Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618854599.5311501026153564453125', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

60’S JAZZ CLUB CLASSICS - Dee Heys!
60’S JAZZ CLUB CLASSICS

60’S JAZZ CLUB CLASSICS

DJ: ÀNGEL U

Les llàgrimes dels núvols esperen el contacte del xoc amb el terra, amb l’eclosió de la càrrega que duen a sobre. Però en aquesta estacionalitat en què ens trobem immersos guanyen la partida aquelles que es desprenen, exhaustes del verd que un dia va ser vida, per prendre el taronja i el groc com a vestits. Les feuilles mortes… Autumn Leaves… aquesta composició del 1945 de Joseph Kosma, que amb el pas del temps s’ha convertit en un estàndard del Jazz. Gènere que torna en tota la seva magnitud després de la sessió que ens va preparar el poeta Manu Soriano. L’Àngel U. és el jardiner que tornarà a empeltar quinze fulles a l’arbre jazzístic, quinze delicioses cançons emmarcades dins de la dècada dels seixanta amb clares influències de Hammond Jazz, Hard Bop, Mod Jazz o Soul Jazz.

Selecció personal i musical que confessa que li agradaria escoltar en un local. Per res del món es considera un dj, més aviat un melòman absolut a qui han cridat per fer de selector. I quin selector jazzístic més bo ha aterrat davall de la Plaça Sant Joan davant l’altar groc, perquè és dels que reconeix que és una religió. Convidat que va pertànyer al grup privilegiat Mod, que tant va fer viva la ciutat durant els anys vuitanta i principis dels noranta. Creu que Lleida és ciutat de jazz amb un capità com el Jazz Tardor o locals que sempre han begut del gènere com l’Antares o el Casablanca. També l’Àcid Jazz de la Casa de la Bomba i el Penta. Melòman però eclèctic amb preferència per la música negra. L’Ska, Afrobeat, l’Easy Listening, Flamenc, Sixties… són d’altres branques musicals sobre les quals també s’asseu a gaudir. Però per Dee Heys! va voler preparar un recorregut pels seixanta, aquell pare influent en tot allò que va ser referent als setanta dins dels diferents mons del pop i el rock, per exemple.

Cada música té el seu moment, comenta, la tardor i el jazz s’acoblen a la perfecció durant l’estació. La primavera està sobrevalorada com a varietat cromàtica i bellesa natural. Vivim la tardor! Que ofereix les primeres alenades d’aire fresc com les que regala la sessió de l’Àngel U!

Tracklist:

 1. Stanley Turrentine – Trouble (Pt. 1) (1963)
 2. The Ramsey Lewis Trio – The Ripper (1961)
 3. Sonny Stitt With Brother Jack Mc Duff – Pam Ain’t Blue (1962)
 4. Mose Allison – Swingin’ Machine (1962)
 5. Lonnie Smith – Sideman (1967)
 6. Wes Montgomery – Mr. Walker (1965)
 7. Dave Pike – Sweet Tater Pie (1966)
 8. Billy Larkin & The Delegates – Pigmy (1965)
 9. Mark Murphy –  Milestones (1961)
 10. Art Blakey & The Jazz Messengers – A La Mode (Pt. 1) (1961)
 11. Oscar Brown Jr. – Jannine (1963)
 12. Sam Lazar With Grant Green – We Don’t Know (1960)
 13. Chico Hamilton – For Mods Only (1966)
 14. Eddie Jefferson – Psychedelic Sally (1968)
 15. Eddie Palmieri & Cal Tjader – Come An’ Get It (1967)

Angel U. Dee Heys!
Angel U. Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari