Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618858134.1215960979461669921875', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

FEEL GOOD BABY - Dee Heys!
FEEL GOOD BABY

FEEL GOOD BABY

DJ: JORDI & SU ROCKIN’

D’un panell que es vesteix de rusc cablejat sentim el brunzit de les abelles recorrent el corrent. Electrificant el camí de la comunicació, la mel sonora que produeixen les bones connexions! A l’aparell i per donar la cobertura més gran, no una antena, una persona. Una Rose Murphy estressada, però que no perd el somriure quan et deixa en espera. La mateixa que regala paciència cantant Busy Line. És una trucada important. Una trucada carregada de sons dels cinquanta i els seixanta amb ànima del pur Rock’n’roll. La bona feina de la Rose porta el cable idoni a introduir-lo al seu destí. Enllaç directe des del cor de l’Amèrica profunda al far west lleidatà. Sembla que dóna to… A l’altre cantó, els destinataris, dos amants d’aquest gènere, en Jordi i la Su Rockin’. Rockers en essència que no perden ocasió per gaudir de tots els elements que formen la seva passió. Aquest truc és personal però en Jordi ha decidit posar el mans lliures perquè tots puguem gaudir d’una sessió plena de clàssics i “perles” del Rock’n’Roll.

Molts anys a l’espatlla acumula en Jordi en això de la música. Diu que no sap ben bé quan li va començar a cremar la flama musical, però assegura que ja suma un bon grapat d’anys. L’adolescència és el pany de molts i la clau som nosaltres. Com molts, en Jordi va treure la doble volta per aquesta època, descobrint una sonoritat que el va captivar. La música dels 40′ fins al 60′ transformen al nostre convidat en un gran melòman. Gran part en vinil, però a petita escala també en compact disc. Reconeix que actualment és més complicat trobar una “perla” després de la febre vinilera. Però hi ha cops que ho aconsegueix, com podem comprovar amb temes del tracklist. Peces com Little Lila de The Sotos Brothers i Don’t Call Me Fly Face de The Reekers són un bon exemple. En Jordi formava part del Col·lectiu B-Sides punxant Rock’n’Roll, música negra i R&B, actualment no en forma part però guarda gran companyonia i afinitat amb tots els membres. Ara punxa per familiars i amics a casa. En Jordi també és promotor i va ser el primer a portar bandes del gènere a Lleida, com els The Rimshots. Banda amb la qual Van Morrison va gravar amb la germana de Jerry Lee Lewis, la pianista i cantant Linda Gail Lewis. El darrer sarau que ha muntat arribarà el 23 de setembre, juntament amb Antoni Gorgues. De la mà d’ells dos arriben a Lleida The Excitements, formació barcelonina, canyella en branca, la veritat! Aquest mateix dia després del concert tindrem l’oportunitat de veure en Jordi punxar. Juntament amb el B-Sides, Jr. Wölf, amenitzaran la vetllada amb una punxada a quatre mans. Una cita d’aquelles que val més no perdre’s!

Abans d’això la Su i en Jordi fan un viatge molt especial i que des d’aquí desitgem que els vagi d’allò més bé! La pròxima setmana volen amb destí Chicago, on els espera un concert per recordar, el de Big Deal. Després d’això, recorregut pels temples urbans dels 40′ als 60′, per Nashville i Memphis. El que dèiem, un viatge per fundar un gran record. No és el primer cop que la parella viatja fora del nostre territori per seguir el camí de la seva afició. Anglaterra i França els han acollit més d’un cop amb la celebració d’un bon concert o festival. Bon moment també, per remenar els calaixos de vinils d’altres landes i gustos. Selecció rockera que volen dedicar a la Mar i en Kilian. Per la nostra part no ha quedat com una trucada perduda, ni com un missatge no respòs, ni molt menys ens han penjat. No ens han deixat en espera, ens han donat fil directe! Gràcies Jordi i Sue per agafar la trucada i posar l’altaveu a màxim volum, gaudirem i ballarem com les hawaianes que hi havia damunt dels plats, tot exclamant We’ll feel good babe!

Tracklist:

 1. Frank Frost – Feel Good Babe (1973)
 2. Lightnin’ Slim – Wonderin’ and Going (1956)
 3. Ralph Willis – Gonna Hop on Down the Line (1959)
 4. Johnny Horton – I don’t like I did (1956)
 5. Shorty Long – I Got Nine Little Kisses (1953)
 6. Ray Anderson – Living Too Fast (1957)
 7. Ronnie Self – Pretty Bad Blues (1956)
 8. Lance Roberts – Gonna Have Myself a Ball (1959)
 9. Morey Dubois – If You Can Spare the Time (1959)
 10. Little Lutter – Twirl (1964)
 11. Big Lucky – Stop Arguing Over Me (1969)
 12. John Lee Hooker – Money (1966)
 13. Clyde McPather – I’ll Love You Til the Cows Come Home (1961)
 14. Harold Burrage – Stop, for the Red Light (1957)
 15. Barry “Barefoot” Beefus – Barefoot Beefus (1956)
 16. Joe Mayfielf – I’m On the Movie (1964)
 17. Trini López – Sinner not a Saint (1964)
 18. Bobby Johnston – Cajun Queen (1960)
 19. The Ventures – Fuzzy and Wild (1966)
 20. The Sotos Brothers – Little Lila (1961)
 21. The Reekers – Don’t Call Me Flyface (1965)
 22. Frank Frost – Feel Good Babe (1973)

Jordi Dee Heys!
Jordi Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari