Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618862074.5198850631713867187500', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

EVOLUCIÓN ANIMAL - Dee Heys!
EVOLUCIÓN ANIMAL

EVOLUCIÓN ANIMAL

DJ: DAVID BAEZA

Benvinguts a l’Estació Dee Heys! Estimats passatgers el tren amb destinació l’interior d’un mateix, amb parades a relaxació, llibertat i intimitat, sortirà en breus instants. La durada serà de cinquanta minuts aproximadament. Recordem que en aquest viatge no està permès portar maletes i si és el cas, porteu-les obertes per guardar tot allò que el camí us regali. Als comandaments d’aquest viatge David Baeza. Expert pilot musical i savi nostrat pel que fa a recórrer els camins del Techno.

Darrera de David Baeza, trobem l’aragonès David Ballabriga. Natural de Candasnos, que treballa a Binéfar, però viu a Lleida. A la capital del Segrià el va portar la música. I reconeix que l’elecció va ser encertada perquè aquí es troba d’allò més ben cuidat. Autodidacta, no adquireix el background musical a casa, més aviat a fora i més concretament a quinze minuts de casa, a la Florida 135. Durant molts anys “meca” de la música electrònica al sud d’Europa. Inquiet de mena comença a jugar amb la composició quan tenia setze anys, comprant-se amb molta suor estival el primer sintetitzador, un Rolan. En fa vuit que va comença a punxar. Li agrada escoltar molt jazz i electrònica. Dins de l’arbre de l’electrònica la branca que més l’atrapa és la del techno. En David Baeza és d’aquells savis amagats que ve molt de gust que coneixeu, tant a la persona com al músic. Reconeix que la proximitat de la gran sala de festes de Fraga li va permetre viure en primera persona una època daurada de l’electrònica. Va tenir sort d’agafar els millors anys i sobretot els anys de l’esclat. La mala herència que estava deixant la ruta del “bakalao” es va redreçar amb la cerca i captura de qualitat per part de la Florida 135. Moltes nits a la pista gaudint de grans com Carl Cox, Jeff Mills, Laurent Garnier… A mitjans dels noranta van tallar el “bakalao” i van fer una bona esqueixada! La qualitat passava per davant, artistes americans i europeus tenien cita obligada a terres fragatines. La Florida 135 va permetre europeïtzar el gust dels d’aquí portant-los a un techno més pur, d’arrel, més melòdic. Primer amb la residència de Toni Verdi amb el seu art punxant Tech House, Techno i House. Per donar pas a Robert Lamart referent del techno a Espanya i Europa, el culpable de seleccions i nits memorables a còpia d’un Techno més obscur, d’arrel, íntim i visceral. Sembla un antagonisme parlar de techno i relaxació, però en David ho veu i ho sent així. Ens deixa una grana reflexió: Si envoltat de tres mil persones la música que sona t’aconsegueix abstreure durant hores és que t’arriba i la sents.

Estem de sort perquè en David, juntament amb Pep Gaya, estan preparant un directe d’allò més deliciós. Sota el nom de YAZR Gaya i Baeza estan acabant de perfilar els últims detalls per tenir la maqueta a principis del 2016. Amb ganes d’escoltar aquest directe basat en patrons, on l’evolució dels temes i les transicions són totalment improvisats. Fins que arribi el dia ens haurem de conformar en veure’ls per separat, si us ve de gust, aquí a Dee Heys! els podeu gaudir sempre que vulgueu, ja que en Pep ens va deixar una selecció Down Tempo Jam juntament amb Àlex Gasulla.

En David Ballabriga és un confés vegà (abstenir-se de menjar i fer servir productes d’origen animal i a adoptar un estil de vida basat en el respecte envers els animals) des de fa un any i sis que és vegetarià. Com podeu veure a la samarreta: Ell no es menja a ningú. Clar defensor dels drets dels animals defineix la sessió com “Evolución Animal”, la mateixa que diu que ha sofert ell com a persona i músic. Us deixem amb la vostra intimitat perquè continueu el viatge, gireu el coll, acomodats mireu per la finestra i deixeu-vos portar… Us assegurem que arribareu a destí amb les piles ben carregades!

Tracklist:

 1. Voidloss – Cumulative Mental Trauma (2015)
 2. SNTS – Scene II (2014)
 3. Oscar Mulero – Anatomical Variation (2015)
 4. Rasmus Hedlund – Clock Blocking Beats (2015)
 5. SNTS – Scene III (2015)
 6. UZB – Long Range (2014)
 7. Subjected – Ambro (Acronym RMX) (2015)
 8. Exium – Solar Masses (2014)
 9. Reeko – Lynx (2012)
 10. Demon.I/O – Faith (2014)
 11. Energun.Deadtroit – Part 1 (Wunderblock RMX) (2014)
 12. Sciahri – The Dream is True (2014)
 13. R&R – Roots 1.1 (VSK RMX) (2015)
 14. James Kumo – Back at the Rex (2010)

Dee Heys! David Baeza by Dee Heys! on Mixcloud

David Baeza Dee Heys!
David Baeza Dee Heys

Comparteix:

Deixa un comentari