Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618857688.4003028869628906250000', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

FAVOURITE ARTISTS - Dee Heys!
FAVOURITE ARTISTS

FAVOURITE ARTISTS

DJ: LADY LAIA AKA LAIA SELECTORA

D’Andaní havia de venir!!! Amb tots vosaltres, estimades i estimats, la Laia Buira! Més coneguda com a Lady Laia aka Laia Selectora, fotògrafa i locutora de ràdio. Inquieta, creativa, intel·ligent… i sobretot sempre amb un somriure d’orella a orella! Això en època de llavis caiguts sense dubte és un luxe, el fet d’haver compartit més d’una hora al cantó d’aquesta lleidatana instal·lada al Masnou.

L’idil·li de la Lady Laia amb la música arriba ben aviat. Reconeix, amb un bon somriure, tenir una estella musical clavada. La inquietud d’aprendre hi era, però al final… Mecanografia, Patinatge, Teatre… I res de classes de música. Ei! Però ha recuperat terreny i amb escreix, des de fa més d’una dècada. Quan tenia disset anys es va posar per primer cop davant del micro a la veïna Alfarràs. Terra de préssecs, aigua i fil diuen, fil sí, però si és cosa d’ella fil musical. Aquella època la recorda com el detonant de la gran passió que alimenta el seu dia a dia, el so d’arrel jamaicà. Període on descobreix moltes sonoritats, on destaca, la descoberta de Bob Marley i dels The Skatalites. La Laia exposa que fa deu anys que col·lecciona i en fa set que treu els seus vinils al carrer per realitzar sessions, allí on la vulguin gaudir. Seleccions de nodrida arrel, la jamaicana. De fet la Laia Selectora us convida a les sessions del pròxim 30 d’abril a les 22.00 h, dins dels actes de la Festa Major de Cerdanyola. També, escoltar el programa de ràdio on col·labora SoundSystem FM; Atenció a la dada, des de 1989 sonant a Ràdio Ciutat Vella; dirigit i presentat pels  Sensi Twins, Papa Dick i Dr. Decker. Per acabar us comentem la darrera bogeria musical de la Laia. Gran idea, ja real i plaent, la de formar un col·lectiu femení com Purple Rockets. Que aglutina fins a sis noies amb l’objectiu de mantenir viva la música d’arrel a l’illa del Carib. Tres selectores, una cantant i una instrumentista. Totes elles a l’escenari per regalar una sessió amb Cares A fruits dels vinils, però les B les gaudireu amb la veu i l’instrument.

Això de reformular li agrada a la nostra invitada. També ho va fer per Dee Heys!… Teniu un micro no? Doncs muntaré quelcom especial! Quina por… no pas! Sessió delectant dels seus artistes preferits amanida pels seus comentaris. No només serà escoltar música, us convida a una doble experiència, gaudir i aprendre a còpia de cultura musical. Gràcies per fer girar els teus vinils i satisfer les nostres ànimes!

Tracklist:

 1. Don Drummond – Adis Ababa – Coxsone – Jamaica (1964)
 2. Jackie Opel – I’ll get along – Coxsone – Jamaica (1964)
 3. Alton Ellis – I’ll be waiting – Techniques – Jamaica (1972)
 4. Bob & Marcia – Really Together – Coxsone – Jamaica (1970)
 5. Hopeton Lewis – Boom Shaka Laka – Duke Reid – Jamaica (1970)
 6. Philis Dillon – Rocksteady – Treasure Island – Jamaica (1967)
 7. The Heptones – Why did you leave me – Coxsone – Jamaica (1967)
 8. Lord Creator – Kingston Town – Clandisc – UK (1970)
 9. Jackie Mitto – Homemade – Coxsone – Jamaica (1966)
 10. Bob Marley – Rebel Music – Tuff Gong – Jamaica (1974)
 11. The Gladiators – Bongo Red – Studio1 – Jamaica (1974)
 12. Sugar Minnot – Slice of the cake – Revolutionary sounds – UK/FR (1983)
 13. Jah9 – Steamers a bubble – Hit Bound – Jamaica (2013)
 14. Twinkle Brothers – One Head – Twinkle – UK – França (1980)
 15. The Emeterians – Humble Yourself – Tamrat Records – Itàlia (2015)
 16. Bass Culture Players – Humble Dub – Tamrat Records – Itàlia (2015)

Laia Selectora Dee Heys!
Laia Selectora Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari