Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618858654.8760979175567626953125', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

COLORS ON TOT ÉS FOSC - Dee Heys!
COLORS ON TOT ÉS FOSC

COLORS ON TOT ÉS FOSC

DJ: ODICZET

Llàstima que l’efecte òptic i lluminós de l’arc de Sant Martí sigui això i quelcom passatger. Podria durar unes horetes… encara que, ben segur que sortiria algun il·luminat de torn, per privatitzar-lo. Deixem de banda doncs, els mals incurables per les cures coloristes. D’això viu l’arc, dels colors, aquells que amb la grisor del pas del dia i molts cops del cel, s’esvaeixen. Ens alimentem de tot allò que roman entre els dos extrems, el blanc i el negre. Aquest darrer hi és molt present, sembla, dins de l’univers del Techno. Doncs, tenim la gran sort de comptar amb un colorista del techno, Odiczet aka Marc Teixidó.

Aquest gènere fa sentir viu i dóna gasolina diària al nostre convidat. Pels volts dels tretze anys es va despertar dins seu això de ser dj. A la Granja d’Escarp, d’on és natural pocs se’l creien, però com comprovem és tota una realitat. En Marc és una persona exigent i molt curosa. Li agrada ser professional. Viu el que fa i ho dóna tot, i això es nota. Beu de l’error, si falla no s’amaga, ho afronta i ho millora. Perquè en Marc creu en un binomi important, el de ser persona i professional a la vegada. A cavall entre el poble i Lleida, el nostre invitat va començar la seva aventura punxant quan tenia 17 anys. La proximitat de les grans sales li va permetre descobrir el Techno de qualitat. Es va comprar els primers “trastos” per començar a aprendre i va endegar la maquinària dj. als dinou. Inquiet i emprenedor en Marc no ha parat des de llavors. Muntant esdeveniments de tot tipus a la seva vila, com un bon grapat de punxades per sales d’arreu de l’estat. Si li preguntem per altres gèneres, com bon amant de la música no tanca la porta i recorda amb il·lusió, la música que escoltava amb els pares o bé les primeres descobertes electròniques de la mà dels germans grans. Es considera fosc com a persona i musicalment, però per Dee Heys! va voler portar la part més colorista de la seva música. Perquè creu que a dins de la foscor sempre hi ha un bri de llum. Aquesta llum que respira mercès al color, sentiment i màgia que et pot aportar allò que escoltes. En Marc, a més a més de muntar esdeveniments de qualsevol tipus, es dedica al disseny gràfic. Més d’un ens ha comentat que necessiten música més tranquil·la per treballar, ell en canvi, comenta que el que més l’inspira és el Techno. Comprovem que aquest gènere musical és molt important per a ell perquè ha estat la millor medicina en més d’una ocasió. Diu que porta sentiment, que dins de les experiències de la vida a tot grau, el techno l’ha ajudat i molt. Sobretot injecció de vitalitat per aquells moments més baixos.

Però en Marc Teixidó no és un, en són tres. El primer el del DNI que és únic i intransferible. Amb disset anys pareix el primer dj. interior, en Mark Hawks. Qui és? És la part més profunda, contundent, lenta, fosca. Un exemple ben clar ens ha exposat. Si anés a Berlín a punxar… aniria en Mark Hawks però, si anés a Eivissa, punxaria en Odiczet, que és la part més experimental i colorista de Hawks. De fet com podeu comprovar qui ens va visitar va ser aquest segon. Neix fa quatre anys en descobrir el nou vessant electrònic del deep house. La sessió de Odiczet està plena de melodia, color, ambient, fluïdesa… sens dubte un bon experiment, per treure a la llum la part més colorista d’un gènere que sempre te’l venen fosc fins a la sacietat. Si a més a més de la sessió que teniu davall del missal de cada divendres, voleu veure’l en directe aquest dissabte teniu una oportunitat al Les Paul. De dos quarts de tres a dos quarts de quatre. Esteu convidats!

El vermell del cor, el verd de l’esperança, el blau del cel, el groc del Sol, el cian del Mar, el magenta de les agulletes, el blanc immaculat i el negre… del Techno. Avui hem descobert que aquest no pot viure sense els anteriors, sembla curiós, però té pantones la cosa!

Tracklist:

 1. Khotin – Everything Dub (2014)
 2. Shiloh – Pathogen (2012)
 3. Ian O’Donovan – The Border (2015)
 4. ​Guy J – Equinox (2015)
 5. Kerberos – John Axiom “remix” (2011)
 6. Gregor Tresher – Narco (2015)
 7. Love – Digital Department “remix” (2015)
 8. Rexus and Bexus – 10dens “remix” (2012)
 9. Marcelo Vasami – Micro Diamond (2012)
 10. Eelke Kleijin – The Lone Ranger (2012)
 11. Any News – Alexander Kowalski “remix” (2012)
 12. Tilt – We Are The Wolf (2015)
 13. Rafael Cerato – Vertige (2015)
 14. Mo’Funk – Angelic (2014)
 15. Mo’Funk & Danny Glavan – Mala Suerte (2015)

Dee Heys! Odiczet by Dee Heys! on Mixcloud

Odiczet Dee Heys!
Odiczet Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari