Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618860580.9071450233459472656250', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

MODERNOS DE PATA NEGRA - Dee Heys!
MODERNOS DE PATA NEGRA

MODERNOS DE PATA NEGRA

DJ: THE ASTRONEWTS

A bord de l’Astronewt, la tripulació formada per tres valents cercadors i selectors de l’univers indie. Gravitatòriament presos per la música independent, aquest trio el formen en Jak, Mayra i Lolo. No s’engalanen pas de blanc com és habitual a l’espai exterior, ells prefereixen la mimetització universal vestint sempre de negre. Tres melòmans còsmics encarregats de buscar i trobar aquelles estrelles llunyanes i brillants, que il·luminen els millors balls de llargues sessions de música indie. Gràcies a ells el firmament lleidatà suma constel·lacions amb les seves seleccions a sis mans. The Astronewts, el col·lectiu lleidatà de música indie aterra a Dee Heys! amb gairebé una hora de música independent.

Per aquesta missió l’entrenament no ha estat fàcil, sí que ho va ser la selecció dels escollits per dur-la a terme. Era clar que havien de ser amants del gènere i sobretot bons amics. En Jak i la Mayra són parella i s’uneix en aquest vessant en Lolo, un més que bon amic. Les preparacions es van dur a terme a l’àtic d’en Jak, camp base, sens dubte. Els primers assajos van ser la posada a punt de la maquinària i el personal; depurant tècnica, sinergies i d’altres històries. Un cop amb la pràctica al sac, als simuladors lleidatans Les Paul i La Casa de la Bomba, els van ficar a prova amb finals reeixits. Això els va merèixer rebre la primera condecoració per part d’Indies de Ponent, associació de la qual formen part. També el gran capità de les ones, Ricard Duran al capdavant de la gran nau d’IPOP FM, es va fixar en les seves habilitats. Durant un any i mig han estat un dels habituals de la nau, cada setmana amb una hora i mitja de selecció musical els vespres dels dilluns. Ja sumen més de 40 hores de vol o més aviat sessions punxades per la ràdio per satèl·lit de Lleida. Cadascun d’ells són especialistes en la seva tasca, saben quines són les tecles que han de tocar. En Jak ens dibuixa una línia més internacional, la Mayra traça els sons més nacionals i en Lolo esquitxa amb una sonoritat més post-punk. Però al camp base també hi ha temps per la diversió, compartint gustos, fet que els fa inseparables. Una bona peli de Dario Argento o de ciència-ficció, compartir les troballes musicals de la setmana, els còmics, els videojocs… Són ingredients que ajuden a fer forta la nau de The Astronewts. Com també l’experiència damunt de l’escenari amb Ein Toten, grup de rock progressiu instrumental format per Lolo a la guitarra i Synth, Jak al baix i Ricard Duran a les bases i teclats; grup que va debutar en l’homenatge Bowie que es va fer al Bar Gilda al mes de juny.

En el darrer viatge interestel·lar per l’univers, després de superar les pluges de meteorits continues de Pitbull’s i Henry Churchs, esquivar el forat negre de mainstream i deixar de banda freqüències ensordidores… van arribar al seu llunyà destí. Un meravellós espectacle lluminós fruit d’una constant i cromàtica pluja d’estels independents. Amb Jak, Lolo i Mayra descobrirem els paradisos que ens regalen planetes molt nomenats però poc explorats. Una volta de rosca al que podem trobar a planetes com Indie Rock, Indie Pop, Post-Punk i Shoegaze. Lleida… I have a problem… Va parir, noi! Què et passa? Doncs, que no puc para d’escoltar les bones seleccions d’aquests astronautes de l’indie, The Astronewts, modernos de pota negra!

Tracklist:

 1. La Féline – La Fumeé Dans Le Ciel (2015)
 2. Zachary Zamarripa – Truth In Part (Original Remix) (2009)
 3. DIIV – Out of Mind (2016)
 4. Nodaway – Lonely (2015)
 5. Broncho – Class Historian (2014)
 6. Japanther – First Of All (2011)
 7. The Raveonettes – Twilight (2005)
 8. Miles Kane – Don’t Forget Who You Are (2013)
 9. Sidonie – Negroni (2011)
 10. Sunflower Bean – This Kind Of Feeling (2016)
 11. Mini Mansions – Death Is A Girl (2015)
 12. Deputies – Rosa (2014)
 13. The Subways – Good Times (2015)
 14. Danger Mouse & Sparklehorse feat. Julian Casablanca – Little Girl (2009)
 15. The Thermals – I Don’t Believe You (2010)
 16. Thee Oh Sees – Don’t Again (2013)
 17. Triangulo de Amor Bizarro – Barca Quemada (2016)
 18. Franco – Canción para Cerrar (2015)

The Astronewts Dee Heys!
The Astronewts Dee Heys!2

Comparteix:

Deixa un comentari