Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618860798.3935980796813964843750', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

BIG SMOKE MUSIC - Dee Heys!
BIG SMOKE MUSIC

BIG SMOKE MUSIC

DJ: TORFA

Passió… l’etimologia llatina ens porta a la derivada també del llatí: patiment. Poc amants dels oxímorons, els savis de l’època van entrellaçar la vida d’aquests dos mots. Però que vols que et digui… Tota passió porta patiment a curt o llarg termini? Li preguntaríem al nostre psicòleg però, se n’ha anat al Tibet a trobar-se a ell mateix o al Pryca a comprar raïm, ara no me’n recordo… Fora bromes, sabeu que m’ha fet dubtar… la conversa que he tingut amb Torfa. Bufa i rebufa amb quines ganes!! Torfa viu i sent la seva passió, tot allò que envolta a la cultura Hip-Hop. I sens dubte ho sap contagiar!

Aquest moviment artístic sempre ha fet gal·la i ha engalanat la nostra ciutat. Ho hem recordat amb altres invitats, però el barri de Pardinyes a la ciutat va ser bressol i llit on reposar per molts d’ells. Encara que, hem de dir que Torfa no és de capital… doncs sí, de la capital del Pla d’Urgell. Mollerussenc de naixement, però instal·lat a Lleida. A Mollerussa va començar a interessar-se per la música, juntament amb el seu germà, Àngel, líder del grup de metal Metrakillator. A poc a poc, el col·leccionisme musical el va anar envaint. El background musical i punxar ho va anar adquirint, formant part de grups i Sound Systems. Mollerussa Town Kamorra amb les banderes del Rap, Trap, Jamaican Sound i so Anglès va ser una gran escola per Torfa. Però al nostre convidat no només l’interessa el que sona, sempre va més enllà. L’entrada al nou mil·lenni i l’obertura d’internet al món, ens confessa que va ser un gran canvi per ell. Tot i que, no va provocar l’oblit del paper, adquirint sempre que podia un exemplar de la revista Hip-Hop Nation. La xarxa el va permetre endinsar-se en el que es cou als Estats Units. El rollo de la West Coat amb Snoop Dogg al capdavant el captiva i el porta per un recorregut per tota la geografia nord americana, South, North, Midwest i East Coast. Li agrada molt el moment de trobar perletes undergrounds i fosques. Devorador absolut de música, Torfa ens comenta que no dóna l’abast, que hi ha tant i tan bo per triar, que un s’ha de tornar més selectiu a l’hora d’escoltar música. El fascina les explosions de certs estils, que actualment s’amaneixen amb les noves tecnologies. Segueix de molt a prop el que fan els productors i Mc’s Madlin i Ms Doom.

Parlant de produir, el nostre invitat al gener va endegar una maqueta que es va enregistrar durant el mes d’agost i clicant aquí la podreu escoltar “Torfa – Ritual”. Big Smoke Music és titular de la sessió, que va servir d’inspiració a Torfa per confeccionar un tracklist de trenta dos cançons. A ulls clucs i rodejats de densa boira lleidatana que això que sona us embolcalli!

Tracklist:

 1. Yesterday’s New Quintet – Conquistador (2010)
 2. Grant Green – Lazy Afternoon (1964)
 3. Quasimoto – Closer (feat. Madvillain) (2005)
 4. Sun Ra – The Golden Lady (1966)
 5. Madlib – Raw Addict (OG Version) (2010)
 6. Roy Ayers – The Third Eye (1976)
 7. Madvillain – Pi (2008)
 8. Alain Goraguer – Terre Et Tiwa (1973)
 9. Quasimoto – C’mon Feet (2000)
 10. Yesterday’s New Quintet – Pride & Vanity (2001)
 11. Redman – Welcome (1996)
 12. The Jazzistics – Marcus, Martin & Malcolm (2007)
 13. Medaphoar –  Flying High (2011)
 14. Suntouch – Two For Starta East (2007)
 15. L. M. D. – Real Talk (2011)
 16. Yesterday’s New Quintet – The Meaning Of Love (Instrumental) (2002)
 17. Strong Arm Steady – Charlie Hustle (2011)
 18. J. Dilla – African Rhythms (2001)
 19. Strong Arm Steady – Cheeba Cheeba (2009)
 20. Eric Dolphy – Out To Lunch (1964)
 21. Yesterday’s New Quintet – Mindtouch (2001)
 22. Lootpack – Loopdigga (feat. Medaphoar) (2000)
 23. The Alchemist – Yacht Rock (feat. Big Twinz) (2013)
 24. Madlib – Plastic Cup (feat. J. Dilla) (2011)
 25. Ahmad Miller – Windy C (2003)
 26. Soul Position – Take Your Time (2002)
 27. Elvin Jones – Time Capsule (1977)
 28. Gangrene – Breathing Down Your Neck (feat. Medaphoar) (2010)
 29. Young Jazz Rebels – The Sun (2010)
 30. Madlib – Drama Scene #4 (2001)
 31. Smiff-N-Wessun – P.N.C. (1995)
 32. Jaco Pastorius – Portrait of Tracy (1976)

Dee Heys! Torfa by Dee Heys! on Mixcloud

Torfa Dee Heys!
Torfa Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari