Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618861607.1351690292358398437500', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

THE EXCITEMENTS - Dee Heys!
THE EXCITEMENTS

THE EXCITEMENTS

“Hot, hot, hot and Rhythm and Soul” és la primera llegenda que ens trobem en endinsar-nos a Can Excitements. Casa amb fonaments catalans i més concretament a Barcelona, però amb clara ànima anglosaxona. Com va dir un dia Paul Newman: Perquè tinc que anar a buscar una hamburguesa fora si a casa tinc un bistec? Ells i ella en són un clar exemple, on la qualitat endega una plantofada a la cara de la quantitat, portant al cos a un Excitement continu en cada queixalada musical. Saben del que parlo, aquells que no es van perdre el concert de la gira europea de The Excitements, al Cafè del Teatre de Lleida mercès a Blue Velvet Produccions. D’aquelles nits per recordar, que milloren allò que anteriorment has escoltat a 33 rpm. Tour de presentació del seu darrer treball “Breaking the Rule” que va donar el tret de sortida al maig a Madrid i que els ha portat fins al moment per diferents localitats d’Espanya, França, Bèlgica, Itàlia, Suïssa, Escòcia i Anglaterra. Per fi va arribar l’hora de la terra ferma, per després passar per Bordeus i Londres. L’On Road ha continut durant l’octubre i seguirà sumant al novembre per afortunats indrets de França, UK, Bèlgica, Suïssa, Alemanya i Holanda. Escenaris que es mimetitzen amb la sala per crear un ambient d’olla a pressió musical, on la força, l’energia i la calidesa fan xiular de valent les orelles dels presents. Si no ens creieu us donem dos opcions. La primera entrar al seu portal web o regirar la xarxa per trobar les seves referències, una caragolada a qui en trobi una de dolenta. I la segona l’oportunitat de conèixer més a la banda gràcies al vídeo que teniu més avall. Segona entrega de la nova pestanya al portal web, anomenada Set & Meet & Great. On trobareu una petita entrevista, la presentació del seu últim disc “Breaking the Rule” i ens respondran preguntes musicals a còpia de portades com a resposta. Al capdavant de la punxada l’Adrià i en Dani, que us regalen una sessió personal d’aquella música que els apassiona i remou. A més a més, vam tenir la gran sort de comptar amb la presència de la carismàtica i catalana d’arrels a moçambic Koko Jean Davis. Els agosarats la comparen amb la mítica Tina Turner, i després de veure el directe d’aquesta gent, ens unim a la causa! Què? Anem encenent el foc… i pujat al Mojo Train!
————————————————————————————————————————————————————————————————————
“Hot, hot, hot and Rhythm and Soul” es el primer “claim” que uno o una encuentra al pasar por la puerta de guarida de The Excitements. Casa con cimientos catalanes y más concretamente en Barcelona, pero con clara estructura y robustez anglosajona. Como dijo un día Paul Newman: ¿Por qué tengo que ir a buscar una hamburguesa fuera si en casa tengo un bistec? Ellos y ella son un claro ejemplo, donde la calidad envía un claro gancho de izquierdas y derechas a la cantidad; llevando al cuerpo a un Excitement continuo en cada bocado musical. Saben de lo que hablo, aquellos que no se perdieron el concierto de la gira europea de los barceloneses, en el Cafè del Teatre de Lleida gracias a Blue Velvet Produccions. De aquellas noches que no se olvidan, que mejoran lo que anteriormente has escuchado a 33 rpm. Tour de presentación de su último trabajo “Breaking the Rule” que dio el pistoletazo de salida en mayo en Madrid y que les ha llevado hasta el momento por diferentes localidades de España, Francia, Bélgica, Italia, Suiza, Escocia e Inglaterra. Parando en Lleida, para luego presentar conciertazos en Burdeos y Londres. El On Road de estos souleros continúa durante octubre y noviembre por ciudades de Francia, UK, Bélgica, Suiza, Alemania y Holanda. Escenarios que se mimetizan con la sala para crear un ambiente de olla a presión musical, donde la fuerza, la energía y la calidez hacen silbar insistentemente los oídos de los presentes. Si no nos crees, te damos dos opciones. La primera entrar en su portal web o poner patas arriba la red para encontrar sus referencias y canciones, un buen plato de caracoles “a la llauna” a quien encuentre una mala. Y la segunda la oportunidad de conocer más a la banda, gracias al vídeo que tienes más abajo. Segunda entrega de la nueva sección en el portal web, llamada Set & Meet & Great. Encontrarás una pequeña entrevista, la presentación de su último disco “Breaking the Rule” y nos responderán preguntas musicales a base de portadas como respuesta. Al frente de la sessión Adrià y Dani, que os regalarán una selección personal de aquella música que les apasiona y les agita. Además tuvimos la gran suerte de contar con la presencia de la carismática y catalana de raíces en Mozambique, Koko Jean Davis. Los osados ​​la comparan con la mítica Tina Turner, y después de ver el directo de esta gente, nos unimos a la causa! ¿Qué? Vamos encendiendo el fuego … i súbete al Mojo Train!

Tracklist:

 1. Yvonne Fair – Just As Sure (As You Play, You Must Pay) (1966)
 2. Mitty Collier – I Can’t Lose (1969)
 3. Chuck Berry – Club Nitty Gritty (1966)
 4. Chubby Checker – Bird Land (1963)
 5. Shirley & Jessie – You Can’t Fight Love (1966)
 6. Rufus Thomas – Jump Back (1964)
 7. Boss Combo – Organ Grinder’s Twist (1962)
 8. Albert “June” Gardner – Mustard Greens (1965)
 9. Marie and Rex – I Can’t Sit Down (1959)
 10. Titus Turner – Taking Care Of Business (1959)
 11. Tony Borders – What Kind Of Spell (1969)
 12. Wilson Pickett – Un’ Avventura (1969)
 13. Otis Clay – It’s Easier Said Than Done (1966)
 14. Wayne Cochran – Some-A’ Your Sweet Love (1967)
 15. Johny Talbot – Whatcha Wanna Do Pt. 1 (1964)
 16. Little Richard – Poor Dog (1966)
 17. Shorty Long – Function At The Junction (1966)

Comparteix:

Deixa un comentari