Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618858349.6323161125183105468750', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

COVER ART - Dee Heys!
COVER ART

COVER ART

DJ: SERGIBEAT

Llarga o curta, la vida… acostuma a regalar moments per recordar. Hi ha moments gravats a foc, d’altres que es van repetint i que perden la força en agafar-se a la mà de la monotonia i aquells que s’endinsen en el teu pensament entrant per una orella i sortint per l’altra. Sigui com sigui, el convidat d’avui juntament amb la seva parella, la Neus, uneixen aquestes tres possibilitats en una, i a més fan les tres d’allò més positives. Aquest parell han aconseguit trencar un mur a la nostra ciutat, fent que una unitat rítmica en la música t’absorbeixi l’ànima un cop passes per la porta. Experiència amb olor de fusta, vestida per la natura que brolla en cada tassa, la comoditat d’un espai diàfan, el plaer d’una bona terrassa i sens dubte el gaudi d’escoltar bona música. Gravat a foc al llibre de la cultura de Lleida, converteixen la monotonia d’un refrigeri amb estimats ritus i la música lloga una parcel·la al teu cap però, com que és de qualitat no traspassa la porta de l’altre cantó. Sabeu de quin local parlem, del Beat Cafè i Soul. Reducte i bressol de la modernó aborigen a la nostra ciutat, com escenari cada mes d’un o més vermuts modernistes. Al capdavant d’aquesta perla lúdic/cultural/gastronòmica situada a Cappont, trobem el nostre convidat, en Sergi Martin aka Sergi Beat. Un nou membre de Natros Sols, que com van anunciar al seu mur del carallibre, va caure a la trampa Dee Heys!

Quan ens va veure entrar per la porta, el primer que ens va dir, va ser: Ui… Què et diré, la veritat… Sort d’això Sergi, perquè la conversa posterior va ser magnífica. Un cop ens vam desempolsar la vergonya vam intentar fer la radiografia musical habitual. Es considera autodidacta pel que fa a la tria dels seus gustos musicals. Això sí, demana qualitat. Li agrada més o menys de tot, i el sorprèn que darrerament està escoltant força jazz, punk i hip-hop. Però destaca la preferència pel rock, la música negra i el power pop. A casa o al cotxe què t’agrada o us agrada escoltar… En Sergi ens comenta que ell és més rocker i la Neus més soulera. Però la veritat… el que més escolten actualment, com a molts pares, les cançons de la Patrulla Canina. El que té tenir canalla! ;). No acostuma a escoltar música en castellà i poc en català, darrerament comenta que ha escoltat Trau. A la sessió que teniu davall del missal, trobareu una totalitat de covers en el tracklist, Cover Art l’ha titulat. No li cauen gaire bé els grups clònics, però vol reivindicar aquelles bandes que hi ha cops que versionen algun tema, i fins i tot el milloren. Descobrireu covers curiosos, ritzan el ritz, amb una versió d’una versió del “Sarri Sarri”.

En Sergi és membre fundacional de Natros Sols, especialistes en saraus culturals i vermuts musicals. La seva seu és el seu local el Beat Cafè & Soul situat a Doctora Castells. Un local diferent de la ciutat, on sempre volen estar lligats a actes culturals, presentacions, xerrades, vermuts… com qualsevol proposta que sigui interessant. Al Beat cada mes munten un o més vermuts modernistes un dia del cap de setmana; a més a més del que vulgueu prendre, sempre hi ha un dj. convidat que sense dubte fa les delícies sonores còpia de vinils. No heu gaudit d’un d’aquests fantàstics vermuts, puix ja tenim el bon temps aquí, no hi ha excusa per agafar el negre mànec de la porta del Beat Cafè & Soul. Sobretot deixeu-vos portar per l’essència, el bon ambient i confortabilitat d’un local únic a la nostra Lleida. Aprofitem-ho cullona! A Lleida sí que hi ha quelcom interessant i sí que es fan coses, i Natros Sols a Lo Beat, són d’aquells/es que s’encarreguen que això passi d’un mal pensament a una realitat aclaparadora!

Tracklist:

 1. Joe Bataan & The Fulanos – The Bottle (Original: Gil Scott-Heron) (1974)
 2. Lou Rawls – The Letter (Original: The Box Tops) (1967)
 3. Ella Fitzgerald – Sunny (Original: Bobby Hebb) (1966)
 4. Bobby Womack – California Dreamin (Original: Barry McGuire) (1963)
 5. The Isley Brothers – Love the One You’re With (Original: Stephen Mills) (1970)
 6. Jimmy Ruffin – 96 tears (Original: Question Mark and The Mysterians) (1966)
 7. Dusty Springfield – Love Power (Original: The Sandpebbles) (1968)
 8. Julie Driscoll, Brian Auger and The Trinity – Let the Sun Shine In (Original: The 5th Dimension, Musical “Hair”) (1969)
 9. Graham Parker – I want you back (Original: The Jackson Five) (1969)
 10. Elvis Costello – (What’s So Funny ‘Bout) Peace, Love and Understanding (Original: Nick Lowe) (1974)
 11. Flamin’ Groovies – Feel a Whole Lot Better (The Byrds) (1965)
 12. Aztec Camera – Jump (Original: Van Halen) (1983)
 13. Ruper Ordorika – Sarri Sarri (Original: Kortatu, amb lletra de Lurdes i Josu Landa, i la música de Toots and the Maytlas “Chatty Chatty”) (1980)
 14. David Bowie – It’s Hard to be a Saint in the City (Original: Bruce Springteen) (1973)

SergiBeat_DeeHeys!1
SergiBeat_DeeHeys!

Comparteix:

Deixa un comentari