Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618855223.0788700580596923828125', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

¿HACEN LOS ROBOTS EL BAILE DEL HUMANO EN LA DISCOTECA? - Dee Heys!
¿HACEN LOS ROBOTS EL BAILE DEL HUMANO EN LA DISCOTECA?

¿HACEN LOS ROBOTS EL BAILE DEL HUMANO EN LA DISCOTECA?

DJ: MANELIUS CORNELIUS

Manelius Cornelius centurió de Blanda, veus ací un petit tastet de la seva història… Aquell que un dia va ser destinat a la venuda com una salvatge terra. Aquell que havia de mesurar les seves habilitats amb els valents ilergetes. Aquell que en veure, viure i sobretot conviure amb ells es va dir: Si ascenderit populus valde populus (Sí esta gente, son muy buena gente!!). Seguit d’un: Per les entrades de Juli Cèsar, però si aquí s’està de luxe! Pels llibres d’història sabem que no va arribar a la tercera expressió… Diuen que, per què va veure una donzella de la vila, la Marta. Tot il·luminat per tots els ingredients d’aquesta nova terra, va decidir aquell des d’aquell dia ser un ilerget més!

Primer gironí que aterra davant dels plats de Dee Heys! us presentem en Manelius Cornelius, un d’aquells amb un background musical absolutament eclèctic. Natural de Blanes però durant quinze anys va pujar i baixar de terres gironines a Lleida. Per què? Doncs per la música! Alguns amics seus de Blanes estudiaven a Lleida, un cop cursats els estudis, molts d’ells van formar assentament a la capital del Segrià. Els caps de setmana en Manel s’escapava per gaudir i més d’un cop a punxar al Trivial. Tot just va ser allí on va conèixer a la seva parella, la Marta. Aquella nit que vas disfressat de cura, repentinat, amb els ulls pintats… que feia por, vaja… Aquella nit que li dius a un col·lega, si lligo avui… Tate! Punxant davant dels plats l’esperava aquella que cada el fa somriure, la Marta. Qui li hagués dit… Aquell dia l’ha portat a quatre anys instal·lat a la terra ferma i amb la celebració de la paternitat i maternitat amb el naixement de l’Úrsula.

L’interès per la música es desperta de menut gràcies al seu germà i veïns, fanàtics de Dire Straits. Un cop dins de l’adolescència en Manel es desmarca descobrint el punk i l’ska. Tot i que va anar creixent musicalment escoltant de tot. Ben jovenet treballava a les nits com a forner, això no el permetia sortir. Així que el descobriment del techno va arribar mentre pastava i reposava la massa. Gràcies a les cintes i cds que li passaven els amics. Va arribar un dia que va canviar el torn per la gestió. Tot i la joventut, ell i un amic es van convertir en els residents d’aquest gènere, que cada dia li agradava més, l’electrònica. Com a residents però també com a programadors i gestors, van portar el Dance & Groove de Blanes del 2006 al 2008, punxant house, minimal, deep house o techno. Per Lleida s’ha guanyat adeptes però punxant rock al Trivial, com també electrònica i indie al Les Paul o la Boîte. També forma part sovint, dels saraus que munta en Miquel Ballester dos o tres cops a l’any, amb qui guarda una gran amistat. No penseu que d’electrònica viu i beu en Manelius, es defineix com a eclèctic, perquè tot so que et porta quelcom meravellós està ben compost. Actualment, no sap si és per l’edat, es troba en fase tranquil·la escoltant música atmosfèrica, beat o down tempo. Encara que també cau alguna dosi rockera, punkarra o technològica.

En Manel ha fet de tot. Són d’aquells superhomes que qualsevol repte que se li planteja el supera. Dos dels catalitzadors d’això se li noten quan el coneixes. La seva actitud sempre positiva i un somriure que contagia! Després de tocar molts pals, ha vist que el disseny gràfic el captiva. Amb el grau superior d’il·lustració es llança a aquest món, treballant actualment a l’agència de publicitat, La Pometa Gràfica. Però tornem al fil musical per posar punt final a la història del centurió. Aquí davall una curosa sessió electrònica per engalanar l’estiu, carregada de Electrofunk, Electro, Electrònica i Nudisco. Només cal prémer un botó!! Ave Manelius, magna semper!

Tracklist:

 1. Techno Powers (Sally Rodgers, Steve Jones, Paul Daley and Mat Clark) – A Man Calles Adam (2004)
 2. The Dope Twins – Gemini (2003)
 3. Kalle, Magnus & Daniel – Hjul Meg Ut (Prins Thomas Diskomiks) (2005)
 4. Metro Area – Nerves (2004)
 5. Metro Area – Miura (2001)
 6. Inland Knights – My Memory (2004)
 7. Lotano – Love Bass (2004)
 8. Echomen – Perpetual (Retrofuturedub)(2003)
 9. Daniel Stefanik – The People (Daniel Stefanik Remix) (2006)
 10. Jom Silva – Filterr (2004)
 11. Natahn Hawks – Derrick’s Chase (Elektrofon Mix) (2003)
 12. Ludovic Vendi & JR López – The Rocket (2005)

Manelius Cornelius Dee Heys!
Manelius Cornelius Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari