Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618859216.1406340599060058593750', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

ÀLEX JUNCÀ, GERARD CERVERA I DEE HEYS! - Dee Heys!
ÀLEX JUNCÀ, GERARD CERVERA I DEE HEYS!

ÀLEX JUNCÀ, GERARD CERVERA I DEE HEYS!

DJ: SKULL & BONES

Ara que no ens llegeix ningú… Sabeu… La veritat és que el primer cop que vam tenir contacte amb els Skull & Bones no les teníem totes… Sempre els passa alguna cosa, diuen les males llengües. Al final ens vam arriscar però la jugada ens ha sortit cara. Després d’aquest post tanquem la paradeta. Abaixem la persiana del portal web Dee Heys! Aquest cop ja ho veieu, l’han fet bona! Van de cara a barraca aquests dos, no caminen amb pitites…

Fora bromes, la veritat, sí que va passar quelcom durant la seva sessió. Que ens ho vam passar popa!! Calavera miop i ossos creuats, això vol dir que tenim ací als Skull & Bones Dj’s. Des de Torrefarrera van aterrar davant dels plats dos bons amics, com són en Gerard Cervera i l’Àlex Juncà. Aquest binomi musical i viniler us ha deixat una sessió ben carregada de rock, heavy, hard-rock i grunge. Dinamita i canyella en branca per als caragols auditius! Poc més de deu anys fa que, en Gerard i l’Àlex van encertar la seva amistat. Una relació inicialment comercial, amb el primer com a client i el segon com a proveïdor de roba. El pas del temps els va unir amb la música com a nexe. Els dos tenen una bona col·lecció de vinils, així que les punxades a casa de l’Àlex eren habituals i plaents. Un dia qualsevol, els va portar a una sola mirada… La pregunta a l’aire, va ser: Per què no ens fotem a punxar d’una manera més seriosa? Arribar i moldre… Així va néixer Skull & Bones!

Altrament de punxar discs, els nostres convidats formen part de l’staff organitzatiu del Festival Re-Sona que se celebra a Torrefarrera des de fa cinc anys. Deu inquiets van sorgir de l’arbre de l’Associació “Lo Jovent” per endegar l’Associació Cultural Re-Sona, que durant l’any munta diferents saraus a la vila. El buit festiu abans de la Festa Major de Lleida dóna peu a promoure quelcom per aquestes dates. Fa cinc anys va començar com una vetllada de concerts, però enguany fa un pas endavant per convertir una nit en un festival d’un dia. Activitats per tota la família i la culminació amb una nit on els caps de cartell són Mucho i Sanjosex. Arriscada composició fugint del que és comú, per buscar la qualitat. Quina jornada? Doncs la del 30 d’abril a la vila de Torrefarrera. A més a més, ens comenten que les primeres 200 persones que arribin als concerts tindran d’obsequi una samarreta del festival. Us convidem que mireu el cartell del Re-Sona 2016 i sobretot que hi aneu a gaudir!

Dins del titular que els nostres convidats escullen, ens agafen de la mà, però… per favor, tot el protagonisme pel Gerard i l’Àlex, nosaltres només obrim la finestra, vosaltres sou els encarregats de les alenades que ens ajuden a respirar! Llarga vida a aquests pirates del hard-rock! Long life Skull & Bones!

Tracklist:

 1. T.Rex – Get It On (1971)
 2. Blind Melon – Seed To A Tree (1992)
 3. Stray – Take It Easy (1976)
 4. AC/DC – You Shook Me All Night Long (1980)
 5. Girlschool – Wildlife (1982)
 6. Motörhead – Shoot You In The Back (1980)
 7. Judas Priest – Breaking The Law (1980)
 8. Megadeth – Peace Sells (1986)
 9. Metallica – Whiplash (1983)
 10. Rage Against The Machine – Wake Up (1992)
 11. Berri Txarrak – Lanbroan (2014)
 12. Wolfmother – Woman (2006)
 13. Ghost – Ghuleh/Zombie Queen (2013)
 14. Helloween – Future World (1987)
 15. Nirvana – Territorial Pissings (1991)

Skull and Bones Dee Heys!
Skull and Bones Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari