Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618855284.5129239559173583984375', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

GOLDEN HAPPY SESSION!! - Dee Heys!
GOLDEN HAPPY SESSION!!

GOLDEN HAPPY SESSION!!

DJ: DEE HEYS! GIRLS

Dia que sumem en aquesta ciutat, dia que ens anem fent a la papillota! Toca una bona alenada fresqueta! No? I no una, més aviat dues alenades ben rosses. De xampú o clara, la mescla perfecta de cervesa i refresc de llimona. Fresc i plaent, per aquells moments de desestrès estival, on l’esport de més risc que un ha de practicar és el Paxorring Extrem. Us presentem la cervesa, escumosa, gustosa, potent i el refresc de llimona dolç, àcid i melós. Virtuts de refrigeri idònies per definir a les nostres convidades. La Marga, la cervesa i la Laia, el refresc de llimona o bé, la Laia, la cervesa i la Marga, el refresc de llimona. Combina-les com vulguis, comprovareu que formen un binomi d’allò més refrescant per regalar-vos una Golden Happy Session!

Amb aquesta ànima d’alegria, bon rollo i felicitat han impregnat gairebé una hora de música, que ens porta una frescor, gola avall, amb matisos de pop, rock alternatiu i indie. Laia amb sons més actuals i Marga, més carregada de clàssics. Tot guardant una línia, tot esperant una injecció de felicitat mentre l’escoltes. Una sessió d’estiu en tota regla. Anem a descobrir una mica més a aquestes dos Goldens. La Laia Navarra és renaixentista 2.0, toma ya! Inquieta com qui més, és una apassionada del món audiovisual. A més a més de dur la Comunicació i el Màrqueting de Trèvol Lleida. Comunicadora amb moltes branques que creixent: disseny gràfic, fotografia, muntatge audiovisual, comunicació i màrqueting digital. Apassionada de la música, això sí, addicta a l’Spotify i l’apartat “artistas similares”. Li agrada de tot i sempre que pot, té ficada música de fons. Prefereix el Pop, Rock i l’Indie. Sempre en clau alegre, sobretot! No li agraden els extrems musicals. Amb el pare músic, des de ben petita ha escoltat música a casa, molt jazz. A més té el grau mitjà de piano, som-hi Laia, vuelvela a tocar ;). Li diem això perquè ens comenta que actualment el té una mica abandonat. I amb raó, perquè aquí on la veieu “esta en VHS”, o sigui “en cinta”. En Leo, amb una mà a l’orella i l’altra acariciant la panxa de la mare, ja va fer de les seves pel líquid amniòtic. I qui és el pare d’aquesta criatura, doncs, l’Àlex Gallego, músic lleidatà que es troba al capdavant del projecte Aravai. Aquí us deixem amb el primer nen que van fer la Laia i l’Àlex en la seva estada a Anglaterra.

Doncs ara li toca lo rebre a la Marga del Campo, durant molts anys ànima viva i impulsora de Lleida.com. Experiència viva en la comunicació, tal com demostra en la seva tasca diària al Museu de Lleida Diocesà i Comarcal. Historiadora de l’Art porta la comunicació. La Marga és d’aquelles persones que li tens enveja sana per el fotimer de concerts que ha viscut. Barcelona com a feu havent vist, ballat i cantant a Depeche Mode, U2, The Cure, Nirvana…. a més a més de sumar un bon patac de festivals. Els mateixos on era habitual amb el seu company de fatigues i alegries musicals, el seu germà petit, Àlex del Campo. Tots dos van mamar molta música a casa dels padrins i pares. Ja en l’època de l’institut es van desmarcar cap a gustos més eclèctics i fins i tot més “tralleros”. Una mescla perfecta per a ells era una bona sessió de pop, rock i electrònica. La Marga destaca també la seva preferència pel Pop-Rock Anglès. Recomana una peli 24h Party People, que ens il·lumina en clau d’humor la gran història utòpica de The Factory. El bressol del so Manchester. Què seria la música anglesa sense l’aportació de Joy Division després New Order o Happy Mondays… Per això, la Marga regala els clàssics a la sessió i amb una altra acompanyant de luxe. La primera dj canina, la Bruna, que com podeu veure a les fotos va posar per nosaltres, després de pagar-li els corresponents drets d’imatge.

Com tenim l’hamaca? Creuamenta de cames i aguantar-se el cogote a dos mans! Diuen que les coses bones de la vida les has de gaudir a poc a poc… per una vegada fem cas i a veure com passa per la gola, aquest glaçat xampú barra clara musical! Posa’m un Golden Happy Session, si-us-plau… Moltes Gràcies…. Mmmm…. Ohhhh!

Tracklist:

 1. M83 – Midnight City (2011)
 2. Stereophonics – Dakota (2005)
 3. Moby – In My Heart (2002)
 4. The Crystal Fighters – LA Calling (2013)
 5. Los Planetas – Un Buen Día (2000)
 6. Phoenix – Lisztomania (2009)
 7. Coldplay – A Sky Full Of Stars (2014)
 8. Capital Cities – Safe And Sound (2013)
 9. Ramon Mirabet – Home Is Where the Heart Is (2015)
 10. Chemical Brothers – Hey Boy Hey Girl (1999)
 11. Happy Mondays – Hallelujah (club mix) (1989)
 12. MGMT – Kids (2004)
 13. Pumpin Blood – Nonono (2014)
 14. The Cure – Friday Im In Love (1992)
 15. Florence and the Machine – Shake It Out (2011)

Dee Heys Girls!
Dee Heys Girls!

Comparteix:

1 Comment

 1. ulrich
  ulrich07-17-2016

  Buenas

  Ja la hem escoltat, la selecció bona , pero el video sembla de EDARLING para solteros exigentes, ja ja

Deixa un comentari