Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618856694.3635849952697753906250', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

INVOLUTION DEEPNESS - Dee Heys!
INVOLUTION DEEPNESS

INVOLUTION DEEPNESS

DJ: NA¥

Tot tipus d’estereotip i judici cau al sac de l’error o erra el seu pensament a sac. Un gènere que sembla anar lligat amb les drogues de disseny i la festa continua és el Techno. Sabem que aquests ingredients poden forma part, però no que em formen per defecte. Perquè hi ha gent que posa per davant allò que surt dels altaveus, abans de les temptacions que desperta la nit. Un d’ells és el nostre convidat, en Nacho Cenitagoya, conegut darrere de la controladora com NA¥. Lleonès de naixement però lleidatà per amor.

Inquiet de mena, treballador incansable, creatiu i lluitador podríem adjectivar a NA¥. Lluny queden aquells viatges amb cotxe amb els pares tot escoltant Phil Collins o Juan Luís Guerra. Al seu Lleó natal, va començar a delectar-se de l’electrònica al voltant dels tretze anys, escoltant artistes com Jeff Mills, Prodigy o Moby. Aviat el Techno el va cridar al seu cantó. No per tenir la nit com a bandera, més aviat, perquè li agradava el gènere. Poc pots sortir de festa amb tretze anys. La festa i la nit les coneix conjuntament als setze quan les viu en primera persona; per després marxar de Lleó o aterra a Conca. Va començar a punxar després d’heretar uns plats un pèl atrotinats. A poc a poc va sumar experiència i “trastes” per dedicar-s’hi més profundament. Als disset va viure el vessant més fosc del Techno després d’adquirir un sound system espremut a còpia de raves i festes undergrounds. Fins i tot, alguna que altra festeta a pisos d’estudiants deixaven als veïns. El fet de voler saber més, el va portar a la capital catalana. A Barna estudia àudio realitzant el més proper a una enginyeria. Iniciava el seu camí produint la seva pròpia música i a la vegada punxant a locals tan mítics com el Be Cool o el Moog. Als vint-i-tres fa un salt de qualitat en cultura de club estant poc més d’un any a Londres. Es va fer un petit espai en l’escena londienca punxant a diferents “garitos” undergrounds com també amb festes. Ja us podeu pensar quina és la darrera parada de NA¥… Lleida.

A la terra ferma hi va aterrar per amor, gràcies a una lleidatana anomenada Alba que li té el cor robat. No sols fan equip de cor sinó també de cap i mans. Junts creen l’agència de contractació d’artistes, dj’s i productors de música amb una línia comuna, el techno electrònic, Getting Projects. Des del 2013 programant a sales de tot el món. A la vegada no aturen la màquina i es fiquen a descansar… Endeguen també un segell discogràfic, Dust REC., segell que el Nacho defineix com obscur, percussiu i atmosfèric, recolzant plenament en el techno de qualitat, allunyat de les tendències (trampolí pels artistes de Getting Projects). A Dust REC. les munten grosses, que li diguin a ciutats com Barcelona, Madrid, Oporto, on van muntar showcases. Però una de les grans notícies que ens aporta NA¥ és la seva estrena en format vinil, després de nèixer, viure i crèixer a tall digital. Cuidant fins al darrer detall, format cuidat, disseny fresc i modern, i sobretot molt bona música a l’interior d’un vinil de color. D’aquesta pestanya dins de la discogràfica destaquem també la sèrie Origins. Una sèrie de sis temes originals on deixen a l’artista experimentar i treure el que vol, això sí, carregats de sons profunds. Publicats tres i aviat sortirà la quarta. Però NA¥ no ha deixat a banda allò que també l’apassiona, punxar. Forma part dels quatre artistes que conformen el recopilatori “Injected Poison” on el Techno de qualitat continua ben viu! Ja ho veieu al Nacho no hi ha qui el pari!!

————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Todo tipo de estereotipo y juicio cae en el saco del error o yerra su pensamiento a saco. Un género que parece ir ligado a las drogas de diseño y la fiesta continua es el Techno. Sabemos que estos ingredientes pueden forma parte, pero no por defecto. Porque hay gente que pone por delante lo que sale de los altavoces, antes de las tentaciones que despierta la noche. Uno de ellos es nuestro invitado, Nacho Cenitagoya, conocido detrás de la controladora como NA¥. Leonés de nacimiento pero ilerdense por amor.

