Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618861952.1435570716857910156250', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

ECLECTIC SESSION TO NIGHT - Dee Heys!
ECLECTIC SESSION TO NIGHT

ECLECTIC SESSION TO NIGHT

DJ: VILI

Una pista, el ja dit, és el que més referencia al nostre convidat. La pista és la resposta. Dansant entre dobles clics i moviments de dits, es va capbussar al soterrani de Sant Joan en Miquel Àngel Vilamajó aka Vili. Un bellpugenc eclèctic per naturalesa i orella ben oberta a tot allò que sona. Els llocs on s’ofereix música en viu, són el millor hàbitat per al nostre invitat. Però de tant en tant el canvia, per posar-se davant de la selectora. Per Dee Heys! ha aprofundit en la variant més electrònica amb una mescla de House, Minimal, Indie Dance, Techno i Trance.

Pura afició això de punxar ens declara en Vili. Tot i no ser molt amant de les etiquetes, s’ha sentit dir més d’un cop que és un “pistero”. Si hagués d’escriure tots els concerts on ha anat o bé, els gèneres que ha vist en directe, ens foten fora del wordpress! Al loro! La veritat… no sabem per on començar. Fem-ho per la sensibilitat i anàlisi, dos capacitats d’en Miquel Àngel que afloren tot gaudint a fons de la pista. El que sona… Ho deixa fluir, ho deixa entrar sense barreres, sense pors… Ho sent i ho pren dins per portar-ho de l’orella al cap, del cap al cos i del cos al cor. El circuit perfecte. La seva passió per la música en viu, la va començar quan tenia quinze anys, quan era més de “txupa” de cuir per anar als concerts del punk més rebel, però a l’aguait a la “makina” que sonava a les sales de ball. Lloc on també el podíem trobar, al Bakomba o al Dinos. Guardant el bon record d’un referent com Robert Lamart del Bakomba i en Jaume Escolà del Dinos. Mollerussa era un bon punt de partida, però Florida era el destí. La que exposa com panacea electrònica, bressol de molts i lloc de directes inoblidables. Festivals se n’ha perdut ben pocs, per arreu… el pots trobar en concerts de blues, ballant de valent la Salseta del Poble Sec, estant a primera fila de Fermin Muguruza, delectant-se amb l’Ska dels 50′, o bé, al·lucinant amb Technotronik; per dir alguns exemples. Com diu deixant a l’aire: Si la música és bona… Eclèctic de mena, com la sessió que us presenta. Ha triat el camí de l’electrònica buscant una sonoritat alternant d’obscur i clar intercalant espurnes de llum. A més tenim un gran plaer i sorpresa. En Miquel Àngel treu del calaix una peça d’un vell conegut, en Pep Gaya. Un dels grans del downtempo que obra la sessió amb un tema que fins al moment només l’havíem pogut escoltar al Va com Va de Mollerussa, el deliciós Soleil Medley. Li preguntem del més nou que li ha despertat més interès. Ens comenta que el Techno fosc alemany de la mà de segells molt potents. També el minimal de la mateixa escola.

Una de les ànimes d’aquesta humil iniciativa era treure de casa aquells amants amagats. Ens produeix una gran satisfacció que en Miquel Àngel en sigui un bon exemple. El renaixentista eclèctic i electrònic s’engalana de Juli Cèsar… Vili, Veni, Vidi, Vici!

Tracklist:

 1. Pep Gaya – Soleil Medley (Especial BAKOMBA Mix)(2005)
 2. Lange – Our Brief Time In The Sun (Original Mix) (2013)
 3. Green Velvet and Riva Star – Robots Harvey McKay (Remix Green Velvet, Riva Star)(2014)
 4. ​Miss Kittin and Dubfire – Exit (Original Mix)(2014)
 5. Gary Beck – Before The Crash (2012)
 6. Justus Kohncke – Was Ist Musik (Wassermann Acid Mix 1)(2002)
 7. Ramiro López – Inluv (Original Mix)(2013)
 8. Alan Braxe And Fred Falke – Girl That Speaks No Words (Alan Braxe And Fred Falke Remix)(2006)
 9. Ramiro López – Spirit (Original Mix)(2014)
 10. François K – Personal Jesus – Depeche Mode (François K Mix)(1989)
 11. Roberto Capuano – Vertigo (Original Mix)(2013)
 12. Vili Dee Heys!
  Vili Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari