Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618855764.5135879516601562500000', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

ISLANDIA NUNCA QUEMA - Dee Heys!
ISLANDIA NUNCA QUEMA

ISLANDIA NUNCA QUEMA

Naturals de l’illa amb aires antàrtics aterren des de Reykjavík… però que codony estàs dient, passa una mica d’això que fumes… Sí, comença per una nota baixa “Re”, però acaba com allò que s’utilitza “us”, de la capital del Baix Camp aterren els nostres primers convidats. Els lleidatans Pull My Strings van estrenar això de punxar a quatre mans i són els tarragonins Islandia Nunca Quema els encarregats d’obrir el maletí de Set & Meet & Greet.

Islandia Nunca Quema va portar el directe del seu darrer treball Applause, editat fa poc més d’un any per Philatelia Records, al Cafè del Teatre. Abans va visitar Grans Records per materialitzar una més que bona selecció musical. Defineixen el seu so, com un conjunt de cançons on l’ambició és tan simple com el seu plantejament. Pop-Rock d’aquell que es nodreix de l’essencial: veu, dues guitarres, baix i bateria. A la discogràfica el defineixen com uns tossuts en regalar melodies elegants i naturals, ens confessen que no cremen i tenen tota la raó. Escoltant-los també donem fe que abracen la profunda calidesa. Un bon exemple és aquest Reach You que no pararies d’escoltar donant-li corda al coll i aquella “culebrilla” que ens convertim quan ballem! Molt recomanable també l’anterior disc cOVErS i meravelles perles els dos set polzades Behold the Evil Mind i The Wrong Parade. Sense dubte un luxe que abandonessin l’illa remant a còpia de puntejat per arribar al Far West i culminar una selecció plena de les seves preferències musicals. Ens reformulem però no us volem avançar res, volem que gaudiu de l’experiència que van viure els tarragonins a Lleida amb només un clic…

——————————————————————————————————————————————————————————————————

Naturales de la isla con aires antárticos aterrizan desde Reikiavik … pero que coño estás diciendo, que rule eso que fumas … Sí, comienza por una nota baja “Re”, y un “us” con aires de pronombre inglés, de la capital del Baix Camp aterrizan nuestros primeros invitados. Los leridanos Pull My Strings estrenaron esto de pinchar a cuatro manos y son los tarraconenses Islandia Nunca Quema los encargados de abrir el maletín de Set & Meet & Greet.

Islandia Nunca Quema llevó el directo de su último trabajo Applause, editado hace poco más de un año para Philatelia Records, al Cafè del Teatre. Antes visitó Grans Records para realizar una buena selección musical. Definen su sonido, como un conjunto de canciones donde la ambición es tan simple como su planteamiento. Pop-Rock del que se nutre de lo esencial: voz, dos guitarras, bajo y batería. En la discográfica lo definen como unos tercos en regalar melodías elegantes y naturales, nos confiesan que no queman y tienen toda la razón. Escuchándolos también damos fe que abrazan la profunda calidez. Un buen ejemplo es este Reach You que no pararías de escuchar dándole cuerda al cuello y a aquella culebrilla en que nos convertimos cuando bailamos. Muy recomendable también el anterior disco cOVERrS y las maravillosas perlas de siete pulgadas Behold the Evil Mind y The Wrong Parade. Sin duda un lujo que abandonaran la isla remando a base de punteados para llegar al Far West y culminar una selección llena de sus preferencias musicales. Nos re-formulamos, pero no queremos adelantar nada, queremos que disfrutéis de la experiencia que vivieron los tarraconenses en Lleida con sólo un clic …

Tracklist:

 1. Rowland S. Howard – Shut me down (2009)
 2. Epic Soundtracks – Something new under the sun (1994)
 3. Chris Spedding – Video life (1979)
 4. Robyn Hitchcock – Out of the picture (1981)
 5. Van Morrison – Glad Tidings (1970)
 6. Elvis Costello – (The angels wanna wear my) Red Shoes (1977)
 7. Ron Sexsmith – Before the light is gone (2015)
 8. Dorian Wood – La cara infinita (2013)
 9. 20/20 ‎– Going Up With My Girl (1980)
 10. Chris Stamey And The dB’s ‎– (I Thought) You Wanted To Know (1978)
 11. The Hollywood Killers – Butterfly (1982)
 12. The Rubinoos ‎- I Wanna Be Your Boyfriend (1978)
 13. The Stray Cats – Can’t Hurry Love (1981)
 14. Buddy Holly and The Crickets – Oh, Boy! (1957)
 15. Glenn Glenn – Blue Jeans and a Boy’s Shirt (1958)
 16. Henri Salvador – Rock Hoquet (1956)
 17. Gene Vincent – Jezebel (1956)

Comparteix:

1 Comment

 1. Domènec
  Domènec05-28-2016

  Magnífica feina i brutal selecció musical! Quina bona vesprada vam passar!

Deixa un comentari