Inquieto por naturaleza, trabajador incansable, creativo y luchador, así podemos adjetivar a NA¥. Lejos quedan aquellos viajes en coche con los padres escuchando Phil Collins o Juan Luís Guerra. En su León natal, comenzó a deleitarse con electrónica alrededor de los trece años, escuchando artistas como Jeff Mills, Prodigy o Moby. Pronto el Techno lo llamó a su lado. No por tener la noche como bandera, más bien, porque le gustaba el género. Uno poco puede salir de fiesta con trece años. La fiesta y la noche las conoce conjuntamente a los dieciséis cuando las vive en primera persona; para luego marchar de León i aterrizar en Cuenca. Comenzó allí a pinchar después de heredar unos platos algo destartalados. Poco a poco sumó experiencia y “trastes” para dedicarse más profundamente. A los diecisiete vivió la vertiente más oscura del Techno tras adquirir un sound system exprimido a base de raves y fiestas undergrounds. Incluso, alguna que otra fiestecita en pisos de estudiantes que dejaban a los vecinos fritos. El hecho de querer saber más, le llevó a la capital catalana. En Barna estudia audio realizando el más cercano a una ingeniería. En Barcelona iniciaba su camino produciendo su propia música y a la vez pinchando en locales tan míticos como el Be Cool o el Moog. A los veintitrés tres da un salto de calidad en cultura de club estando poco más de un año en Londres. Se hizo un pequeño espacio en la escena londinense pinchando en diferentes “garitos” undergrounds como también en fiestas. Ya podéis pensar cuál es la última parada de NA¥ … Lleida.

En la “terraferma” aterrizó por amor, gracias a una leridana llamada Alba, que le tiene el corazón robado. No sólo hacen equipo de corazón sino también de cabeza y manos. Juntos crean la agencia de contratación de artistas, djs y productores de música con una línea común, el techno electrónico, Getting Projects. Desde 2013 programan en salas de todo el mundo. A su vez no detienen la máquina y se meten a descansar … inician también un sello discográfico, Dust REC. Sello que Nacho define como oscuro, percusivo y atmosférico, apoyando plenamente en el techno de calidad, alejado de las tendencias (trampolín para los artistas de Getting Projects). En Dust REC. las montan grandes, que se lo digan a ciudades como Barcelona, Madrid, Oporto, donde montaron showcases. Pero una de las grandes noticias que nos aporta NA¥ es su estreno en formato vinilo, después de nacer, vivir y crecer a modo digital. Cuidando hasta el último detalle, formato cuidado, diseño fresco y moderno, y sobre todo muy buena música en el interior de un vinilo de color. De esta pestaña dentro de la discográfica destacamos también la serie Origins. Una serie de seis temas originales donde dejan al artista experimentar y sacar lo que quiere, eso sí, cargados de sonidos profundos. Llevan publicados tres y pronto saldrá la cuarta. Pero NA¥ no ha dejado aparte lo que también le apasiona, pinchar. Forma parte de los cuatro artistas que conforman el recopilatorio “Injected Poison” donde el Techno de calidad sigue vivo. ¡Ya lo ven a Nacho no hay quien lo pare!!

Tracklist:

 1. Edit Select – Blissfully Unaware (2014)
 2. Purl – Wilderness (2015)
 3. Mindspan – Awakening (2012)
 4. JS – Reduction 2 (2014)
 5. BLNDR – Isolate Frequencies 1 (2014)
 6. Ness – Carex (2014)
 7. Zzzzra – L’entraide (2015)
 8. Luigi Tozzi – Chemosynthesis (Claudio PRC Remix)(2014)
 9. Plant Army Revolver – Cibele (2015)
 10. WNDFRM – Monopole (2015)
 11. BLNDR – Hypermental (Divins Mix)(2014)
 12. Daniel Avery – Platform Zero (Volte-Face Remix)(2015)

Dee Heys! NA¥ by Dee Heys! on Mixcloud

Nacho Dee Heys!
Nacho Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari