Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618860883.7783811092376708984375', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

ROCK WILD NEVER DIE - Dee Heys!
ROCK WILD NEVER DIE

ROCK WILD NEVER DIE

DJ: SPADES

Rewind a punt… premem a fons per retrocedir uns quants anys enrere… Ens instal·lem temporalment a l’Almenar de fa quaranta anys i més concretament un diumenge qualsevol després de dinar… A casa dels Sanuy a aquesta hora hi havia un ritu musical. Era l’hora que el pare treia el tocadiscs “mono”per punxar uns quants discs a la família. Sens dubte aquest era un dels grans moments de la setmana pel nostre convidat, en Jaume Sanuy. Una llavor regada sovint amb bona música que amb els anys ha crescut i s’ha convertit en un fort roure que si t’apropes i poses l’orella escoltaràs el millor rock’n’roll i heavy metal.

Dj Spades és el vestit per punxar d’aquest melòman, que carrega més de vint anys a l’espatlla seleccionant discs per afició i per fer feliç als que estan a la pista de ball. Perquè tot i que la pela és la pela, en Jaume té molt clar que ell no se sent satisfet si munta un concert i els músics i el públic no surten satisfets. Li devem molt al Jaume, sense descans fa vint anys que lluita per la música en directe. Ara que aquesta disciplina musical pateix les ordenances municipals i el tancament de sales, ell continua al peu del canó organitzant concerts per terres lleidatanes i aragoneses. Instal·lat a Montsó des de fa més de deu anys, és clar defensor de la música en directe i a més, com a promotor no li agrada quedar-se al backstage, ell vol viure i gaudir el concert, per això el trobareu sempre entre els fidels. Li proposem una complicada empresa després de dues dècades de muntar concerts, escollir tres directes. Comenta que se sent molt feliç havent portat a Lleida per exemple a Sylvain Sylvain el guitarrista de New York Dolls; la Doro Pesch la cantant de la formació de heavy metal originària de Düsseldorf, Warlock; com també el cantant alemany d’Accept i després U.D.O. Udo Dirkschneider; o portar al Cafè del Teatre una de les icones del garatge americà, The Sonics. D’una cançó d’una de les seves bandes predilectes Motörhead, va adoptar el nom de dj, les espases també van inspirar el nom empresarial de la promotora d’espectacles i concerts d’ “Ace of Spades Producciones”. La que porta donant guerra des del 1995/1996. Però tornant a la infantesa de Sanuy ens confessa els dos discs d’adolescència que el van marcar van ser el: “Rock & Ríos” de Miguel Ríos i el “Volumen Brutal” de Barón Rojo, ahí es na’! Discazos!

Spades abans de marxar us proposa dos directes de luxe de la mà de la seva productora. El primer el 4 de setembre al Cafè del Teatre amb Jello Biafra el vocalista de Dead Kennedys. Al mateix recinte lleidatà el 12 de setembre, nit de rock sureny amb un doble concert. La millor banda actual del rock sureny procedent d’Arizona, Hot Young i la formació italiana Hangarvain, tot un luxe! Els tossuts no callen amb allò del “Rock’n’Roll is dead”. Com deien els indis americans, s’ha de vigilar a qui enterres perquè pot ser llavor. Només ens queda dir un dels grans lemes del rock amb el braç doblegat, l’índex i menovell alçats… per exclamar ben fort: Llarga vida Jaume Sanuy!

Tracklist:

 1. Joan Jett & The Blackhearts – I Love Rock&Roll (1982)
 2. The Sweet – The Ballroom Blitz (1973)
 3. Slade – Cum On Feel the Noize (1973)
 4. Nazareth – Bad, Bad, Boy (1973)
 5. Suzi Quatro – Rock Hard (1980)
 6. Keel – Let’s Spend the Night Together (1984)
 7. Y&T – Midnight In Tokyo (1983)
 8. UFO – Doctor Doctor (1974)
 9. Twisted Sister – We’re not Gonna Talke It (1984)
 10. 
Motörhead – Ace Of Spades (1980)
 11. Ramones –Do you remember Rock’n’Roll Radio? (1980)
 12. The Clash – Total Control (1977)
 13. La Banda Trapera del Río – Ciudad Podrida (1979)
 14. Escuela de Odio – Este es el momento (2012)

Dee Heys! Spades by Dee Heys! on Mixcloud

Spades Dee Heys!
Spades Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari