Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618858843.9437808990478515625000', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

HITS ROCKEROS - Dee Heys!
HITS ROCKEROS

HITS ROCKEROS

DJ: LULA GÓMEZ

“El llibre és com la cullera, el martell, la roda, les tisores… Una vegada inventat, no es pot fer res millor…” Umberto Eco. No li faltava raó, no trobeu? Un gran pensador que ens va deixar… molt ens ha deixat! No trobeu que la plastilina també? Mai passarà de moda. No hi ha res més digital que la plastilina. És la manera més sana per jugar a ser Déu, en plena era digital. Un rectangle inicial que muta en petits i grans mons. Com els que crea la nostra invitada, una creadora de mons mercès el domini de la tècnica de l’Stop Motion, una argentina que confessa que la música és la seva gasolina diària. Us presentem una ànima rockera a qui li agrada regalar ball i cant, Lula Gómez. Animadora que enguany va executar un taller de Stop Motion emmarcat dins de l’Animac 2016.

Els Futurs Femenins es van convertir en present després que Lula visqués l’experiència. Ei poca broma, estrena mundial! El primer cop que l’animadora es posava davant dels plats. Doncs exitosa empresa la que va regalar als seus incondicionals al Davall de la Llotja; escenari que ens va acollir en l’edició d’enguany. Com mostra el titular, la sessió està farcida de hits amb aura rockera. Els seixanta i els setanta omplen part del gruix amb perles més contemporànies. Diu que no arriba al 5% del playlist vital que escolta fora i dins de casa, però sempre lligat a una essència rockera. Aquesta carpeta màgica que es posa tant pel dia a dia, com per treballar. Exposa que la música té una capacitat de remoure i commoure que no té cap altra art, tant des del punt de vista d’artista com d’espectador. Per sorpresa nostra, la Lula s’hi va arribar a dedicar en part, com a cantant. Durant la seva adolescència va formar part de diferents formacions. Començant per un grup de Blues, cantant en plena eclosió del Britpop, la influència de Radiohead, una formació de l’Electro-Pop i no ens deixem el seu estimat Tango. Creu que la música és una expressió comunicativa profunda que li agrada que l’acompanyi tot el dia. Amb una extensa rialla comenta com augmenta la seva trempera vital quan en pijama canta i balla per casa, sens dubte una gaubança extrema!

L’Animac per la Lula Gómez és una de les millors cites de l’any. S’hi troba d’allò més bé! Li agrada fugir de la bullent Barcelona i gaudir de Lleida. Fer contactes, abraçar a vells amics, conèixer gent, veure moltes pelis, gaudir del bon ambient i frickejar són els ingredients que fa que ella no es perdi el festival lleidatà. Protagonista d’un dels tallers més interessant d’aquesta edició. Amb la fantàstica i meravellosa plastilina els participants van crear diferents mons sobre terra de vinil, realitzant l’animació sobre la rotació d’un tocadiscs sense so. Vuit figures de plastilina situades damunt del vinil i vistes des d’un estroboscopi veient el resultat final. Una imatge val més que mil paraules no? Fot-li al Play. L’argentina aterra des de La Academia de Animación situada a la Ciutat Comtal. La mateixa que acollirà durant el pròxim 26 de juny el Stop Motion Barcelona Short Film Festival a l’Antic Teatre del barri del Born, un festival dedicat amb exclusiva al món de l’animació amb aquesta tècnica. Un dels projectes més interessants que té davant.

Doncs aquest text que heu llegit, feu com la plastilina. L’agafem i el tornem al punt de partida. Tornem a començar amb una bola de paraules, lletres, comes, punts, exclamacions… Perquè l’important és tot just el que hi ha davall d’aquestes paràgraf! Grande Lula, mil millones, trillones y petrodolares de gracias. ¿Por qué? Por regalar felicidad musical!

Fotografies: David del Val

Tracklist:

 1. Brenda Lee – Sweet Nothin’s (1960)
 2. The Ronettes – Be My Baby (1964)
 3. Betty Everett – The Shoop Shoop Song (1964)
 4. The Shireless – Will You Love me tomorrow (1960)
 5. Frankie Valli And The Four Seasons – Stay (1964)
 6. The Contours – Do You Love Me (1962)
 7. The Raveonettes – Love In A Trashcan (2005)
 8. The Beatles – Paperback Writer (1968)
 9. The Kinks – You Really Got Me (1964)
 10. The Who – My Generation (1965)
 11. David Bowie – Changes (1976)
 12. Paul McCartney And Wings – Nineteen Hundred And Eighty Five (1973)
 13. Blondie – Heart Of Glass (1978)
 14. Pulp – Disco 2000 (1995)
 15. Soda Stereo – Ella Usó Mi Cabeza Como Un Revólver (1994)

Lula Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari