Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618859030.3396959304809570312500', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

PULL MY STRINGS DJ’S ROCK - Dee Heys!
PULL MY STRINGS DJ’S ROCK

PULL MY STRINGS DJ’S ROCK

DJ: XAVIER BOOTS, XAVITO, MIQUEL ALLUÉ i PAU SAN MARTIN

Step by step un camina per la vida intentant posar banda sonora a cada pas que dóna… Però la tremolor intensa d’una porta metàl·lica ens provoca una aturada. L’orella guanya dimensió i atenció. Què és aquest so? Sona a rock fresc, indie, dinàmic, ballable, gamberro, enèrgic… No pot ser més addictiu. Ens traguem l’hipnotisme musical per entrar en una racionalitat que ens ajudi a descobrir el que hi ha darrere de la que ja sabem que, és una porta de garatge. D’ella pengen quatre cordes, provem d’estirar una, no… provem l’altra, tampoc… com s’obra! Espera… A veure amb les quatre a l’hora! Sí!!! Cagonlouuuu els Pull My Strings! Uoooo!!

La internacional banda lleidatana Pull My Strings al complet s’aferra a un nou alter ego per canviar per un dia els instruments, per plats i mescladora. En Xavier Boots, Xavito, Miquel Allué i Pau San Martin es van atrevir fer l’impossible, una sessió a vuit mans on respiren els gustos musicals de cadascun. La formació fa una aturada en la gira de presentació del seu darrer treball “Alter Egos” per regalar-vos alguns clàssics i nous temes de l’escena alternativa. Tots quatre remen amb la mateixa força i direcció, això sempre permet veure més clar el camí a destí. Nou treball però sense perdre l’essència que els ha dut a ser una banda consolidada al panorama musical estatal. Territori que estan recorrent presentant el nou repertori. Amb un somni on the road al cap, que esperen que aviat els porti a un tour per Anglaterra i el nord d’Europa. Perquè aquest nou disc pretén ser medicina sonora, esperant que tu l’escoltis, gaudeixis, t’identifiquis i que sobretot no et deixi indiferent.

La formació va començar a recórrer la carretera el 2006 amb Pau San Martin i Joan Amenós, embrió del projecte; no va ser fins al 2010 quan Xavier Boots i Miquel Allué s’uneixen a la banda. Guanyen l’Indomesticables Red Bull i Puro Cuatro, arriba l’eclosió de la banda i això els porta a un bon grapat de festivals, telonejant als nous ídols de l’escena actual. “Dora Bay” els dóna molt i “Lighthouse” una continuïtat, però “Alter Egos” transpira l’evolució de la banda, integrant un so evolucionat, més fresc, sent un reflex de les influències musicals dels quatre. Per aquesta gira compten amb una nova incorporació que s’ha ajustat a la perfecció, Xavito, el nou bateria i anterior mànager del grup. A més a més, hi ha un tret diferencial de la formació lleidatana i que des d’aquest espai virtual aplaudim al cent per cent, que vagin a contracorrent en un país on sembla que només s’ha de cantar en català i castellà. Ells són un exemple que la universalitat de l’anglès també regna al nostre territori. Responent a la pregunta de per què no pot triomfar un grup d’aquí cantant amb la llengua dels Monthy Python!

Amb la porta oberta de bat a bat, els altaveus al màxim i el cos fora de control… Engolim cullerades i cullerades de bon indie, rock, alternatiu, pop… per què quedeu ben tips i disposats a fer un bon rotet final, símptoma clar que ha estat un àpat musical de cinc forquilles, les quatre que formen els membres del grup i la cinquena amb la que punxen Pull My Strings Dj’s Rock

Tracklist:

 1. Foals – Inhaler (2013) – Xavito
 2. Tv on the Radio! – Wolf Like Me (2005) – Xavito
 3. Billy Idol – Dancing With Myself (1982) – Xavito
 4. Editors – Bricks and Mortar (2009) – Xavito
 5. The Strokes – Hard to Explain (2001) – Pau San Martin
 6. Nada Surf – Looking Trought (2012) – Miquel Allué
 7. Artic Monkeys – Balaclava (2007) – Pau San Martin
 8. Black Sabbath – War Pigs (1970) – Miquel Allué
 9. The Beatles – Drive My Car (1965) – Pau San Martin
 10. The Strypes – What a Shame (2013) – Xavier Boots
 11. The Bohicas – Where You At (2015) – Xavier Boots
 12. Toy Guitar – Is It True? (2015) – Xavier Boots
 13. The Subways – Rock & Roll Queen (2005) – Xavito
 14. Ok Go – Here It Goes Again (2005) – Xavito
 15. Foo Fighters – The Feast And The Famine (2014) – Pau San Martin
 16. Nirvana – Stay Away (1991) – Miquel Allué
 17. Yo La Tengo – Here To Fall (2010) – Pau San Martin
 18. The Rapture – Echoes (2003) – Xavito
 19. The Strokes – Take It Or Leave It (2001) – Pau San Martin
 20. Bloc Party – Ratchet (2013) – Miquel Allué
 21. 
Triangulo Amor Bizarro – De La Monarquía a la Criptocracia (2010) – Xavito
 22. Arcade Fire – Ready To Start (2010) – Xavito
 23. Drowners – Luv, Hold Me Down (2013) – Xavier Boots
 24. Le Tigre – Deceptacon (1998) – Xavito
 25. Tokyo Sex Destruction – Move It (2009) – Pau San Martin
 26. Pull My Strings – Kaleidoscope (2015) – Pull My Strings djs

Dee Heys! Pull My Strings by Dee Heys! on Mixcloud

Pull My Strings Dee Heys!
Pull My Strings Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari