Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618856927.3117609024047851562500', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

LA VIDA SENSE MÚSICA SERIA UN ERROR - Dee Heys!
LA VIDA SENSE MÚSICA SERIA UN ERROR

LA VIDA SENSE MÚSICA SERIA UN ERROR

DJ: ECLÉCTICO

Caiguda la nit a la vella Tarraco, només la llum de les torxes il·lumina l’empedrada i romana capital mediterrània. Per allí on es tallen dues perspectives s’amaga un amant. Desitjós i bevent de l’anhel del plaer, tot esperant el seu moment. Cobert d’una marró estora es mig cobreix el rostre i calça el seu cos. A pas que dóna per damunt de la robusta llamborda, més a prop es troba del seu objectiu… Només queda la muralla. Darrere de quaranta centímetres de fang i pedres l’espera un cavall que només renilla notes i que al galop el portarà a casa… però quina casa? Mireu… s’escapa… ho ha aconseguit, per allí galopa Maximus Eclecticus camí cap a Ilerda, el seu refugi. La calor, l’amor i la bona música l’esperen a casa… a La Casa de la Bomba.

Plaer extrem el nostre comptant per primer cop a les nostres files amb una ànima tarragonina. Fruit de la casualitat i finalment, tota una realitat, aterra a Dee Heys! un dels encarregats des de fa dotze anys, d’animar terres de mar i muntanya. Amb tots vostès Marco Rodríguez aka Dj Ecléctico. L’estreta relació de la música amb el nostre convidat comença ben aviat, quan tenia 5 anys. Diu la mare d’Ecléctico que quan jugava al parc amb els altres nens, al sentir com en alguna ràdio sonava música, ell parava de jugar per escoltar-la. El marca a foc un concert de Tino Casal. Encara veu la imatge si tanca els ulls. Damunt les espatlles el petit Marco queda embadalit per l’espectacle donat per un dels grans del pop espanyol. Amb aquest estil creix durant els vuitanta tot descobrint amb Joaquin Lucky i Jose Antonio Abellán amb “Plásticos y Decibélios” i “Barras y Estrellas”, respectivament. A finals dels vuitanta i principis dels noranta es declara fan incondicional del punk-rock d’U2 o bé de les troballes del cosí amb els Smiths. Ecléctico evoluciona escoltant anys Ràdio 3, addicció que encara no ha deixat. Com la de punxar, la que va adquirir a començaments de segle. Dj Ecléctico ofereix música de tota mena, li agrada donar un cop d’ull a la pista per inspirar-se i veure el que volen. Llavors ho dóna tot! Les sessions regalen el que el seu nom anomena, eclecticisme (que hispter que és aquesta paraula perdoneu). Li agrada molt mesclar pop, rock i electrònica. Barrejar sons atemporals amb la nostra actual temporalitat musical, portant les nits cap a la indietrònica o el new disco, sense perdre les bases del soul, rock i pop.

Ecléctico es manifesta obertament enamorat de Lleida i sobretot de la seva gent. Que tenim una cosa que molts d’altres no tenen. Comenta que ha conegut molta gent amb un gust exquisit per la música a la nostra ciutat. La que diu, que per ell, té l’equilibri perfecte a escala de tarannà. Diu que ni gastem l’arrogància de la gran ciutat ni el tancament de la gent de poble, sense ofendre a ningú. No pot evitar el magnetisme que tot sovint el porta a la capital de Ponent. Gran part de culpa la té en Gerard Carpí. En Gerry sempre convida al seu bon amic Marco a punxar a casa seva, a La Casa de la Bomba. Parafrejant a Nietzsche titula el nostre convidat, “La vida sense música seria un error” us convidem que assistiu als seus saraus. Dj Ecléctico el podeu trobar cada divendres a partir de les dotze a “Les Golfes Club” de Tarragona. Com una vegada al mes, com resident mensual a Reus i Madrid. A la capital del Baix Camp al “Pilée”; i a Madrid al bressol de la Movida, a Malasaña, on actua aquest dissabte a les dotze al “Cafè La Palma”. Ecléctico… nolite prohibere música!

Tracklist:

 1. KC & The Sunshine Band-Shake Your Booty (Getdown RMX) (2013)
 2. Future Feelings – I feel love (Future Feelings Edit) (2012)
 3. Michael Jackson – Billie Jean (1982)
 4. Sweet Dreams Vs Technotronic – Pump up the Dreams (2014)
 5. Spiller feat Sophie Ellis – Bextor-Groovejet (If This Ain’t Love) (2009)
 6. El Columpio asesino – Ballenas muertas en San Sebastián (David Kano remix) (2015)
 7. Aretha Franklin – A little Respect (Discotizer’s Jacked Up Remix) (2011)
 8. New Order – Blue Monday (Lee Coombs Remix) (2013)
 9. Dj Zebra – Roxanne Should be Dancing (2008)
 10. Soulwax – Ny Lipps (2005)
 11. Blur – Song 2 (Basura Extended Edit) (2013)
 12. Tok Tok VS. Soffy O – Missy Queen’s Gonna Die (2006)
 13. House Of Pain – Jump Around (Remix) (2008)
 14. Queen – I Want to Break Free (Kovary_edit) (2013)
 15. And One – Metalhammer (1991)
 16. Grauzone – Eisbaer (Milton Channels Rework) (2013)
 17. Raphael – Mi Gran Noche (1968)

Dee Heys! Eclectico by Dee Heys! on Mixcloud

Eclectico Dee Heys!
Eclectico Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari