Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1615217565.4410009384155273437500', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

DOWN TEMPO JAM - Dee Heys!
DOWN TEMPO JAM

DOWN TEMPO JAM

DJ: PEP GAYA & ÀLEX GASULLA

Déu n’hi do! Gran binomi arriba agafat per les anses de les maletes de vinils. Les quatre lletres que formen la paraula luxe, les separaria i… ben majúscules! Us presentem una nova sessió a quatre mans i quines manes i també oïdes. Fervents defensors dels vinils i del downtempo, ells són en Pep Gaya i l’Àlex Gasulla.

El que no sabeu… és que aquesta sessió va sorgir de la forma més natural. L’Àlex que en això de punxar (igual que en Pep) fa molts anys que ens delecta, va celebrar el vintè aniversari davant dels plats. Una de les sessions amb les quals volia commemorar aquesta fita va la sessió que ens havia preparat per a l’enregistrament de noves seleccions. Per això, va postejar a Facebook una nota d’agraïment a la nostra iniciativa, la que guardem amb molt afecte. Va anunciar l’ànima de la sessió amb un track que estaria dins de la selecció. Sorpresa pel Pep, que també venia aquell cap de setmana a gravar, quan va veure que era un disc que ja tenia a la maleta. Un truc d’aquest darrer a l’Àlex va crear un fet meravellosament musical, fer la sessió conjunta “only vinyl”. Dit i fet!! Aquí els teniu!! Delicada sessió electrònica que segueix el camí del downtempo, ambient, future-jazz, lounge. Vint-i-una cançons que ens transporten a un so que va marcar tota una època, com va ser la dècada dels noranta.

Anem a fer la nostra habitual radiografia musical, en aquest cas dels dos. Comencem pel Pep, que descobria això de la música a l’adolescència. Bateria en diferents formacions vivia en primera persona la bona salut del moment pel qual fa al rock alternatiu americà i el pop independent anglès, tot amanit per les ones de Ràdio 3. Però, a mitjans dels noranta descobreix l’electrònica. El captiva la part rítmica de l’estil, veu que ni amb vuit mans pot reproduir aquell so amb la bateria. Es va endinsar en aquest món i l’enganxa per complet seguint el ritme del drum&bass. Evolucionant als sons més actuals i rítmics del gènere. No només és afició per la música això d’en Pep, ja que es troba al capdavant de la botiga on-line Lo-Fi Records, focalitzada en la venda de vinils d’electrònica underground.

Pel que a l’Àlex es declara autodidacta. A casa seva això de la música no estava a l’ordre del dia. Quan tenia dotze anys es va comprar les primeres cassetes de la Polla Records, Toy Dolls o Siniestro Total. Als catorze va començar a comprar música pel seu compte i va descobrir la música negra i els 60’s. Als setze, diu que li va agafar la vena per la compra compulsiva de vinils, cercant nous sons amb el soul i el jazz. Format el de 33 i 45 rpm del qual es declara defensor i amant. Als anys noranta entra amb força l’electrònica a la seva vida, després de viure experiències a Sonar i Doctor Music Festival, com a clubs de la capital catalana i de Lleida. Gairebé dos dècades han passat des de la primera vegada que va punxar a La Casa de la Bomba, local on actualment encara el podem trobar alguna nit punxant. Lleida és el seu fortí, però Eivissa, Palma de Mallorca o bé, Madrid han estat ciutats on l’Àlex ha regalat sessions per recordar.

Alternança tranquil·la, melòdica, relaxant… Una Down Tempo Jam… una melmelada musical deliciosa per escampar per tota la torrada anomenada orella!

Tracklist:

 1. Bassface Sascha – Like A Cigarette (1999) Pep
 2. Nightmares on Wax – NightsIntrolude (1995) Àlex
 3. Leftfield – Melt (1995) Pep
 4. Zero 7 – Give It Away (2001) Àlex
 5. LTJ Bukem – Cosmic Interlude (1997) Pep
 6. JJ Cale – Let Me Do It To You (Edit) (1997) Àlex
 7. LTJ Bukem – Journey Inwards (1998) Pep
 8. Quiet Village – Broken Promises (2007) Àlex
 9. Bassface Sascha – Whatever This Day Might Bring (1999) Pep
 10. Jimi Tenor – Spell (2000) Àlex
 11. Lemongrass – I Love You (2001) Pep
 12. Jadell – Compared To What (1998) Àlex
 13. Björk – Bachelorette (RZA Remix) (1997) Pep
 14. Tosca – Annanas (2000) Àlex
 15. Cujo – Fat Ass Joint (1997) Pep
 16. G Foundation – Up Tempo Jam (1995) Àlex
 17. Dubz Deluxe – From Russia With Love (1999) Pep
 18. Mama Olivier – Eastweast (1997) Àlex
 19. Terranova – Chase The Blues (Psychonauts Remix) (2000) Pep
 20. Groove Armada – Dusk You & Me (1999) Àlex
 21. Leftfield – 21st Century Poem (1995) Pep

Dee Heys! Pep&Alex by Dee Heys! on Mixcloud

Alex&Pep Dee Heys!
Alex&Pep Dee Heys!

Comparteix:

1 Comment

 1. WE ARE COSMIC STORE - Dee Heys!
  WE ARE COSMIC STORE - Dee Heys!10-20-2017

  […] Vinílicament espectacular l’espai que estrenem de la mà del nostre convidat. Ens instal·lem a Cosmic Records Store durant uns mesos per oferir-vos un grapat de selectors i selectora. Tret de sortida amb la persona que ens ha obert les portes de bat a bat de la seva casa musical, per fer realitat les seleccions. Estem parlant d’Àlex Gasulla, un vell conegut de Dee Heys! que aquest cop actua en solitari després de la sessió conjunta que va fer amb Pep Gaya. […]

Deixa un comentari