Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618859753.2723999023437500000000', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

MUSICLIFE - Dee Heys!
MUSICLIFE

MUSICLIFE

DJ: LLUÍS RIBALTA
L’ànima és ignifuga de base però crema espontàniament quan entra en contacte amb la llibertat d’una passió o l’actitud més motivadora. Ella forma la primera part de la flama, aquella zona freda que no crema i des d’on emana i mana el foc. Aquí dins us porta el nostre convidat en Lluís Ribalta, dur-vos al foc del ball a còpia de la fredor electrònica. Entrem a les profunditats sonores d’aquest gènere amb dos components que provoquen gran fusió, el deep techno i el deep house. Parlem de foc i música, dos elements que lliguen amb el nostre invitat. Ribalta, bomber de professió i professor en un cicle de grau mitja a l’Ilerna, precisament sent professor de futurs dj’s del gènere.

Aquesta ruixada electrònica no podia arribar d’un altre camí a terres lleidatanes. Al complet ja a Dee Heys! tots els components del col·lectiu de música electrònica AM+. Encarregats de muntar els millors saraus del gènere a les nostres contrades i els darrers concursos de dj’s a la ciutat. A més, el darrer que ens visita és la figura cabdal des del 2007, el presi. Lluís Ribalta com diu ell, us ha portat un rotllo més actual. Una dosi d’hivern amb el Deep Techno i una d’estiu amb el Deep House en calendari musical de gairebé cinquanta minuts. Aquest tracklist de més avall és el que ha preparat per Dee Heys! però comenta que punxa el que li sembla més adient, festes de dia, showcases, festa de nit… i com més d’un cop tancar la nit amb l’última sessió.

Creu que la seva afició per la música li prové de casa. Comenta que escoltava molta ràdio en aquells anys vuitanta. Una vegada als noranta descobreix la festa amb les primeres sortides al Systema i la Wonder. L’any 1995 entra per primer cop al gran temple, un lloc on molts han après, Florida 135. Allí el Techno de Detroit i House de Chicago li roba l’ànima. Fins al punt que més d’un cop veies al Lluís a la cabina, observant amb detall com el dj. punxava. No va ser fins al 2004 quan es va animar a punxar i va aprofitar una avinentesa. La parella en aquell moment es va comprar uns plats, però el temps i la feina, li impedia gaudir-los. En Lluís tenia una mica més de temps i va començar a trastejar aquells aparells. I vés per on se li va donar tan bé, que actualment fa més de deu anys de les seves punxades arreu de l’estat. Però no sols d’electrònica viu el nostre convidat. Reconeix que es dessatura al cotxe amb bones dosis de rock. De fet és bateria d’una banda del gènere que agafa el nom d’un hit de The Who, “Teenage Wasteland”, però sense pretensions i fent versions. Un divertiment amb i pels amics.

Aquí teniu un bon tastet del savoir faire de Lluís Ribalta però si teniu ganes de més el pròxim 19 de maig el trobareu a la Sala Moog de Barcelona.

Tracklist:

 1. Lulu Rouge – Sweeter Than Sweet (Original Mix) (2008)
 2. Agoria – Independence (Original Mix) (2015)
 3. Art Department – Catch You By Surprise (&Me Terrace Dub) (2015)
 4. &lez – Often (Original Mix) (2015)
 5. Damian Lazarus & The Ancient Moons – Vermillion (&Me Remix) (2015)
 6. NiCe7 – Avoid (Original Mix) (2012)
 7. Guy J – Fixation (Original Mix) (2012)
 8. KiNK – Pocket Piano (Original Mix) (2015)
 9. Several Definitions – Everyday (Original Mix) (2015)
 10. Djeep Rhythms – Selected People (Original Mix) (2016)
 11. Cora Novoa – Thracian Heroes (Original Mix) (2015)

Ribalta Dee Heys!
Ribalta Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari