Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618861733.6389720439910888671875', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

DEEP SUMMER EVENING - Dee Heys!
DEEP SUMMER EVENING

DEEP SUMMER EVENING

DJ: WILSON

Senyores i senyors, nens i nenes benvinguts a l’hipòdrom AM+! Recinte sonor on podreu gaudir durant 45 minuts de la gran carrera de la setmana. Un seguit de pures sangs de l’electrònica que es preparen per cavalcar sobre compassos suaus, càlids i ballables. Els experts barbollaires que comenten la carrera, asseguren que la victòria implica firmar una cursa amb melodia complexa, posant accent a les seqüències; tot amb força ànima i unes quantes delícies vocals. I qui apliqui una injecció de Tech House pot tenir molts números de penjar-se la corona de llorer. Joqueis a punt… perdó, discjòqueis preparats? Barreres del so davant… sense intenció d’enderrocar-les, esperant que s’obrin… VU meters a tall de muntanyes russes… Renillada electrònica!! Un cop premut el play això comença!

Tercer membre del col·lectiu lleidatà AM + que visita el portal, ell és en Wilson. Intèrpret de llenguatge de signes, dinamitzador cultural, discjòquei i col·leccionista de música. Per tots vosaltres us ha preparat una sessió d’acompanyament, una sessió de tarda com ens va comentar. Una finestra oberta de bat a bat a les actualitats d’un gènere, el Deep House. Repertori personal de les darreres novetats, esquitxat amb alguna perla de Tech House. Wilson és de la segona generació d’AM+, col·lectiu lleidatà format per dj’s i selectors d’electrònica. Onze anys alimentant els altaveus amb una sonoritat que els ha portat a muntar saraus com la Nit Sonora, el Concurs de Dj’s i estar presents en diferents locals del nostre territori i més enllà. Wilson, inicia la seva passió amb les cintes de les seves germanes grans, sonant pel lloro Depeche Mode i la B.S.O. de Blade Runner. El col·leccionisme l’encén la inquietud per ser discjòquei, per punxar, ensenyar i compartir aquella música que a poc a poc anava adquirint. En un pis al carrer Major juntament amb altres col·legues aprèn a punxar. L’any 1998 a l’antiga Sala Europa ja munta el primer sarau. Comença consumint vinils, té un pas fugaç pel cd però lo digital augmenta la seva fam musical. Ens comenta, que l’era digital ha popularitzat al discjòquei però també ha donat més vida al selector. Exposa que aquesta obertura ha aportat facilitats al gènere que s’alimenta de l’avanç. El resum tecnològic que podem trobar en diferents aparells actuals ha permès salvar més d’un futur mal d’esquena, funcionalitat en tots els sentits i costos. Els vinils i tots els trastes actualment es poden resumir amb un ordinador i una bona taula. Parlant de taules, la sessió de Wilson va ser especial perquè el nostre convidat va aterrar amb un Stradivarius de l’electrònica, amb un estàndard des de fa més de 25 anys a les pistes de ball. Curosa selecció realitzada amb una taula clàssica belga, una Rodec MX180 Limited Edition 50 years. Exclusiva, per què n’hi ha només 500 en tot el món. Aquí teniu una deliciosa sessió però si el voleu gaudir d’ell en directe, esteu atents a la programació del Pentagrama i La Casa de la Bomba.

Digueu-nos oportunistes… Perdoneu per què apostem a cavall guanyador… El savoir faire del nostre convidat ens fa pensar… Una pasterada pel carril número… Més aviat ho apostem tot per un discjòquei guanyador… Wilson!

Tracklist:

  1. Marcus Worgull & Peter Pardeike – Trivia (2015)
  2. Ashley Wild – 0.15 (2015)
  3. William Onyeabor (Hot Chip Cover) – Atomic Bomb (John Talabot Remix) (2015)
  4. Love Over Entropy – Tonii (Dixon Retouch) (2015)
  5. Kölsch – Talbot feat. Gregor Schwellenbach (Album Version) (2015)
  6. Dino Lenny – Living In A Song (Shall Ocin Remix) (2015)
  7. Ruede Hagelstein – Minus (2014)
  8. Andhim – Domplatte (2015)
  9. Marc Marzenit – To Love Until We Say Goodbye (Carlos Pires Remix) (2015)
  10. Luke Abbott – Brazil (Slow Version) (2011)

Dee Heys! Wilson by Dee Heys! on Mixcloud

Wilson Dee Heys!
Wilson Dee Heys!

Comparteix: