Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618859664.8463549613952636718750', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

MONÖGRAPHIC - Dee Heys!
MONÖGRAPHIC

MONÖGRAPHIC

DJ: MAYÖR AKA MANOSDEMONO

Què en diria d’això Dian Fossey… Des d’un punt de vista científic estem davant d’una nova evolució. L’Homo Habilis va donar pas al Rudolfensis; la trempera va arribar amb l’Homo Erectus; amb el Heidelbergensis vam deixar la mà dels primats compartint espais i temps amb els Neanderthalensis. Sembla que no… però a hores d’ara som Homo Sapiens, malgrat que sembli que anem cap a l’Homo Imbecilensis. Doncs a Dee Heys! us presentem el següent pas, l’Homo Mayörensis. Espècie inquieta que viu i s’alimenta de la música, sense perdre cap moment la seva existència per donar corda al body. Fora bromes us presentem a Jordi Mayör aka ManosDeMono, que us va preparar un “Monögraphic” electrònic i eclèctic, on no falten UK Breaks, Techno/House, Trap/Bass, Minimal Groove i Electro.

En Jordi va tenir la sort de viure la música de molt a prop gràcies a la influència de casa dels seus pares. El pare toca el clarinet i la guitarra a la Banda Municipal i la mare canta en una coral de la ciutat. El bon gust per la música va anar en augment quan li va arribar l’hora de poder sortir. Tot i preparar una selecció electrònica, en Jordi reconeix que la seva base és punk-rock, hip-hop i reggae, tres gèneres pels quals té devoció. Confessa que un grup que el va marcar va ser Bad Religion. Va descobrir l’electrònica una vegada passada la porta de la Florida 135. Tot i no deixar d’anar a concerts d’altres estils, el nostre invitat es va veure sorprès pel bon so del Techno Detroit que regalaven a Fraga. Pels vols del 2007 se li desperta les ganes de punxar i comença amb el Trance per després passar a l’Electro. El col·lectiu de música techno Own Style li va concedir l’oportunitat de punxar i anar agafant experiència. Pocs anys després empren amb dos col·legues més una nova aventura per animar qualsevol esdeveniment. Durant quatre exercicis volten pel territori lleidatà sota el nom de Pollitos Records, especialitzant-se a punxar Drum&Bass i Dubstep. Amb l’edat les ganes de sortir s’esvaeixen i en Mayör aprofita per posar-s’hi de valent. Més precís i perfeccionista ens comenta que ara li posa més concentració i temps perquè surti una bona sessió. A més a més de la que us oferim aquí, trobareu les seves mescles a mixcloud i soundcloud. El veureu punxant com a resident a les festes de la cervesa artesana i lleidatana, Boira. Per a ell això és una afició amb què gaudeix i li agrada fer gaudir.

Fisioterapeuta que treballa amb les mans, incansable escalador esportiu, li agraden molt els primats, li diuen que balla com ells… Ara enteneu el seu sobrenom, veritat? Doncs ens deixem abraçar per aquestes fortes mans que ens portaran a un camí electrònicament visual. Jordi… Let’s…!

Tracklist:

 1. Steve Velocity ft. Lemayniac – It’s On Tonight (Acapella) (2012)
 2. Firebeatz – Dear New York (Krafty Kuts Edit) (2014)
 3. Stanton Warriors – Get Up ft. Ruby Goe & Hollywood Holt (Original Mix) (2011)
 4. ​Audio Bullys- Dope Fiend (Tommie Sunshine & Udachi Remix) (2008)
 5. Birdy Nam Nam – Worried (Original Mix) (2008)
 6. Astronomar & Wuki – How We Live (Original Mix) (2015)
 7. Jack Beats – Just a Beat (A-Trak Remix) (2013)
 8. Twisted Society ft. Vernon J. Price – Killer (Original Mix) (2012)
 9. Gorillaz – Dare (Shapeless vs. Golden Leaf Bootleg) (2015)
 10. Cash For Sex – Hey Mama (Original Mix) (2015)
 11. Willand – Mans Wife (Original Mix) (2015)
 12. Mark Knight & Funkagenda – Man Whit The Red Face (Rene Amesz Remix) (2013)
 13. MOUNT & Nicolas Haelg – Something Good (Original Mix) (2015)
 14. Metacentric – Neon Wave (Original Mix) (2015)
 15. Zombie Nation – Momplays (Popof Remix) (2012)
 16. Molecule – Milkshake (Original Mix) (2016)
 17. Outro – Retrospecter (Dj MAYÖR Edit) (2016)

Mayör ManosDeMono Dee Heys!
Mayör ManosDeMono Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari