Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618858986.4738049507141113281250', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

OSCURIDAD Y ALGUNAS LUCES - Dee Heys!
OSCURIDAD Y ALGUNAS LUCES

OSCURIDAD Y ALGUNAS LUCES

DJ: DAVE TUNE

Torxa a la mà, el nostre invitat ens convida a passejar per un camí, per molts, desconegut i per d’altres, meca de la sonoritat d’un estil. Els seus moviments constants al capdavant ens donen seguretat del que té entre mans i del recorregut a realitzar. Ens avisa abans d’entrar, serà un traçat fosc però, amb alguna llum de més, que la que ell porta. Dave Tune, us regala un pas a pas per l’underground, l’independent de la cultura Hip-Hop. S’aferra a les arrels!

La cultura Hip-Hop torna a tenir les portes obertes de bat a bat a Dee Heys!. Per això, Dave Tune ha volgut realitzar una acurada selecció amb molta ànima. La Golden Age del gènere és la protagonista d’un tracklist molt Old School. Més d’una vintena de temes dels noranta que transpiren força foscor però sense oblidar matisos de lluminositat. El savoir faire del nostre convidat l’ha portat a punxar des de fa més de vint anys. A Lleida, a llocs com el Jamaican, Malasaña, Pentagona… a Fraga a la Florida i fins i tot, lluny del territori amb reeixida punxada vinilera per Portugal.

La cultura musical de Dave es va iniciar gràcies a la platina de la cabina d’un camió. Amb el pare camioner i amb moltes hores per davant a la carretera, en Dave va saber aprofitar tots aquells cassettes que el seu pare anava comprant. La cultura Hip-Hop va entrar a la seva vida en una etapa d’estudi a la Vall d’Aran. Però l’eclosió va arribar juntament amb la cultura urbana a Pardinyes. Bressol del Hip-Hop a la nostra ciutat als anys noranta. Voltants de 1993 i després de moltes nits escoltant rap al Sistema, Dave té l’oportunitat de posar-se davant dels plats. Rebuscant a les parets empaperades de vinils de l’Orley i comprant d’importació el nostre convidat assoleix un background del gènere. El que veu bé pel que fa al musical amb una escena que creix a la nostra ciutat, però que troba a faltar el que engloba la cultura Hip-Hop, que se sosté als seus quatre pilars: MC, Dj, Break Dance i Graffiti. D’aquest darrer en Dave és un dels precursors a la ciutat. I comenta que ara amb les noves tecnologies es torna boig per dibuixar encara més. Que s’aturi aquest talent!

Amb respecte per davant i més amor del que ens pensem, en Dave reivindica una mirada més profunda a les arrels, un cop d’ull volent veure d’on venim. No li falta raó! O no necessita l’arbre de la foscor i calor de la terra per alimentar les seves arrels? Sense aquest negre, a poca llum que arribi, el centenar de branques i els milers de fulles estan assegurades!

Tracklist:

 1. Vic Caesar – Bare Knucles (1977)
 2. Lace Da Booms – Cut That Weak Shit (NY MIX) (1996)
 3. Rugged Scientist – Shaolin Anthem (1996)
 4. M-Slash – Good Timez (1996)
 5. Bee Why – Reality (1997)
 6. EZD feat. Teflon & Billy Danze – Gunzis4 (1997)
 7. Wolfe D.O.M. Nation – Ways of The World (1996)
 8. D.N.A. – My Thing Iz Tight (1996)
 9. Hyenas In The Desert – Concubinez (1997)
 10. 
Frankenstein – Combine With Frankenstein (1997)
 11. Pop The Brown Hornet -Black on Black Crime (1996)
 12. Barrington Levy – Black Roses (1983)
 13. Pacewon feat. DJ Revolution – Any Champion (2000)
 14. Darcsyde – Queens Stand Strong (1997)
 15. Mister Voodoo – Lyrical Tactics (1996)
 16. D.N.A. – My Thing Iz Tight (1996)
 17. Lordz Of Brooklyn – Saturday Nite Fever (1995)
 18. Now Born Click – Now Born Soldiers (1995)
 19. Nitty Gritty Southside – Tru-Grain (1997)
 20. Mannish – Mannish (1995)
 21. Mos Def Canibus Charli Baltimore MC Serch Mums DJ Scratch & Gano Grills – Blak Iz Blak (2000)

Dee Heys! Dj Dave Tune by Dee Heys! on Mixcloud

Dave Tune Dee Heys!
Dave Tune Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari