Com vols que no t’enganxin la galta amb un esdeveniment que conté tants al·licients. A la Vall d’Àger, cultura i natura fan la “promenade” juntes. L’estiu comença amb el tret de sortida a la Vallsonora; durant dos dies pots gaudir i mesclar com vulguis aquestes propostes: música, parapent, art, caiacs, natura i gastronomia.

La Vallsonora creix a poc a poc, festival orgànic i viu com el seu paisatge. Cada any, descobreix artistes emergents de l’escena independent. I també inicia i culmina els dies amb bones sessions de dj’s. Dues d’elles tenien components lleidatans i la nostra càmera no se les va perdre. L’Arnau Sabaté més conegut com a Maquiniste!, va punxar i mesclar ritmes ètnics i llatins, algun cop, passats pel tamís de la psicodèlia. I els Let’s Guateke meitat Agramunt, meitat Barcelona, ben entrada la nit van fer moure al personal. Com diuen ells: amb una electrònica fina filipina per “encigalar” al públic més exigent.

Sens dubte una experiència cultural única. Sempre amanida de bona música i coberta d’una tovalla d’estrelles. Llarga vida a la Vallsonora!

Fotos: Blanca Viñas / A.S.

Dee Heys! Vallsonora 2015 by Dee Heys! on Mixcloud

Vallsonora Dee Heys! 2015_Dee Heys!
Vallsonora Dee Heys! 2015
Vallsonora Dee Heys! 2015
Vallsonora Dee Heys! 2015
Vallsonora Dee Heys! 2015

Comparteix:

Deixa un comentari