Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618858519.7771999835968017578125', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

ESCOLTEM COM SONA I EM DIUS SI T’AGRADA? - Dee Heys!
ESCOLTEM COM SONA I EM DIUS SI T’AGRADA?

ESCOLTEM COM SONA I EM DIUS SI T’AGRADA?

DJ: PHRÖST DJ

Qui digui que en aquesta vida no ha guanyat res, menteix vilment… La veritat, tu que llegeixes aquestes folles paraules vas ser el primer en la cursa més important, la que et va donar la vida! Aquell capgròs, que cuejant a tota velocitat va sortir disparat a recerca d’aquella casa rodona i càlida per créixer. No vas vacil·lar i a còpia de cops de cap vas aconseguir trencar la cuirassa, començant allí una etapa, que des d’aquí desitgem que sigui extensa i profitosa. Entre milions, tu vas ser el campió o campiona. En aquell moment, innatament vas firmar el primer i únic contracte important, el que et lliga a la llibertat i a la vida. Diuen que la música et fa millor persona, doncs, des del primer dia volem que t’acompanyi i t’ensenyi tots els ingredients per cuinar durant aquest camí. No serà un recorregut fàcil, la veritat, no et vull enganyar. Però si no t’oblides d’agafar de la mà els teus millors moments d’una música que els vesteixi, tens assegurat un coixí on sempre reposar.

Com els disset primers coixins musicals que us regala Xavier Rosselló aka Phröst Dj. Acull el gebre per anomenar-se, però el deixa enrere per viure d’una calidesa remarcable. Disset dolces peces de música infantil i cançons de bressol per alimentar de cultura musical als més petits. Introducció educacional pels menuts de casa amb sons familiars i propers. Inici de la sessió amb dos peces per nadons; continuant amb una bona dosi emocional i variada d’estils; passant per una clara ànima de festa per fer els primers passos de ball; per acabar, amb ritmes suaus per anar a dormir. Paleses musicalment les diferents etapes dels primers passos. Com la nova etapa que viu el nostre convidat, des del naixement de la seva primera filla. Ara ja en són tres a casa i en Xavi no perd moment per gaudir amb els seus fills de la música que li agrada. Tot i que li agraden molts estils, es caracteritzava per escoltar i punxar electrònica, sobretot la més experimental. Phröst Dj va formar part de col·lectius com NST (No Solo Techno) a Barcelona i AM + a Lleida. Amb les natalitats s’ha obert una nova porta a la seva vida, ho ha canviat tot. Per això en Xavi ha adaptat clarament el seu trackslist personal, per deixar aparcada l’electrònica fina i llançar-se a la cançó infantil. Un reflex de l’etapa de la vida en la qual està immers.

Uns dels gurus de l’indie exclamen en un dels seus himnes: “ya cambié el balón por gasolina”. Sabeu que us dic, que no hi creiem en aquesta premissa. El nen o nena que sempre hi és i serà, més aviat, s’ha de carregar de fuel diàriament per continuar donant-li cops a la pilota! Un clar exemple, en Xavi Rosselló! Així que… Ohhhh Benvinguts… Passeu… Passeu… que aquí de les tristors en farem fums!

Tracklist:

 1. Cançó de Bressol – Del primer CD que et regalen, quan has de ser pare, en la primera canastreta
 2. Willowoy – Isan (2004)
 3. The Papanatas Band – Love Me Tender
 4. Kids Collection Tribut Infantil a U2 – With or Without You (2011)
 5. Lidia Pujol – El Mariner (2010)
 6. Björk – Venus As a Boy (2002)
 7. Refree – El Rossinyol (2010)
 8. Roc i Lila Super 3 – La Festa més Gran (2014)
 9. Gerard Quintana – El ball de Sant Ferriol (2010)
 10. Macaco – Qualsevol nit pot sortir el Sol (2015)
 11. The Penguins – Una mosca volava per la llum (2014)
 12. Mazoni i Rosa Pou – Margarideta (2010)
 13. Pau Super 3 – Monstres Microscòpics (2013)
 14. The Penguins – Napoleó + Ciclista de Pega (2011)
 15. The Penguins – Peix Peixet (2014)
 16. Rosa Pou – Dalt del cotxe hi ha una nina (2010)
 17. En Jep i la Rita – L’Elefant (2012)
 18. Lluís Gavaldà – El Noi de la Mare (2010)

Dj Phrost Dee Heys!
Dj Phrost Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari