Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618861993.7365760803222656250000', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

POSA UN INDIE A LA TEVA VIDA - Dee Heys!
POSA UN INDIE A LA TEVA VIDA

POSA UN INDIE A LA TEVA VIDA

DJ: GEMMA PONS

L’horitzó es desdibuixava al final de les nostres mirades. Amb els ulls mig clucs per l’esclat del sol quan se’n va a dormir, albirem dos tòtems gegants i una tenda fumejant per la part més alta. Ens endinsem en territori A-Pla-che i ens rep la sàvia remeiera de la zona, famosa pels seus guarismes musicals! Abans d’endinsar-nos a la seva tenda, ens impressionen els tòtems. Un porta gravat a fusta tot allò referent al Violator de Depeche Mode i a l’altra banda del camí, l’antagònic però sublim tòtem estellat amb el Romancero de La Bien Querida. La remeiera amb una rialla d’orella a orella condueix la tela d’entrada a l’interior i ens convida a passar. Amplifiquem les orelles, per què quelcom sona… és “Cualquier Otra Parte” de Dorian… Ens convida a seure al voltant i beure d’una olla musical, l’olla Mayday l’oracle dels “indies” a la terra ferma, sempre protegits pel totpoderós, Traktor.

La remeiera mollerussenca té un nom i és Gemma Pons, indie de cap a peus, com diu ella: si no l’escolto, no funcionaria igual! Li agrada escoltar d’altres gèneres, però li fa remoure la sang amunt i avall, la música independent. Més d’un de vosaltres haurà ballat una de les seves sessions, ja que la trobem una vegada al mes al ONE de Mollerussa, d’on és resident des de fa tres anys. Allí va començar tot set enrere. La Gemma animada per un bon amic com en Miquel Tarragó, es va engolir la vergonya i va posar per davant les ganes, per iniciar-se en això de punxar. Els dos van estrenar parella musical sota el nom de Microdancing Dj’s. Això de punxar sempre li havia cridat l’atenció i per fi es llançava a una realitat. Tot i patir un període, que gràcies al Maki del One va recuperar, la Gemma no ha parat de punxar, declarant que s’ha tornat una passió. Primer veient la felicitat dels altres i el gaudi propi de punxar la música que t’agrada. Indie, Pop i Rock són tres pilars amb què es basen les seves sessions. El passat abril fa un pas endavant enrolant-se al col·lectiu Mayday. El bateria dels Pull My Strings, Xavi López Martínez, pare de la plataforma li obre la porta per formar part juntament amb els Mackaulin & Coolkin, de la iniciativa. Molt agraïda i contenta de formar part, per què ha fet un pas endavant amb l’execució de les seleccions amb Traktor, com la possibilitat de sortir a punxar fora de Mollerussa. De fet Mayday té el seu dia a la capital del Segrià una vegada al mes. Com sempre La Casa de la Bomba obre les portes a la bona música, per això, podreu trobar al col·lectiu indie i als seus membres punxant un cop al mes al mític local de Lleida. Li preguntem per què el gènere femení no s’anima més a punxar. Diu que ben bé no ho sap, però anima a totes les noies que la vergonya s’empassa ràpid després de la primera vegada i els dies restants és una satisfacció darrera l’altra. Sàvies paraules!

Res de territori “comanche”, els A-Pla-ches, com diria aquell: són molt bona gent. Després d’aquest bon beuratge guaridor marxem amb més força que mai. La Gemma Pons ens va curar musicalment amb una cullerada canyera i ballable. Des de la serra, el punt més alt del seu territori, ens alça el braç i ens desitja els millors auguris. Ens va rebre amb un HAO!, però després d’escoltar-la marxem amb un WOW!!!

Tracklist:

 1. La Bien Querida (Carlos Bayona Remix) – A Veces Ni Eso (2012)
 2. Belle and Sebastian (Richard X remix) – I Didn’t See it Coming (2010)
 3. Bastille – Pompeii (2013)
 4. Infadels – Free Things for Poor People (2008)
 5. Friska Viljor – Stalker (2013)
 6. Two Door Cinema Club – This is the Life (2011)
 7. El Columpio Asesino (Kane Remix) – Toro (2012)
 8. Vetusta Morla – Valiente (2008)
 9. The Wombats – Techno Fan (2011)
 10. The Shoes – Time to Dance (2011)
 11. Dorian – Cualquier Otra Parte (2007)
 12. Justice vs Simian – We Are Your Friends (2006)

Dee Heys! Gemma Pons by Dee Heys! on Mixcloud

Gemma Pons Dee Heys!
Gemma Pons Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari