Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618856227.2109799385070800781250', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

FROM LLEIDA TO PARÍS - Dee Heys!
FROM LLEIDA TO PARÍS

FROM LLEIDA TO PARÍS

DJ: MACKAULIN & COOLKIN

Tuuurit… Obrim el maleter! Tot al seu lloc… que gran el Tetris per una generació. Resumeix a la perfecció l’habilitat adquirida per tot allò que por cabre en un maleter. Una caixa plena de bona música, una maleta de somriures, quatre mans de recanvi i petits paquets amb el segell Mayday Lleida carregats de sorpreses. Sembla que no ens deixem res… Doncs cap a Sant Joan! Un cop allà l’estesa de l’altar indie serà una realitat. Segur que no ens hem deixat res… Ens dóna la sensació… Ospaaaa!! Els convidats!! Ens hem deixat als Mackaulin & Coolkin!! Codony!!

Avisats estàvem per l’Anna, la parella del Pere: Cuidado amb aquests dos que són com Peret i Mandinga! Que passats pel traductor de google… anglès… traduint… Mackaulin & Coolkin. I traduït a l’aitonenc… Jordi Palau i Pere Izcara. Un gestor empresarial i un educador social que de dia humilment es guanyen el pa, però caiguda la nit la metamorfosi indie els envaeix el cos. Muntant saraus dels bons de la mà del col·lectiu indie de Lleida, May Day, injectant una bona dosi del darrer rock alternatiu i de pop sintetitzat. Com molt bé diu en Pere és un hobby que se’ls hi ha anat de les mans. Això sí la nomenclatura per definir-se la tenien clara. En un soparet en Pere li va declarar al Jordi la seva passió per Muchachada Nui i sobretot el d’un esquetx de Celebrities que parodiaven al protagonista de “Solo en Casa”. Animats per alguna beguda evangèlica mesclada no remenada, en Pere va exclamar al seu amic que si mai formessin parella artística, es dirien Mackaulin & Coolkin. Dit i fet! Tenint nom i sabent el que volien punxar, només calia llançar-se als lleons i tigresses. Apareix en escena un bon amic d’ells com és en Xavi de Vito. Ell és l’encarregat d’ensenyar-los els primers passos després que es compressin l’equip per punxar. Amb ell agafen ritme, comencen a mesclar amb garanties i criteri. Després d’unes primeres sessions íntimes amb els amics, una nit al Cotton els proporciona el primer bolo. En Gerard del The Glory d’Alcarràs conegut del Pere, es va assabentar que punxaven i els va proposar estrenar-se al seu local. Dit i Fet! Segona meitat! Amb el clar objectiu d’obrir la porta a escoltar nous estils de música els Mackaulin & Coolkin fa dos anys animen les pistes de La Bomba i Les Paul de Lleida, però també han punxat a Alcarràs, Vic, Saragossa, Tarragona i Girona. Fins i tot, en Jordi en solitari a l’illa de Malta. Per Dee Heys! havien quedat per preparar quelcom, però ens van confessar que l’ànima la sabien però l’execució no. Així que era qüestió de flux i inspiració, volien anar accelerats de rpm, fotre canya entrant en mode batalla. La veritat, ho van aconseguir, ha quedat per sucar-hi pa! L’única cançó que tenien clara és amb la que començarien, a conseqüència de la proximitat dels fets de París durant la gravació de la sessió. The Eagles of Death Metal, la titllada banda satànica, (té collons la gent del gremi) recordant la seva música i no allò pel que sempre quedaran marcats. Un From Lleida to París amb tota regla i tacte, perquè cultura mai deixi de ser bandera de la llibertat.

I si voleu saber d’on els prové aquesta passió hem de viatjar en el temps a cavall entre els vuitanta i els noranta. En Pere més gran dels dos, però el petit de quatre germans es veu influenciat per la discografia de casa. Variada i eclèctica que el permet gaudir en la infantesa de posar i traure discs. Als noranta és quan crea la seva col·lecció i poleix els estils que més li agraden. Li ve de família. Pel que fa en Jordi, va fer el camí invers que molts. Aitona molt a prop de Fraga veia com el jovent del poble acudia a consumir l’electrònica de la sala festes. Fins als vint no hi va faltar, però alguna cosa va canviar quan li va caure a les mans un recopilatori dels Rolling Stones. Canviant l’interès per l’electrònica, pel de la cultura de bandes i carretera. La unió va arribar per les quintes del poble, en Pere dos anys més gran, però amb tarannà sempre obert, va trobar una bona amistat per afinitat musical amb un tal Jordi. I pel que sembla aquesta unió encara no s’ha acabat i que duri! La propera cita la teniu molt aviat, dins del cap de setmana May Day Lleida a la Casa de la Bomba. Aquesta nit al local lleidatà podreu gaudir de valent del millor indie, que voleu més! Tonight amb Xavi de Vito i demà amb Mackaulin & Coolkin.

Proooooouuuuu de donar voltes al voltant del cotxe. Us hem vingut a buscar expressament, porteu-vos bé. Jordi tornar-li la gorra al Pere… Pere no li baixis els pantalons al Jordi, home!! Deu meu això ma padrina ho arreglava amb un moment espardenya! Aspavil que arribarem tard i aquells nois del Dee Heys! s’enfadaran… Venga vaaaaaaaa cap a dins!! Santa paciència… Que fot la porta oberta… Mackaaaauliinnn…. Coolkinnnnnnn…. Voleu fer el favor!

Tracklist:

 1. ​Eagles of Death Metal – Complexity (2015)
 2. ​Bloc Party – Banquet (2005)
 3. ​Lori Meyers – Mi Realidad (2010)
 4. ​Crocodiles – Mirrors (2010)
 5. ​Artic Monkeys – Teddy Picker (2007)
 6. Grises – El Hombre Bolígrafo (2011)
 7. Mumford and Sons – The Wolf (2015)
 8. Night Drive – Drones (2013)
 9. The Cure – Just Like Heaven (1987)
 10. The Pigeon Detectives – I Won’t Come Back (2013)
 11. Satellite Stories – Campfire (2013)
 12. Crystal Fighters – I Love London (2010)
 13. The Strokes – Reptilia (2004)
 14. Oai Star – Oai Star Hate The Kids (2014)
 15. Funeral Party – Finale (2011)
 16. Kaiser Chiefs – Every Day I Love You Less And Less (2005)
 17. The Hives – Hey Little World (2007)
 18. Two Door Cinema Club – I Can Talk (2010)
 19. The Eiffels – More (2015)
 20. Le Tigre – Deceptacon (1999)
 21. The Pains Of Being Pure at Heart – Young Adult Friction (2009)
 22. The Vaccines – If You Wanna (2011)
 23. The Black Keys – Lonely Boy (2011)
 24. Jungle Giants – Skin to bone (2013)
 25. TV On The Radio – Wolf like me (2006)
 26. Ex Hex – Don’t Wanna Lose (2014)
 27. Kakkmaddafakka – Restless (2011)
 28. French Films – Juveniles (2013)
 29. Billy Idol – Dancing with myself (1978)
 30. The Vaccines – Handsome (2015)
 31. The Bohicas – Where you at (2014)

Dee Heys! Mackaulin & Coolkin by Dee Heys! on Mixcloud

M&C Dee Heys!
M&C Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari