ELS B-SIDES BUFEN LES QUATRE ESPELMES AMB LOS NEGATIVOS

ELS B-SIDES BUFEN LES QUATRE ESPELMES AMB LOS NEGATIVOS

Ho van tornar a fer… No tenen remei… La van muntar grossa un altre cop… Amb el quart aniversari del col·lectiu lleidatà B-Sides celebrat al Cafè del Teatre de Lleida. Amb ànima Mod, cos Sixtie i peus d’allò més “bailongos” formen part de B-Sides Collective quatre selectors de luxe. Josep Llop, Àlex Oró, Gerard Carpi i Oriol Rosell els podreu gaudir els cops que vulgueu al nostre portal, ja que hem tingut la sort que formin part d’aquesta gran família Dee Heys!; només queda que passi pels nostres plats Mante, ja comptem amb ell! Ells són els encarregats de mantenir viva a la ciutat la sonoritat més oldie i sobretot lligada als anys seixanta.

Col·lectiu amateur i underground que des de fa quatre any realitzen una festa de les bones en forma d’agraïment. Tots aquells calers que recullen punxant durant l’any els inverteixen amb la gent, com? Doncs amb una tornada cultura de molt agrair. Un retorn a tall de concert a preus populars per donar les gràcies a tots aquells que sempre ballen al seu cantó. La idea és portar grups que els agradin als quatre membres, enguany els més veterans estaven força contents. Mentrestant a Madrid ho petava Sex Museum, a Barcelona ho feien Los Negativos. Aquests darrers van ser els convidats en el quart aniversari, que no aterraven a la capital de Ponent des del 1987, amb Carles Estrada al capdavant (únic membre original de la banda). Bona ració de canya com podreu comprovar al vídeo, fent les delícies de tots els presents. Un cop finalitzat el concert, va ser l’hora d’un convidat de luxe Sebas Avilés. Melancolia i bons records els que va fundar en el seu moment el mallorquí a terres lleidatanes. Estudiant d’INEFC en el seu moment es va anar pagant la carrera treballant de cambrer al Penta a l’època d’Ignasi Benito. Amic personal del col·lectiu, dit així, format a Lleida musicalment que amb el pas del temps s’ha convertit en un dels millors dj’s d’Europa pel que fa gènere.

Tot abans i després de les cites senyalades, amenitzat pels disquets dels membres del B-Sides Collective. Feliç aniversari, gràcies per compartir i descobrir bona música i mecagondeu que gran que sou!! Canyella en branca o queixalada de “cardinale”, a elegir, però plaer garantit!

LOS NEGATIVOS (LIVE)

 1. Los Negativos – Ánsia de Color (2016)
 2. Los Negativos – Bagdad (1987)

SEBAS AVILÉS

 1. The Glass Family – House Of Glass (1967)
 2. The Group – People In The Night (1969)
 3. The Open Mind – Magic Potion (1969)
 4. De Grabbeltons – Make Love (1975)
 5. Douglas – Si Je Buvais Moins (1967)
 6. The Stooges – I Wanna Be Your Dog (1969)
 7. Daddy Lindberg – Wade In The Shade (1967)
 8. David – Please Mr. Policeman (1969)
 9. Calum Bryce – Love-Maker (1968)
 10. The Coachmen – Grapes Of Wrath (1968)
 11. The Superimposers – Seeing Is Believing (2005)
 12. The Malibu’s – Cry (1966)
 13. Rocky And The Riddlers – Flash & Crash (1965)
 14. Tonto & The Renegades – Little Boy Blue (1967)
 15. The Fuzztones – 1-2-5 (1985)
 16. The Paragons – Abba (1966)

B-SIDES SELECTORS

 1. Paul Simul – Bongo Man (1969)
 2. Barracudas – Summer Fun (1980)
 3. The Choir – It’s Cold outside (1967)
 4. Chuck Jackson – Hand It Over (1964)
 5. Harold Melvin And The Blue Notes – Get Out (And Let Me Cry) (1975)
 6. Little Milton – Grits Ain’t Groceries (1968)
 7. John Mayall And The Blues Breakers – Crawling Up A Hill (1964)
 8. The Easybeats – Sorry (1966)
 9. Los Sirex – El tren de la costa (1965)

Dee Heys! Vallsonora 2015 by Dee Heys! on Mixcloud

B-Sides 4rt Aniversari
B-Sides 4rt Aniversari
B-Sides 4rt Aniversari
B-Sides 4rt Aniversari
B-Sides 4rt Aniversari
B-Sides 4rt Aniversari
B-Sides 4rt Aniversari

Comparteix:

Deixa un comentari