Error a la base de dades del WordPress: [INSERT command denied to user 'ddb52639'@'172.21.0.19' for table 'wp_options']
INSERT INTO `wp_options` (`option_name`, `option_value`, `autoload`) VALUES ('_transient_doing_cron', '1618862288.9392399787902832031250', 'yes') ON DUPLICATE KEY UPDATE `option_name` = VALUES(`option_name`), `option_value` = VALUES(`option_value`), `autoload` = VALUES(`autoload`)

RAINY SUNDAY AFTERNOON AT TARRACO - Dee Heys!
RAINY SUNDAY AFTERNOON AT TARRACO

RAINY SUNDAY AFTERNOON AT TARRACO

DJ: ANDRÉ VINCENZZO

Pocs saben el que realment va passar el primer cap de setmana de desembre a Tarragona. El diluvi universal s’hi havia manifestat amb la seva magnitud sobre la vella Tàrraco. Ni els paraigües ni les capelines tenien res a fer davant del vent i la intensitat amb la qual estava caient. No les teníem totes per poder arribar al nostre destí Les Golfes Club. Reducte musical i casa que ens acollia per realitzar les primeres gravacions fora del nostre territori. Necessitàvem centurions d’alt rang per lluitar contra qualsevol inclemència, i per sort, podíem comptar amb ells. Sis dj.’s tarragonins van ser els encarregats d’esvair el mal temps, a còpia de què… de bona música! Cadascú amb el seu estil definit i amb melodies i compassos que ni el iodur de plata família! Ens va costar arribar però ens van assegurar que sortiria el Sol perquè fàcilment trobéssim el camí de tornada a Lleida. I així va ser, us ho ben jurem! Gràcies nois per fer miques els núvols i ajudar-nos a obrir de bat a bat la porta de Dee Heys! Tarragona.

Quin primer convidat obra la llauna. Canyella en branca… Geni i figura aquest André Vincenzzo. Professional, inquiet, sense perdre mai el somriure… quin bon rollo ens va injectar amb la seva personalitat i per descomptat amb les seves mescles. Un pes pesant de l’escena Techno, Deep Techno i House del panorama nacional. Profeta a la seva terra i també fora dels seus límits. A les seves venes hi ha sang italiana i basca, però ell va néixer a Xile i amb vuit anys va aterrar a Tarragona. Allí és on creix personalment i musicalment. L’André té un background a l’espatlla que no se l’acaba. Ha fet ballar mig món des de fa més de vint anys. La seva fama internacional és cabdal, ja que ha punxat en indrets com: Ministry Of Sound i Fire (Londres), Club One (Buenos Aires), Discotheque & Icon Club (Moscú), Piso 30 i Carnival (Colòmbia), La Rocca (Bèlgica), Moa-Club (Suïssa), Matilda Fashion (Itàlia), B.U.M.P. (Holanda) o bé el Toto-Loco (França). Durant aquestes dues dècades també ha fet moure els malucs i quelcom més als assistents als destacats clubs nacionals com: Amnesia, Space, El Divino, Bora-Bora, La Plage… (Eivissa); Razzmatazz, Lokotron, Merci, D-Mix, Souvenir, Row 14, Colours of Sound, Pacha i Gloobal (Barcelona); Fabrik i Space of Sound (Madrid); Zul, New Guass (Païs Basc) o bé a casa, a la Pacha La Pineda. Sense oblidar-nos que el seu nom ha format part de cartells com Matinée Summer Festival, l’edició hivernal Winter Edition, la White Party Mallorca, La Masia Summer Festival o el Sunlife Festival. Fet que l’ha permès compatir cabina amb grans com Valentino Kanzyani, Troy Pierce, Cristian Varela, Axwell, Marco Carola, Richie Hawtin o Luciano. L’any 2009 entrar a formar part del grup promotor Matinée Group i li arriben les primeres nominacions als premis Deejaymags i Dj Oners. El reconeixement li arriba justificadament durant el 2011 amb el premi al millor dj de Barcelona dins dels guardons de la Living Barcelona Dj Awards.

Pel que fa al seu vessant com a productor l’inicia en 2002. L’André Vincenzzo amb l’experiència dels anys aconsegueix publicar per segells de prestigi com Toolroom o Glasgow Underground, juntament amb el seu amic Daniel Trim. Però això no només queda aquí per què segells com Juicy Trax, Goanche Records, Tretmuehle récords, Low Blow récords, Hugh Recordings, Candyloop Recordings, House Works, Housepark, Marfil Recordings, Matinée Recodings, Usual Records o Tarraco Recordings; comptem amb temes seus en les seves recopilacions. Gent com Pete Tong, Hernan Cataneo, Nick & Danny Catelain o Armin Van Buuren entre altres grans de l’electrònica l’avalen. André Vincenzzo viu en constant evolució i els que el coneixeu a fons ja ho sabeu! 2016 ha estat un gran any per ell. Ha endegat un somni Plastic Tarragona. Després de ser formador en l’escola de dj’s Plastic Barcelona, obra la seva pròpia acadèmia Plastic a la capital tarragonina. Tota la sort del món en aquesta nova aventura! Per actitud, per ganes, per talent, per generositat… per això i molt més, es mereix tota la sort del món en aquesta nova aventura.

André quina bacanal musical ens vas muntar i que bé que la puguem gaudir cada cop que vulguem. Us convidem a deixar-vos portar per aquest director d’orquestra sense batuta, però ben carregat de beats, samplers i bases. Un trident que us portarà juntament amb la seva personalitat darrere les taules de mescla a una experiència sensorial i una càrrega continua d’energia. Perquè com diuen, parlar d’André Vincenzzo és parlar de pura energia! Us carregarà les bateries a full, palabraaaaa!!

——————————————————————————————————————————————————————————————————

Unos pocos saben lo que realmente pasó el primer fin de semana de diciembre en Tarragona. El diluvio universal se había manifestado con su magnitud sobre la vieja Tárraco. Ni los paraguas ni los chubasqueros tenían nada que hacer frente al viento y la intensidad de la que estaba cayendo. No sabíamos si podríamos llegar a nuestro destino Les Golfes Club. Reducto musical que nos acogía para realizar las primeras grabaciones fuera de nuestro territorio. Necesitábamos centuriones de alto rango para luchar contra cualquier inclemencia, y por suerte, podíamos contar con ellos. Seis dj’s tarraconenses fueron los encargados de desvanecer el mal tiempo, a base de… buena música! Cada uno con su estilo definido y con melodías y compases que ni el yoduro de plata familia! Nos costó llegar pero nos aseguraron que saldría el Sol para que fácilmente encontráramos el camino de vuelta a Lleida. ¡Y así fue, os lo juramos! Gracias chicos por hacer añicos las nubes y ayudarnos a abrir de par en par la puerta de Dee Heys! Tarragona.

¡Que primer invitado obrió la lata! Canela en rama… Genio y figura este André Vincenzzo. Profesional, inquieto, sin perder nunca la sonrisa … qué buen rollo nos inyectó con su personalidad y por supuesto con sus mezclas. Un peso pesado de la escena Techno, Deep Techno y House del panorama nacional. Profeta en su tierra y también fuera de sus límites. Por sus venas hay sangre italiana y vasca, pero él nació en Chile y con ocho años aterrizó en Tarragona. Allí es donde creció personalmente y musicalmente. André tiene un background que no se la termina. Ha hecho bailar a medio mundo desde hace más de veinte años. Su fama internacional es clara, ya que ha pinchado en lugares como: Ministry Of Sound y Fire (Londres), Club One (Buenos Aires), Discotheque & Icon Club (Moscú), Piso 30 y Carnival (Colombia), La Rocca ( Bélgica), Moa-Club (Suiza), Matilda Fashion (Italia), BUMP (Holanda) o bien el Toto-Loco (Francia). Durante estas dos décadas también ha hecho mover las caderas y algo más a los asistentes a los destacados clubes nacionales como: Amnesia, Space, El Divino, Bora-Bora, La Plage … (Ibiza); Razzmatazz, Lokotron, Merci, D-Mix, Souvenir, Row 14, Colours of Sound, Pacha y Gloobal (Barcelona); Fabrik y Space of Sound (Madrid); Zul, New Guass (País Vasco) o bien en casa, en la Pacha La Pineda. Sin olvidarnos que su nombre ha formado parte de carteles como Matinée Summer Festival, la edición invernal Winter Edition, la White Party Mallorca, La Masia Summer Festival o el Sunlife Festival. Lo que le ha permitido compartir cabina con grandes como Valentino Kanzyani, Troy Pierce, Cristian Varela, Axwell, Marco Carola, Richie Hawtin o Luciano. En 2009 entró a formar parte del grupo promotor Matinée Group y le llegan las primeras nominaciones a los premios Deejaymags y Dj Oner. El reconocimiento le llega justificadamente durante el 2011 con el premio al mejor dj de Barcelona dentro de los galardones de la Living Barcelona Dj Awards.

En lo que concierne a su vertiente como productor le inicia en 2002. André Vincenzzo con la experiencia de los años consigue publicar por sellos de prestigio como Toolroom o Glasgow Underground, junto con su amigo Daniel Trim. Pero esto no sólo queda ahí por qué sellos como Juicy Trax, Goanche Records, Tretmuehle récords, Low Blow récords, Hugh Recordings, Candyloop Recordings, House Works, Housepark, Marfil Recordings, Matinée Recodings, Usual Records o Tarraco Recordings; contamos con temas suyos en sus recopilaciones. Gente como Pete Tong, Hernan Cataneo, Nick & Danny Catelain o Armin van Buuren entre otros grandes de la electrónica le avalan. André Vincenzzo vive en constante evolución y los que lo conocen a fondo ya lo sabéis, 2016 ha sido un gran año para él. Ha puesto en marcha un sueño Plastic Tarragona. Tras ser formador en la escuela de djs Plastic Barcelona, ha abierto su propia academia Plastic en la capital tarraconense. ¡Toda la suerte del mundo en esta nueva aventura! Por actitud, por ganas, por talento, por generosidad … por eso y mucho más, se merece toda la suerte del mundo en esta nueva aventura.

André qué bacanal musical nos montaste y que bien que la podamos disfrutar cada vez que queramos. Os invitamos a dejarse llevar por este director de orquesta sin batuta, pero cargado de beats, samplers y bases. Un tridente que le llevará junto con su personalidad detrás de las mesas de mezcla en una experiencia sensorial y una carga continua de energía. Porque como dicen, hablar de André Vincenzzo es hablar de pura energía ¡Os cargarà las baterías a full, palabraaaaa!!

Tracklist:

 1. Nigel Hages – Que Pasa (Extended Version) (2001)
 2. Pele, Shawnecy – 99 problems (2016)
 3. Joris Voorn – A House feat. Kid A (Kike Carbonell Private Bootleg) (2016)
 4. Harvy Valencia – Fluorescente (2016)
 5. Jonas Rathsman – Complex (Serge Devant Remix) (2016)
 6. Jesse Pérez – Fake (2016)
 7. Ethian Guerrero & Carlos Domínguez – Orgánico (André Vicenzzo & Ethian Guerrero Ibiza B-Side Remix) (2014)
 8. Matt Smallwood – Come Back (2016)
 9. Him Self Her – Gone Too Long” (Dick Ray Private Remix) (2015)
 10. Joeski & David herrero – Rise Up (2016)
 11. Jeremy Olander – Panorama (2016)
 12. Crash Course in the Science – Flying Turns” (Coqui x Vicenzzo Private Remix) (2016)
 13. Cristoph – Rapture (2016)
 14. Caal, Baum – Olddays (2016)
 15. Affkt, Lopezhouse feat. Angela – Encrypted Name (2016)

Andre Vincenzzo Dee Heys!
Andre Vincenzzo Dee Heys!

Comparteix:

Deixa un comentari